Belépés
Az ukrán vezérkari főnök elrendelte az összes ukrajnai lőszerraktár védelmének megerősítését
... településről, a raktár 16 kilométeres körzetéből.
A raktártelepen kívül eddig öt tüzet oltottak el, amelyek lövedékek becsapódása következtében keletkeztek. A megyei adminisztráció tájékoztatása szerint zajlik a lőszerraktár 16 kilométeres sugarú körzetének aknamentesítése.
A kimenekített embereket iskolákban, kultúrházakban és egyéb intézményekben berendezett átmeneti s...
2018-10-10 12:41:23
Ismeretlenek levágták és eltüntették Erőss Zsolt emléktábláját a székelyföldi Oltár-kő tetejéről
... volna, hogy megvan-e a tábla, és megállapította volna, hogy éppen azon a napon tűnt el, amikor felszerelték a zászlót" - idézte a Mesagerulneamt.ro a csendőrségi szóvivőt. A portál tájékoztatása szerint a zászlótűzési akciót a Neamt megyei Területi Közrendi Hatóság (ATOP Neamt) szervezte.
Adrian Bourceanu, az ATOP Neamt elnöke közölte: csak azután alakítja ki a véleményét a ...
2018-10-09 20:02:09
Szkripal-ügy - A Kreml nem kommentálja a gyanúsítottal kapcsolatos sajtóhíreket
... barátja, állítólag nyílt telefonvonalon beszélte meg Moszkvával a tervezett kibertámadás részleteit, amelyet a holland elhárítás lehallgatott.
Az orosz külügyminisztérium hétfői tájékoztatása szerint a holland hatóságok az orosz nagykövetség informatikai biztonságát tesztelő, "rutinkiküldetésben" lévő szakembereket fogtak el és utasítottak ki. Az ügy több mint fél évvel későb...
2018-10-09 17:22:24
Szombathelyi calici fertőzés - Elamen Zrt.: nem a társaság által szolgáltatott ételek okozták a megbetegedéseke
... panaszokkal, hasi görcsökkel, hányással, hasmenéssel, hőemelkedéssel, enyhe lázzal járt. Elmondása szerint két diák került kórházba kiszáradás tünetei miatt.
A Vas Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint az eset kapcsán vizsgálatot folytat a Nébih Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatósága is. Mint korábban közölték, mintákat vettek az érintett főzőkonyhán készített ...
2018-10-04 23:54:24
Fegyházbüntetésre ítélték az élettársa lányával erőszakoskodó zombai férfit
...
Kovács Ildikó tájékoztatása szerint a bíróság szerdai ítéletében szexuális kényszerítés, szexuális erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt mondta ki bűnösnek a 64 éves férfit, és elrendelte a korábban rablás miatt kirótt, kétéves felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is.
A férfi több hónapon át zaklatta a vele egy házban élő 35 éves nőt, majd 2017. febru...
2018-10-04 23:34:50
Elrendelte a bíróság a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását
... délután felkereste a korábban hozzá közel álló 22 éves sértettet, akit megfojtott. A sértett kétéves gyermekét is olyan súlyosan bántalmazta, hogy a gyermek is meghalt.
A szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség több ember - részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy - sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat nyomozást, a bíróság pedig az ügyészi indí...
2018-09-30 15:11:47
Vonat és bicikli ütközött Hollandiában, gyerekek haltak meg
... Bois-le-Duc között történt szerencsétlenségben egy másik gyerek és egy nő, aki valószínűleg a biciklit hajtotta, súlyosan megsérült. Mindketten kórházban vannak.
A rendőrség táj...
2018-09-20 11:32:13
Katalán válság - A barcelonai rendőrség szerint egymillióan vonultak utcára az önálló katalán köztársaság megal
... hogy ki az, aki a felvonulásra igyekszik: teljes metrókocsik teltek meg az esemény élénk rózsaszínű, Teremtsük meg a köztársaságot! feliratú pólóját viselő emberekkel.
Az ANC tájékoztatása szerint több mint 1500 szervezett autóbusszal érkeztek Katalónia más területeiről, és többszáz traktor is érkezett a katalán fővárosba.
Az Avenida de Diagonal nevű sugárút 6,4 kilométe...
2018-09-11 19:23:30
Balesetben meghalt egy motoros a 71-es főúton
...
Nagy Judit elmondta: a baleset a 71-es főút 2-es kilométerszelvényében, az M7-es autópálya balatonvilágosi lehajtójának közelében történt hétfő délelőtt 11 óra után. Az ütközésben a motort vezető férfi a helyszínen életét vesztette.
A szóvivő tájékoztatása szerint a helyszíni szemle idejére a rendőrség fél pályán lezárta a 71-es főutat....
2018-09-03 12:31:54
Világháborús gránátot loptak a Duna-mederből Dömösnél
...
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a második világháborús lőszerről augusztus 19-én kaptak bejelentést. A tűzszerész szolgálat augusztus 23-án akarta elszállítani a gránátot, de ismeretlen személy azt eltulajdonította.
A rendőrség az élet és vagyonbiztonság megóvása érdekében kéri, aki a robbanótestet elvitte, vagy tárolási helyéről inf...
2018-08-23 21:03:03
1 2 3 .........................152 153 ............228 229 ............303 304 305 
Címkék: Erőss Zsolt, Elamen Zrt, Duna-mederből Dömösnél, Területi Közrendi Hatóság, ATOP Neamt, Adrian Bourceanu, Megyei Kormányhivatal, Nébih Élelmiszer-, Takarmánybiztonsági Igazgatósága, Kovács Ildikó, Nagy Judit, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, ukrán vezérkari, összes ukrajnai, székelyföldi Oltár-kő, gyanúsítottal kapcsolatos, társaság által, élettársa lányával, várpalotai kettős, barcelonai rendőrség, önálló katalán, 71-es főúton, raktártelepen kívül, megyei adminisztráció, kimenekített embereket, napon tűnt, csendőrségi szóvivőt, portál tájékoztatása, zászlótűzési akciót, tervezett kibertámadás, holland elhárítás, holland hatóságok, orosz nagykövetség, eset kapcsán, érintett főzőkonyhán, bíróság szerdai, korábban rablás, férfi több, korábban hozzá, sértett kétéves, szóvivő tájékoztatása, rendőrség több, bíróság pedig, ügyészi indí, másik gyerek, biciklit hajtotta, felvonulásra igyekszik, esemény élénk, katalán fővárosba, 71-es főút, motort vezető, helyszínen életét, helyszíni szemle,
© 2013 TVN.HU Kft.