Regisztráció  Belépés
Holttestet találtak a XV. kerületben
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, a helyszíni szemle során felvetődött az idegenkezűség gyanúja, ezért a rendőrség emberölés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen....
2018-09-20 13:02:32
Baleset történt az M1-esen Bicske térségében Budapest felé
...
A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy az egyik kamion gumiabroncsokat szállított, amelyek a pályatesten szétszóródtak, és elfoglalják a külső és a belső forgalmi sávot is.
A www.utinform.hu közlése szerint a bicskei csomópontnál mindkét sávot lezárták. A kamionokat a leállósávon engedik tovább, a személyautókat pedig a c...
2018-09-14 11:42:01
Őrizetbe vettek két afgánt Németországban egy emberöléssel összefüggésben
... Szász-Anhalt tartományi kisvárosban vasárnapra virradóra meghalt egy 22 férfi, és "ezzel összefüggésben előzetesen őrizetbe vettek két afgánt emberölés kezdeti gyanúja miatt".
A kötheni rendőrség és ügyészség közös közleménye szerint a kihallgatásokat még nem zárták le, és minden lehetséges irányban nyomoznak.
A német sajtóban megjelent értesülések szerint az áldozat né...
2018-09-09 15:52:43
Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Szeged felé Csongrád megyében
...
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: a baleset a sztráda 131-es kilométerénél történt. A rendőrség a forgalmat Kiskunfélegyházánál letereli az M5-ös autópályáról.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel közölte: az első információk szerint a balesetben négyen sérültek meg. Egy ember beszorult a kamionba, őt feszítő-vágóva...
2018-09-07 17:44:11
Szkripal-ügy: a Kreml megengedhetetlennek tartja az orosz vezetéssel szembeni vádakat
... gyanúsítottjáról a brit hatóságok által közreadott fotók hitelességét. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a London által Alekszandr Petrovként és Ruszlav Bosirovként megnevezett férfiről a brit rendőrség honlapján közölt fotókon a felvétel időpontjaként egyformán 2018. március 2., 16 óra 22 perc és 43 másodperc szerepel.
Az orosz diplomáciai tárca egyébként csütörtökön közlemén...
2018-09-07 08:47:01
Négy kilométeren torlódnak a járművek az M1-esen Hegyeshalomnál
... várakozási idő mintegy háromnegyed óra. Az 1-es úton Hegyeshalom és Miklóshalma (Nickelsdorf) között mintegy egy kilométeren torlódnak a járművek, ott 15 perc a várakozási idő.
A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy az érintett útszakaszokon fokozott figyelemmelközlekedjenek, indulás előtt pedig tájékozódjanak a rendőrség honlapján a választott határátlépési pontnál vár...
2018-09-02 12:29:32
Torlódnak az autók az M1-esen Hegyeshalomnál
...
A várakozási idő mintegy fél óra, és ugyancsak a határátlépés lassulására kell számítani az 1-es úton Hegyeshalom és Miklóshalma (Nickelsdorf) között.
A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogyaz Ausztriába történő átlépéshez válasszanak alternatív útvonalakat, például a soproni, a kópházi vagy a fertődi határátlépési pontokat, indulás előtt pedig tájékozódjanak a rend...
2018-08-26 15:20:44
Feloldották az útzárat az M7-es autópályán
...
A rendőrség korábban azt közölte, felborult egy autó az M7-es autópályán Szabadbattyán közelében, a 70. kilométerszelvényben.
A balesetben három ember megsérült.
A katasztrófavédelem a honlapján azt írta, hogy mentőhelikopter érkezett a balesethez....
2018-08-23 13:47:23
Halálos baleset történt az M2-es autóúton Dunakeszinél, teljes útlezárás
... járműben egy nő ült, aki a helyszínen meghalt.
A baleset az autóút 23-as kilométerénél történt. A tűzoltók megkezdték a...
2018-08-21 20:19:17
Könnyítik a fegyverviselési engedély megszerzését Izraelben
... Ezen túlmenően őrmesteri rangtól fölfelé a tiszteknek nem kell majd leadniuk fegyverviselési engedélyeiket a tartalékos szolgálat végeztével, és a mentőknél, valamint a mentésben és a rendőrség bizonyos egységeinél dolgozó önkéntesek is jogosultak lehetnek a lőfegyver tartására.
A korábbi szabályok alapján a kérvényezéshez bizonyítani kellett a fegyver szükségességét, - által...
2018-08-21 20:18:04
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............183 184 185 
Címkék: M1-esen Bicske, M1-esen Hegyeshalomnál, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Alekszandr Petrovként, Ruszlav Bosirovként, emberöléssel összefüggésben, orosz vezetéssel, fegyverviselési engedély, rendőrség honlapján, helyszíni szemle, idegenkezűség gyanúja, rendőrség emberölés, egyik kamion, pályatesten szétszóródtak, belső forgalmi, bicskei csomópontnál, leállósávon engedik, személyautókat pedig, kötheni rendőrség, német sajtóban, sztráda 131-es, első információk, balesetben négyen, ember beszorult, brit hatóságok, brit rendőrség, felvétel időpontjaként, orosz diplomáciai, 1-es úton, kilométeren torlódnak, rendőrség arra, érintett útszakaszokon, választott határátlépési, határátlépés lassulására, kópházi vagy, fertődi határátlépési, rendőrség korábban, balesetben három, helyszínen meghalt, autóút 23-as, tűzoltók megkezdték, tartalékos szolgálat, rendőrség bizonyos, lőfegyver tartására, korábbi szabályok,
© 2013 TVN.HU Kft.