Regisztráció  Belépés
Fővárosi Közgyűlés - A főváros javítaná ki a metrópótlás okozta hibákat a kispesti Vak Bottyán utcában
... hogy a déli metrószakasz építése idején az eddiginél is nagyobb terhelés várható, mivel a pótlóbuszok a teljes menetidőben a Vak Bottyán utcá...
2018-09-20 17:43:29
Parkolófejlesztés indul és útrekonstrukció zárul Hévízen
... parkolóhelyet az utcáról nyíló, újonnan kialakított, csaknem 60 férőhelyes parkoló pótolja majd október végétől.
Papp Gábor hozzátette: a Széchenyi utca mintegy egymilliárd forintos rekonstrukciója - amely a közművek teljes cseréjét és a zöldfelületek rendezését jelenti - már a végéhez közeledik. A napokban a Magyar Közút 129 millió forintos keretből megkezdte az útburkolat h...
2018-09-20 14:02:51
Átadták a Testnevelési Egyetem központi épületét
... készítése.
Mocsai Lajos ünnepi beszédében kiemelte, a következő években három további ütemben bővül majd az intézmény: a Csörsz utcai sportpálya és az Alkotás úti kampusz további rekonstrukciója mellett a Déli pályaudvar egy területével, valamint egy velencei sportteleppel egészül ki az egyetem.
"Ez a következő lépése annak, hogy megvalósuljon a minőségi oktatás, valamin...
2018-09-18 17:07:48
A KGB titkos dokumentuma
... nincsenek rákötve a fő vízhálózati rendszerre. A régi, nem bekötötött vízvezetékeket és az utcai kutakat szisztematikusan fel kell számolni.

29. Az ipari objektumok rekonstrukciója és építése során ügyelni kell arra, hogy az ipari hulladék azon folyókba legyen irányítva, melyek ivóvíztartalékként szolgálhatnak.

30. Az újjáépített városok és az új lakó...
2018-09-15 17:12:59
Szecessziós kiállítással nyílt meg a felújított Ráth György-villa
...
Fontos eredmény, hogy Ráth György, a szecessziós művészet nagy pártfogója akaratának megfelelően egykori otthona teljeskörűen helyreállítva és gazdag tartalommal ellátva ismét fogadja a látogatókat - hangsúlyozta az IMM filiáléjaként működő intézmény csütörtöki megnyitóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának kulturális ügyekért felelős helyettes államtitkára.
Krucsain...
2018-09-13 13:22:07
Több mint kétmilliárd forintot fordítanak útfelújításra Kecskeméten
... tartanak.
A polgármester elmondta, hogy ezzel egy időben a déli iparterület négy, nagy forgalmú útszakaszának újjáépítése is megkezdődik. Összesen 5,3 kilométer hosszú szakasz rekonstrukciója egy sikeres pályázat révén mintegy 1,2 milliárd forintból valósul meg.
A várhatóan az év végéig tartó munkálatok keretében lemarják az aszfaltburkolat felső rétegét, szükség szeri...
2018-09-13 11:01:44
Folytatódik a Kárpátaljai Magyar Drámai Színház épületének felújítása
...
Az évek során számos alkalommal voltak felújítások a Kárpátaljai Magyar Drámai Színházban. A Beregszász központjában, a sétálóutcán található intézmény azonban teljes egészében eddig még nem újult meg - hangzott el az M5 kulturális csatorna csütörtöki Kulturális Híradójában.
Kacsur András, a kárpátaljai intézmény igazgatója elmondta: a magyarországi támogatásoknak köszön...
2018-09-07 09:01:02
Korszerűsítik a zalakarosi fürdő gyógycentrumát
...
Cziráky László elmondta, hogy az 1992-ben átadott gyógycentrum teljes rekonstrukciója október 1-jén indul és jövőre fejeződik be.
A kivitelezői szerződést a közbeszerzésen nyertes Szabadics Zrt.-vel már aláírták.
A munkálatok során megőrzik az eddigi stílusjegyeket, de új tetőszerkezet épül, kicserélik a nyílászárókat, a burkolatokat, megújul a fogadótér, a teljes ...
2018-09-05 13:09:44
Liget Budapest - Új ifjúsági sportpálya a Városligetben
... sportpálya mellett újjáépített Vakok kertje is.
Az év végére elkészül a Szabolcs utcában az Országos Múzeumi Raktározási és Restaurálási Központ, és befejeződik az Olof Palme Ház rekonstrukciója, épül a Néprajzi Múzeum, a Magyar Zene Háza, egy 800 férőhelyes mélygarázs, és folyamatosan adják majd át a parkrekonstrukció újabb és újabb elemeit: 2019 nyarára például az Olof Palm...
2018-08-29 11:33:02
Liget Budapest - Rövidesen megkezdődik a Magyar Zene Háza építése
... legnagyobb, kulturális tartalmú városfejlesztési projektje, amelynek megvalósítása már megkezdődött: zajlik például a Néprajzi Múzeum és a szomszédos mélygarázs építése, az Olof Palme Ház rekonstrukciója, a kutyás élményparkot pedig már át is adták a használóknak - emlékeztetett a beruházás szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a projekt miniszteri biztosa.
Baán László kiemel...
2018-08-22 11:01:18
1 2 3 ...........................87 88 .............130 131 ..............173 174 175 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Testnevelési Egyetem, Ráth György-villa, Kárpátaljai Magyar Drámai Színház, Liget Budapest, Magyar Zene Háza, Papp Gábor, Magyar Közút, Mocsai Lajos, Ráth György, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Kárpátaljai Magyar Drámai Színházban, Kulturális Híradójában, Kacsur András, Cziráky László, Szabadics Zrt, Országos Múzeumi Raktározási, Restaurálási Központ, Olof Palme Ház, Néprajzi Múzeum, Olof Palm, Baán László, főváros javítaná, metrópótlás okozta, felújított Ráth, zalakarosi fürdő, déli metrószakasz, teljes menetidőben, utcáról nyíló, közművek teljes, zöldfelületek rendezését, végéhez közeledik, következő években, velencei sportteleppel, következő lépése, minőségi oktatás, utcai kutakat, ipari objektumok, ipari hulladék, újjáépített városok, szecessziós művészet, polgármester elmondta, déli iparterület, sikeres pályázat, aszfaltburkolat felső, évek során, sétálóutcán található, kárpátaljai intézmény, magyarországi támogatásoknak, 1992-ben átadott, kivitelezői szerződést,
© 2013 TVN.HU Kft.