Regisztráció  Belépés
Brexit - A britek fele tartana szükségesnek második népszavazást, ha nem születik megállapodás
... kérdésre, hogy ebben az esetben kinek kellene döntenie arról, hogy az Egyesült Királyság az Európai Unióban maradjon-e vagy kilépjen, a megkérdezettek 50 százaléka válaszolta azt, hogy referendumon kellene határozni a kérdésről. Huszonöt százalék bízná a döntést a parlamentre.
"A választói üzenet egyértelmű: ha a kormány és a parlament nem tudja megoldani a Brexitet, az ember...
2018-08-11 07:04:10
A macedón miniszterelnök a népszavazáson való részvételre buzdított
... állampolgárok több mint a fele az urnák elé járul, és túlnyomó többségben lesznek az igen szavazatok.
Arra kérte a választópolgárokat, ne hagyják, hogy bármi vagy bárki eltérítse őket a referendumon való részvételtől. Ugyanakkor jelezte, hogy tiszteletben fogja tartani a népszavazás eredményét.
Zaev abban bízik, hogy a legnagyobb ellenzéki párt, a jobboldali Belső Macedó...
2018-07-31 17:32:01
Brexit - Tízezrek tüntettek Londonban az újabb népszavazásért
... demonstrációt - amelyen a szervezők becslése szerint százezren vettek részt - a brit EU-tagságról 2016. június 23-án tartott népszavazás második évfordulóján tartották. A két évvel ezelőtti referendumon a kilépést pártolók kerültek szűk, 51,9 százalékos többségbe.
A szombati megmozdulást szervező People's Vote - a Nép szavazata - nevű kampánycsoport április közepén alakult me...
2018-06-23 19:01:58
Népszavazáson utasították el Madocsán egy kavicsbánya nyitását
...
A település lakóinak a referendumon két kérdésre kellett válaszolniuk. Az egyik úgy szólt: "Támogatja-e Ön, hogy Madocsa Község közigazgatási területén homok- és kavicsbánya létesüljön?".
A másik kérdés az önkormányzatra vonatkozott: "Akarja-e Ön, hogy Madocsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a településrendezési tervében tilalmazza a kavics- és homokbányászat...
2018-06-10 22:22:16
Kaivácsbánya nyitásáról rendeznek népszavazást vasárnap Madocsán
...
A település választókorú lakói a referendumon két kérdésre válaszolhatnak. Az egyik úgy szól: "Támogatja-e Ön, hogy Madocsa Község közigazgatási területén homok- és kavicsbánya létesüljön?". A másik kérdés az önkormányzatra vonatkozik: "Akarja-e Ön, hogy Madocsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a településrendezési tervében tilalmazza a kavics- és homokbányászatot ...
2018-06-07 16:51:56
Brexit - Felmérés: Észak-Írországban a többség az EU-piacon és a vámunióban maradna
... kimutatta azt is, hogy újabb népszavazás esetén az észak-írországi választók 69 százaléka voksolna az Egyesült Királyság további EU-tagságára.
Az erről 2016 júniusában rendezett referendumon Észak-Írország lakosságának 56 százaléka szavazott a bennmaradásra, vagyis azóta igen jelentősen nőtt a további EU-tagságot pártolók tábora a tartományban.
A brit EU-tagságról tartot...
2018-05-21 17:43:15
Cambridge Analytica - Beszünteti tevékenységét és csődeljárást kezdeményez a cég
... adatbázisából.
Wylie szerint "teljesen ésszerű az a feltét...
2018-05-02 22:36:40
Brexit - Felmérés: egy évvel a kilépés előtt nincs jelentős fordulat a népszavazási döntés megítélésében
... hozzáállását a kilépéshez.
A cég kimutatta, hogy jelenleg 45 százaléknyian tartják hibának a kilépést az EU-ból, a válaszadók 42 százaléka szerint viszont jó döntés született a 2016-os referendumon.
A YouGov szakértői hangsúlyozzák, hogy tavaly óta enyhe ütemben, de egyértelműen növekszik a Brexitet hibának tekintők tábora, ez azonban nem jelenti azt, hogy a többség sze...
2018-03-30 16:12:07
Brexit - Blair: annyi Brexit-változat van forgalomban, hogy ismét meg kellene kérdezni a népet
... mindegyik rendkívüli különböző, egymással összeegyeztethetetlen végkimenetelekkel.
A kormánynak ezek közül ki kell majd választania egyet, de honnan lehet tudni, hogy választók a referendumon pont arra a változatra szavaztak? - teszi fel a kérdést a volt miniszterelnök.
Blair szerint ebben a helyzetben a józan ész azt diktálja, hogy a brit EU-tagság megszűnésének feltét...
2018-02-23 19:33:07
Jelentősen csökken a bevándorlás Nagy-Britanniába
... korábbi azonos időszakban.
A csütörtöki adatsor az ONS második olyan becslése, amelyben szerepel a brit EU-tagságról tartott népszavazás utáni teljes év. A 2016 júniusában rendezett referendumon a résztvevők szűk, 51,9 százalékos többsége arra voksolt, hogy az Egyesült Királyság lépjen ki az EU-ból.
A statisztikai hivatal csütörtöki ismertetése szerint az Európai Unióba ...
2018-02-22 13:22:53
1 2 3 .........29 30 ....43 44 ....57 58 59 
Címkék: Cambridge Analytica, Egyesült Királyság, Európai Unióban, Belső Macedó, Támogatja-e Ön, Madocsa Község, Akarja-e Ön, Madocsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete, Európai Unióba, britek fele, macedón miniszterelnök, népszavazáson való, újabb népszavazásért, kavicsbánya nyitását, vámunióban maradna, kilépés előtt, népszavazási döntés, bevándorlás Nagy-Britanniába, esetben kinek, választói üzenet, igen szavazatok, referendumon való, népszavazás eredményét, legnagyobb ellenzéki, jobboldali Belső, szervezők becslése, brit EU-tagságról, kilépést pártolók, szombati megmozdulást, település lakóinak, másik kérdés, önkormányzatra vonatkozott, település választókorú, önkormányzatra vonatkozik, észak-írországi választók, erről 2016, további EU-tagságot, 2016-os referendumon, kormánynak ezek, referendumon pont, változatra szavaztak, volt miniszterelnök, brit EU-tagság, csütörtöki adatsor, 2016 júniusában, résztvevők szűk, statisztikai hivatal, önkormányzatának, homokbányászatot, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.