Regisztráció  Belépés
Ünnepek - Beton terelőelemekkel is védi a fővárosi vásárokat a rendőrség
... bárki gépjárművével a látogatók közé hajtson.
A szóvivő felidézte, több nyugat-európai városban is előfordult, hogy szélsőségesek gépkocsival a tömegbe hajtottak. Hangsúlyozta, a rendőrség célja, hogy senki ne váljon szélsőséges cselekmények, bűncselekmények áldozatává.
Csécsi Soma megjegyezte, a vásárokban járőröző egyenruhás rendőrök emelik a vásárokra érkezők szubjekt...
2017-11-20 12:32:08
Ukrán válság - Meghosszabbították az EU ukrajnai tanácsadói missziójának mandátumát
...
A tagállamok európai ügyekkel foglalkozó miniszterei 32 millió eurót hagytak jóvá 2019. május 31-ig a nem katonai jellegű ukrán biztonsági szervek - a rendőrség, a nemzeti gárda, vagy az ügyészség - reformját segítő művelet költségeire.
A 2014 végén felállított misszió tagjai nem viselnek fegyvert, s nincs intézkedési jogkörük, mindössze tanácsokkal látják el a helyi hat...
2017-11-20 12:31:50
Megint cementtel öntötték le az örök lángot a kijevi Dicsőség parkban
... már a második ilyen incidens volt rövid időn belül. A mostanit megelőzően november 7-én öntötték le máig ismeretlen elkövetők az örök lángot. Akkor egy járókelő riasztotta telefonon a rendőrséget. A kiérkező rendfenntartók a helyszínen azt látták, hogy az örök mécsest cement fedi, körülötte pedig nyolc vödröt hagytak szétdobálva az elkövetők.
Áprilisban az örök láng körüli b...
2017-11-20 11:51:43
Török puccskísérlet - Ismét több mint száz korábbi tanár ellen adtak ki elfogatóparancsot Ankara tartományban
...
Az érintettek mindegyikét az incidens után bevezetett, és azóta is tartó rendkívüli állapot keretében bocsátották el munkahelyéről. A hétfői rendőrségi műveletben 51 embert már előállítottak.
A török vezetés a 2016. július 15-i hatalomátvételi kísérletért az Amerikában élő Fethullah Gülen muzulmán hitszónokot és mozgalmát teszi felelőssé. Ankara szerint a hálózat tagjai ...
2017-11-20 11:42:03
Emberölés előkészülete és lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség
... géppisztolyokat és töltényeket.
A másodrendű vádlott a gyanúsítotti kihallgatása során az anyagi haszonszerzés céljából elkövetni tervezett és előkészített emberöléseket a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál "feljelentette", illetve az elkövetés körülményeit részletesen feltárta, ami az emberölés előkészülete tekintetében az ő esetében büntethetőséget megszüntető ok...
2017-11-20 11:31:54
Vádemelést javasol a rendőrség egy 14 évvel ezelőtti győri emberölés gyanúsítottjával szemben
...
Tóth Gabriella elmondta, hogy a férfit idén január 11-én fogták el otthonában, miután egy másik bűncselekmény miatt a rendőrség látókörébe került.
A férfi beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy Sashegypusztán figyelmetlensége miatt elütötte az út mellett kerékpározó nőt, akiről azt hitte, hogy meghalt. A következményektől tartva a nőt az autója csomagtartójába tette, ma...
2017-11-20 10:41:26
Illegális bevándorlás - 47 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton tíz, vasárnap 21 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges beván...
2017-11-20 07:04:32
Halott csecsemőt találtak egy nyíregyházi társasháznál
...
A tájékoztatás szerint a rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonása mellett vizsgálja a haláleset körülményeit....
2017-11-19 21:43:13
Kisebb pusztítást okozott egy német városban egy hatalmas fenyőfa szállítása
...
Az illető nem mérte fel, milyen rendkívüli méretű fát vásárolt, és szállítás közben letarolta az út menti közlekedési táblákat, károkat okozott egy hídban - közölte vasárnap a helyi rendőrség.
A fenyőfa akkora volt, hogy a szemben jövő autósoknak, motorosoknak fékezni kellett illetve lehúzódni az útról, hogy elkerüljék az ütközést és kikerüljék a leszakadó ágakat.
...
2017-11-19 19:13:02
Három ember megölt, majd önmagával is végzett egy francia rendőr
... északi elővárosában, és három másikat megsebesített, köztük a barátnőjét, annak nővérét és anyját, majd maga ellen fordította a fegyverét és öngyilkos lett - erősítették meg vasárnap rendőrségi források a Le Parisien című napilap értesülését.
A tragédia este háromnegyed 9 órakor történt a kisváros óvárosában, háromszáz méterre a polgármesteri hivataltól.
Párizsi szolgá...
2017-11-19 13:41:58
1 2 3 ..........2092 2093 .....3138 3139 .....4183 4184 4185 
Címkék: Fővárosi Főügyészség, Csécsi Soma, Fethullah Gülen, Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál, Tóth Gabriella, fővárosi vásárokat, örök lángot, kijevi Dicsőség, nyíregyházi társasháznál, német városban, hatalmas fenyőfa, francia rendőr, látogatók közé, szóvivő felidézte, tömegbe hajtottak, rendőrség célja, vásárokban járőröző, vásárokra érkezők, tagállamok európai, nemzeti gárda, 2014 végén, második ilyen, mostanit megelőzően, járókelő riasztotta, kiérkező rendfenntartók, örök mécsest, örök láng, érintettek mindegyikét, incidens után, hétfői rendőrségi, török vezetés, hálózat tagjai, másodrendű vádlott, gyanúsítotti kihallgatása, anyagi haszonszerzés, elkövetés körülményeit, emberölés előkészülete, férfit idén, másik bűncselekmény, rendőrség látókörébe, férfi beismerő, következményektől tartva, autója csomagtartójába, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, migránst fogtak, március 28-tól, tömeges beván, tájékoztatás szerint, rendőrség büntetőeljárás, haláleset körülményeit,
© 2013 TVN.HU Kft.