Regisztráció  Belépés
Emmi: két magyar meghalt nyugat-nílusi láz miatt
... az egészségügyi államtitkárság azt írta: a két halálos áldozatot - mindketten idősebb férfiak, akik több különböző krónikus alapbetegségben szenvedtek - Jász-Nagykun-Szolnok megyében regisztrálták. Mindkét betegnél a nyugat-nílusi láz legsúlyosabb formája, vírusos agyvelőgyulladás alakult ki.
A nyugat-nílusi láz szezonja Magyarországon általában június-augusztusban kezdődik é...
2017-11-14 17:03:04
Grezsa: indul a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program második üteme
... egyesítésbe a határon túli nemzetrészeket, a politikai döntéshozatal lehetőségét is biztosították a külhoniaknak, akik részt vehetnek az országgyűlési választásokon. Eddig 301 ezren regisztráltak, de szeretnék, ha ezt a számot növelni lehetne. Remélik, most kevesebb lesz a rontott szavazat is, mint az eddigi választásokon - tette hozzá az államtitkár.
Brenzovics László, a Kár...
2017-11-14 12:22:23
Magyar Turisztikai Ügynökség: idén is kiemelkedő évet zárhat a turizmus Magyarországon
...
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken közzétett adatai szerint szeptemberben a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 7,3, a belföldi vendégeké 3,0 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, a teljes forgalom együttesen 5,4 százalékkal nőtt. A kereskedelmi szálláshelyek folyó áron számolt összes bruttó árbevétele 14,8 százalékkal csaknem 44,5 milliárd f...
2017-11-10 10:52:28
Máért - Semjén: a magyar nemzet akkor tud fennmaradni, ha minden nemzetrésze fennmarad
... fejlődés nyomán jó Magyarországnak is, azaz összességében mindenki nyer.
Megvalósult a nemzet közjogi egyesítése, megvan az egymilliomodik új magyar állampolgár, jelen pillanatban a regisztrált új állampolgárok száma egymillió ezernyolcszázötvenkilenc - közölte a miniszterelnök-helyettes.
Az ülésen a parlamenti ellenzéki pártok közül az MSZP-t Mesterházy Attila országgy...
2017-11-10 10:51:18
Diaszpóratanács - Semjén: folytatódnak a megkezdett programok, megvan az egymilliomodik új állampolgár
... közösségről van szó Venezuelában, és szerinte mintegy 100 család fontolgatja, hogy Magyarországra jöjjön.
Jelezte, hogy megvan az egymilliomodik magyar állampolgár. Jelen pillanatban a regisztrált új állampolgárok száma egymillió ezernyolcszázötvenkilenc. Elképzelhetőnek nevezte, hogy az eskütétel december 5-én lesz.
Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár rámuta...
2017-11-09 13:42:21
NFM: a kormány kiemelten kezeli a digitalizációt
... projektötletek megvitatására, és a 201...
2017-11-09 13:21:47
A kisalfold.hu-n '56 is fizetős
A Kisalföld megyei napilap online oldalán (kisalfold.hu) jó ideje, a nekik tetsző híreket EXTRÁN,( ha nem vagy előfizetője a papíralapú újságnak és nem regisztráltál) csak pénzért tudod elolvasni.

'56-os írásaikat is többször a fizetős kategóriába sorolják. Legyen az emlékműavatás vagy megemlékezés.

Legújabb EXTRA fizesd és vidd hírük a november 7-ei Magyar K...
2017-11-08 07:23:12
Texasi lövöldözés - Szijjártó: megdöbbentő a világon végigsöprő erőszakhullám
... hogy az amerikai hatóságok hivatalos tájékoztatása szerint nincs külföldi áldozata a vérengzésnek. Az Egyesült Államokban 63 olyan magyar állampolgár tartózkodik, aki konzuli védelemre regisztrált, ketten jelölték meg Texas államot a tartózkodás helyszíneként, egyikük 350, a másik ember 550 kilométerre tartózkodik a vérengzés helyszínétől.
A miniszter elmondta: a texasi lövöl...
2017-11-06 15:33:44
Az RMDSZ álláspontja szerint törvényes a szövetség választási regisztrációs eljárása
... lakcímmel nem rendelkező választópolgároknak, akik a 2018-as országgyűlési választásokon szavazni szeretnének, regisztrálniuk kell a választási névjegyzékbe. Aki korábban már sikeresen regisztrált, annak nem kell új kérelmet benyújtania, mert a korábbi tíz évig érvényes. A regisztrációra a választás előtti 15. napig lesz lehetőség. A magyarországi lakcímmel nem rendelkező választó...
2017-11-03 20:13:32
Illegális bevándorlás - Trócsányi: Magyarország támogatja Libanont a migrációs válság rendezésében
... eljárásokról és humanitárius ellátásokról.
A miniszter libanoni útjának tapasztalatairól szólva elmondta: az országban a 4 millió libanoni állampolgár mellett legalább egymillió regisztrált és további csaknem félmillió nem regisztrált szíriai állampolgár, valamint mintegy félmillió palesztin tartózkodik. Ez a helyzet súlyosan megterheli az országot, társadalmi feszültségekhez...
2017-11-03 18:13:20
1 2 3 ....................125 126 ..........187 188 ..........249 250 251 
Címkék: Magyar Turisztikai Ügynökség, Brenzovics László, Központi Statisztikai Hivatal, MSZP-t Mesterházy Attila, Potápi Árpád János, Legújabb EXTRA, Magyar, Egyesült Államokban, turizmus Magyarországon, magyar nemzet, megkezdett programok, kormány kiemelten, világon végigsöprő, szövetség választási, migrációs válság, egészségügyi államtitkárság, határon túli, politikai döntéshozatal, országgyűlési választásokon, számot növelni, rontott szavazat, eddigi választásokon, külföldi vendégek, belföldi vendégeké, teljes forgalom, kereskedelmi szálláshelyek, nemzet közjogi, parlamenti ellenzéki, egymilliomodik magyar, eskütétel december, nekik tetsző, papíralapú újságnak, fizetős kategóriába, emlékműavatás vagy, november 7-ei, amerikai hatóságok, tartózkodás helyszíneként, másik ember, vérengzés helyszínétől, miniszter elmondta, texasi lövöl, 2018-as országgyűlési, választási névjegyzékbe, választás előtti, magyarországi lakcímmel, miniszter libanoni, helyzet súlyosan, óvodafejlesztési, tapasztalatairól,
© 2013 TVN.HU Kft.