Regisztráció  Belépés
Újra zavartalan a forgalom a 2-es úton
...
A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a nőtincsi elágazó közelében egy ukrán rendszámú kisbusz egyelőre tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult. A helyszínelés idejére a 2-es utat lezárták az érintett Nógrád megyei szakaszon.
A mentőszolgálat arról tájékoztatta az MTI-t délután, hogy nyolc súlyos, valamint öt könny...
2018-08-11 23:45:41
Több kilométeres a sor az M7-esen a Balaton felé Polgárdinál, a pályát lezárták
... Az egyik autó utasa könnyebben megsérült.
Az útszakaszt lezárták Nagykanizsa felé a hatósági beavatkozás idejére - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.
A rendőrség ...
2018-08-11 10:04:07
Meghalt egy ember balesetben Szarvas és Gyomaendrőd között
...
Tájékoztatása szerint az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette, utasa megsérült. Szintén megsérült a szemből érkező autóban két ember.
A baleset idején egy kamionnak alig sikerült elkerülnie az ütközést, vezetője elkormányozta a jártművét, közben az út mellett egy fának csapódott.
A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta.
A f...
2018-08-08 15:10:01
Leállt a forgalom a magyar-ukrán határátkelőkön
... perctől minden magyar-ukrán viszonylatú közúti határátkelőhelyen szünetel a ki- és beléptetés, Záhonynál éjjel egy órára már 120 perces várakozás alakult ki. Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint informatikai rendszerük meghibásodott, ezért nem tudják átléptetni az utasokat.
A rendőrség arra kéri az utazókat, hogy egyelőre ne induljanak el, a határátkelőhelyek ny...
2018-08-06 11:57:08
Hárman haltak meg a 44-es főúton vasárnap este történt balesetben
...
Az első hírek két halálos áldozatról szóltak.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint az ütközés következtében az egyik jármű kigyulladt.
A helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat egy mellékútra terelték, az útlezárás hétfőn hajnali 2 óra 20 perckor szűnt meg a rendőrség közlése szerint....
2018-07-30 11:07:27
Rakodás közben elszabadult teherautó okozott súlyos sérülést Zalában
...
Sznopek Veronika tájékoztatása szerint a baleset Szentpéterfölde és Pusztamagyaród között, egy erdei úton történt. Két ember fát pakolt egy teherautóra, amikor a jármű a lejtős talajon gurulni kezdett hátrafelé, elgázolvaaz egyik férfit.
A balesetben életveszélyesen megsérülő férfit mentőhelikopterrel szállították Szombathelyre.
A rendőrség vizsgálatot indított az ...
2018-07-27 17:33:26
A repülőtéri ivászat elleni kampány kezdődött a brit kormány támogatásával
... az esetleges rendzavarás következményeire és segítenek kiszúrni a szigetországból induló vagy az oda érkező kapatos utasokat.
A brit országos légi irányítási szolgálat (NATS) tájékoztatása szerint az idén július 27. a legforgalmasabb nap a szigetország légi közlekedésében: 8841 repülőgép indulását vagy érkezését ütemezték be, milliók kezdik meg vakációjukat. A legforgalmasab...
2018-07-27 12:39:08
Baleset miatt lezárták az M2-es autóutat Kosdnál
... sofőr beszorult a roncsba, a váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.
A balesetben többen megsérültek, a besz...
2018-07-27 12:39:00
Erősen vitatott arcfelismerő rendszer tesztelése zajlik Nagy-Britanniában
... összevetések 98 százalékban tévesek voltak. A biometrikus képeket pedig akár egy évig is eltárolja a rendőrség, a felvételeken szereplők engedélye nélkül - mutattak rá.
A rendőrség tájékoztatása szerint tíz próbaüzemet végeznek a technológiával, majd az év végén független vizsgálat értékeli majd az eredményeket. A közelmúltban Londonban a népszerű Westfield bevásárlóközpontba...
2018-07-26 13:22:02
Az elmúlt csaknem 10 év legjelentősebb béremelését jelentette be a brit kormány a közszférában
... 3,5, a rendőrök 2, az orvosok szintén 2 százalékos béremelésre számíthatnak még az idén. A béremelésekre fordítandó összeget az egyes minisztériumoknak kell kigazdálkodniuk a kormány tájékoztatása szerint.
A brit kormány a tavalyi évig egyszázalékos béremelési plafont tartot életben, amelynek eltörlését a legtöbb szakszervezet mellett az ellenzék legfőbb erejét adó Munkáspárt...
2018-07-24 17:02:06
1 2 3 ........................151 152 ............227 228 .............302 303 304 
Címkék: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Sznopek Veronika, 2-es úton, pályát lezárták, ember balesetben, magyar-ukrán határátkelőkön, 44-es főúton, repülőtéri ivászat, brit kormány, elmúlt csaknem, rendőrség korábbi, nőtincsi elágazó, ukrán rendszámú, helyszínelés idejére, 2-es utat, érintett Nógrád, mentőszolgálat arról, egyik autó, útszakaszt lezárták, hatósági beavatkozás, egyik sofőr, helyszínen életét, szemből érkező, baleset idején, kamionnak alig, fának csapódott, helyszínelés miatt, utat teljes, ukrán határőrizeti, rendőrség arra, első hírek, ütközés következtében, egyik jármű, főutat teljes, mellékútra terelték, útlezárás hétfőn, rendőrség közlése, baleset Szentpéterfölde, erdei úton, lejtős talajon, balesetben életveszélyesen, rendőrség vizsgálatot, esetleges rendzavarás, szigetországból induló, brit országos, idén július, szigetország légi, váci hivatásos, balesetben többen, biometrikus képeket, felvételeken szereplők, rendőrség tájékoztatása, közelmúltban Londonban, népszerű Westfield,
© 2013 TVN.HU Kft.