Regisztráció  Belépés
ÁSZ: több százezer forint kárt okozott a Közös Ország Mozgalom
... utcai központjának épületét.
A kommunikációs vezető azt mondta: az első becslések szerint a műemléki védettségű épületben több százezer forintos kár keletkezett. Kizárólag a gyors rendőri beavatkozásnak volt köszönhető, hogy "nem történt nagyobb baj" - tette hozzá.
Már elkezdték eltávolítani a festéket - jelezte.
Úgy fogalmazott: az erőszakos cselekedetek elkövetői...
2018-01-17 15:54:06
Állatkínzó gyerekek – Megmutatjuk, mi lesz belőlük
... (bűncselekmények): 06 (80) 555-111

Bejelentést tehetsz a www.police.hu weboldalán.

Súlyos esetben a 107 vagy a mobiltelefonról hívható 112 általános segélyhívó számon azonnali rendőri közreműködést kérhetsz a cselekmény megszakítása érdekében.


Forrás: http://www.life.hu/csalad/20140709-a z-allatkinzasra-hajlamos-gyerekekbol -altalab...
2018-01-15 21:09:35
Bíróság előtt a betiltott brit újnáci csoport őrizetbe vett tagjai
... állampolgárságúnak mondta magát a magisztrátusi bíróságon.
A hat vádlottat nagy területre kiterjedő, előre tervezett akcióban fogták el múlt szerdán. Az egyidejű rajtaütéseket a fegyveres rendőri egységek Cambridge-ben, Banburyben, Wolverhamptonban, Leicesterben és Stockportban hajtották végre.
Az őrizetbe vettek életkora 21 évtől 37 évig terjed.
A hatóságok gyanúj...
2018-01-09 18:42:39
Leváltják a román rendőrség parancsnokát egy pedofil rendőr miatt
... eltussolását.
Carmen Dan azt követően kezdeményezett személycserét a román rendőrség élén, miután az ellenzéki sajtó az ő lemondását sürgette. A szociáldemokrata politikus kedden más rendőri vezetőket is lemondásra szólított fel, köztük Radu Gavrist, a gyilkossági részleg vezetőjét, anélkül, hogy megmagyarázta volna, mi köze a pedofil rendőrhöz.
Gavris az egyedüli rendőr...
2018-01-09 15:21:10
Chicagóban tavaly jelentősen csökkent az emberölések száma
... állomány létszáma, s idén további csaknem kétezer új rendőrt vennének fel. A tervek szerint a jelenlegi 12 575 rendőr helyett 2018-ban már 14 400 egyenruhás teljesít majd szolgálatot. A rendőri szakszervezet vezetője, Kevin Graham szerint a járőrszolgálatot teljesítő rendőrök létszámának növelése hozzájárul majd a bűncselekmények megelőzéséhez, illetve annak felderítéséhez, hogy h...
2018-01-02 07:04:12
Évértékelő - Spanyolországban a katalán politikai krízisről és a barcelonai terrormerényletről marad emlékezete
... tervezett voksolást, míg Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök kormánya igyekezett azt megakadályozni.
A spanyol hatóságok aznap megpróbálták meggátolni a szavazóhelyiségek kinyitását, a rendőri fellépés erőszakba torkollott. A történtek hatására heteken át folyamatosak voltak a tüntetések a rendőri erőszak ellen Katalónia-szerte.
A katalán kormány a népszavazást eredmény...
2017-12-28 07:04:50
Katalán választás - Puigdemont kész találkozni a spanyol kormányfővel Spanyolországon kívül
... számára, megerősítette a legitimitásunkat. Remélem, így (Rajoy) már kész meghallgatni minket" - tette hozzá.
Pugidemont egyúttal követelte, hogy Mariano Rajoy adjon utasítást azon spanyol rendőri egységek Katalóniából való kivonására, amelyeket a Madrid által törvénytelennek tartott függetlenségi népszavazás után vezényeltek az autonóm közösségbe.

A menesztett elnö...
2017-12-22 13:52:08
Katalán választás - Szokatlanul hosszú sorok voltak délelőtt a szavazóhelyiségeknél
... Twitter-oldalán üzent Brüsszelből, ahol azt írta: "Október 1-jének szelleme vezessen minket!"
A politikus, aki ellen letartóztatási parancs van érvényben Spanyolországban, ezzel az erőszakos rendőri fellépésbe torkollott függetlenségi népszavazásra utalt, amelyet az alkotmánybíróság alkotmányellenesnek minősített.
A volt katalán elnök és egykori kormányának négy tagja a...
2017-12-21 15:02:30
Az EU-t aggasztják az etiópiai erőszakos események
... vizsgáljanak ki.
Üdvözlendő lépésnek nevezte, hogy az etióp kormány a legutóbbi gyilkosságok kivizsgálására munkacsoportot állított fel. Minden félnek - ideértve a regionális és szövetségi rendőri erőket is - arra kell törekednie, hogy biztosítani tudják a polgárok teljes körű védelmét és biztonságát. Az ország alkotmányában rögzített konfliktusmegoldó mechanizmusokat azonnal...
2017-12-20 16:53:48
Katalán választás - Egymást hibáztatták televíziós vitájukon a pártok
... választásokat, saját jelöltjüket szeretnék elnöknek, nem Carles Puigdemontot.
Azt kérte a választóktól, hogy mielőtt voksolnak, idézzék fel az október 1-jei eseményeket, az erőszakos rendőri fellépést.
Carles Puigdemont volt katalán elnököt, aki Brüsszelben tartózkodik, mivel Spanyolországban letartóztatási parancs van érvényben ellene, Josep Rull helyettesítette a vitáb...
2017-12-18 07:05:17
1 2 3 ......................73 74 ............110 111 ...........145 146 147 
Címkék: Közös Ország Mozgalom, Carmen Dan, Radu Gavrist, Kevin Graham, Mariano Rajoy, Carles Puigdemontot, Carles Puigdemont, Josep Rull, betiltott brit, román rendőrség, pedofil rendőr, emberölések száma, katalán politikai, spanyol kormányfővel, etiópiai erőszakos, kommunikációs vezető, első becslések, műemléki védettségű, gyors rendőri, erőszakos cselekedetek, mobiltelefonról hívható, cselekmény megszakítása, magisztrátusi bíróságon, egyidejű rajtaütéseket, fegyveres rendőri, őrizetbe vettek, hatóságok gyanúj, ellenzéki sajtó, szociáldemokrata politikus, gyilkossági részleg, pedofil rendőrhöz, egyedüli rendőr, tervek szerint, rendőri szakszervezet, járőrszolgálatot teljesítő, bűncselekmények megelőzéséhez, spanyol hatóságok, szavazóhelyiségek kinyitását, rendőri fellépés, történtek hatására, rendőri erőszak, katalán kormány, népszavazást eredmény, autonóm közösségbe, menesztett elnö, erőszakos rendőri, volt katalán, etióp kormány, legutóbbi gyilkosságok, polgárok teljes, ország alkotmányában,
© 2013 TVN.HU Kft.