Regisztráció  Belépés
Újabb vád nemi erőszak miatt egy párizsi elővárosi rendőr ellen
... kezdődött per eddig nem kapott nagyobb médiavisszhangot Franciaországban. Az ügy azonban a vád átminősítésével hétfőn új értelmezést nyert, miután február eleje óta egy hasonló jellegű rendőri igazoltatás miatt zavargásokkal kísért tüntetésektől hangosak a párizsi elővárosok.
Egy február elején filmre vett előállítás miatt négy rendőr ellen vizsgálat indult: egyet nemi erősz...
2017-02-20 16:49:36
Francia elnökválasztás - Emmanuel Macron: zéró tolerancia az elővárosi bűnözéssel és a rendőri erőszakkal szemb
...
A szocialista kormány korábbi gazdasági minisztere egy színesbőrű fiatal ellen elkövetett rendőri erőszak nyomán a párizsi elővároskokban két hete kitört zavargások apropóján beszélt a közbiztonsági programjáról a Le Figaro című napilapnak pénteken adott interjúban.
"Az én politikám a zéró tolerancia a bűnözéssel és hasonlóan minden túlzással szemben a rendőri erőszak t...
2017-02-17 19:43:19
Illegális bevándorlás - Kormány: Törökországban jelenleg több mint 3,5 millió bevándorló tartózkodik
... szír kisfiú, Aylan Kurdi holttestét Bodrum partjaira mosta ki az Égei-tenger.
A miniszter utalt egy jelentésre, amely szerint az egyik európai országban a menekültek 89,2 százalékát rendőri erőszak fenyegeti, de olyan ország is van, ahol lefoglalják sátraikat és takaróikat, és mínusz 5 Celsius-fokban hagyják őkethalálra fagyni.
Süleyman Soylu elmondta: Ankara 145 orszá...
2017-02-15 20:13:14
Budaházy: Az amnesztia kérdéséről
... 2006. október 23. este a Blaha Lujza térnél kilőtték a jó szemét, melynek következtében olyan szinten ment tönkre élete, hogy évekkel később öngyilkos lett.

Ezen október 23-ai rendőri bűncselekmények elkövetőit szintén ,,nem sikerült beazonosítani".


Kétségtelen, hogy ezt az állami terrort, törvénytelenséget megtapasztalva a nemzeti ellen...
2017-02-15 19:54:53
Rendőri vezetők pere - A Fidesz felháborítóan enyhének tartja a büntetést
... súlyos bűncselekményeket" - közölték.
A közleményt azzal zárták, hogy 2006 őszén a magyar emberek ellen példa nélküli erőszakot követtek el, ezért a mostani ítélet felháborító.
A rendőri vezetők perében a táblabíróság az ötödrendű vádlottat - a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) volt műveletirányító tisztjét - felmentette az elöljárói gondoskodás elmulasztása miatt...
2017-02-13 13:38:04
Újabb zavargások a rendőri erőszak elleni tüntetés után, előállítások egy párizsi elővárosban
...
A megmozdulást annak a 22 éves férfinak a támogatására szervezték, aki február elején súlyosan megsérült Aulnay-sous-Bois-ban egy rendőri igazoltás alatt, és akit jelenleg is kórházban ápolnak.
A párizsi prefektúra tájékoztatása szerint szombat este a Bobignyban rendezett szolidaritási tüntetés után a békés, mintegy kétezer fős tömeghez csatlakozó randalírozók megdobált...
2017-02-12 14:55:30
Rendőri vezetők pere - Másodfokú döntés várható hétfőn a Fővárosi Ítélőtáblán
... követő órákban ismét súlyos atrocitások történtek a rendőrség és a tiltakozók között. Ezekkel kapcsolatban az ügyészség azért kívánja a vádlottak felelősségre vonását, mert a csapaterős rendőri intézkedések során az alegységparancsnokok nem tettek azért, hogy megelőzzék, félbeszakítsák, illetve utólag kivizsgálják az alárendeltjeik által elkövetett túlkapásokat. Mi több, az ilyen ...
2017-02-12 07:08:31
Vita egy bécsi tömegközlekedési csomópontnál bevezetendő alkoholfogyasztási tilalomról
... utóbbi időben több erőszakos cselekmény is előfordult a Praterstern környékén. A statisztikák szerint tavaly márciusban és áprilisban összesen 420 bűncselekmény történt, ezért a fokozott rendőri jelenlét mellett egy videófelvételeket rögzítő autót is járőrözik a környéken.
Tavaly áprilisban az osztrák fővárosban megerőszakoltak egy fiatal lányt. A 21 éves török áldozatot a b...
2017-02-10 16:02:59
Rendőri erőszakot követően zavargások törtek ki egy francia elővárosban
... bántalmazott 22 éves férfinak igazságszolgáltatást követelő több száz családanya békés esti tüntetése után randalírozók több tucat kukát és gépkocsit felgyújtottak. A kisvárosban megerősítették a rendőri készültséget - egyebek között helikopter köröz felette -, és reggel 24 embert előállítottak.
A zavargások annak hatására törtek ki, hogy egy múlt csütörtökön filmre vett elő...
2017-02-07 13:10:55
Illegális bevándorlás - Németországban az észak-afrikai, a grúz és a nyugat-balkáni menekültekre jellemző legin
...
A legszélesebb jogkörű német rendőri szerv a 2016 január-szeptemberi időszakról készítet elemzésében kimutatta, hogy a menedékkérők és menekültek, vagy más menedékjogi státuszban lévők, illetve az elutasított menedékkérők csoportját jellemző bűnözés csökkenő tendenciát mutat, a harmadik negyedévben 23 százalékkal kevesebb bűncselekményt regisztráltak, mint az év első három hó...
2017-02-05 14:12:11
1 2 3 ......................70 71 ...........105 106 ..........139 140 141 
Címkék: Emmanuel Macron, Fővárosi Ítélőtáblán, Aylan Kurdi, Süleyman Soylu, Blaha Lujza, Rendészeti Biztonsági Szolgálat, párizsi elővárosi, elővárosi bűnözéssel, rendőri erőszakkal, amnesztia kérdéséről, rendőri erőszak, párizsi elővárosban, bécsi tömegközlekedési, francia elővárosban, nyugat-balkáni menekültekre, hasonló jellegű, párizsi elővárosok, február elején, szocialista kormány, színesbőrű fiatal, párizsi elővároskokban, közbiztonsági programjáról, zéró tolerancia, miniszter utalt, egyik európai, állami terrort, nemzeti ellen, közleményt azzal, magyar emberek, mostani ítélet, rendőri vezetők, ötödrendű vádlottat, elöljárói gondoskodás, megmozdulást annak, támogatására szervezték, rendőri igazoltás, párizsi prefektúra, tiltakozók között, ügyészség azért, vádlottak felelősségre, csapaterős rendőri, alárendeltjeik által, statisztikák szerint, fokozott rendőri, videófelvételeket rögzítő, osztrák fővárosban, fiatal lányt, kisvárosban megerősítették, rendőri készültséget, zavargások annak,
© 2013 TVN.HU Kft.