Regisztráció  Belépés
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
...""Mert olyan dolgot pártolsz, ami a törvényes rend ellenében cselekszik..." (7)

...Meg vagy hibbanva, 7-es idióta?...
1. Egy a rendőrségen BEJELENTETT, és ELFOGADOTT demonstráció, NEM TÖRVÉNYELLENES! Világos?...
2. Ha viszont törényellenes volt, akkor a 2006-os "utcai zavargások", MÉG INKÁBB AZ VOLT! Világos?...

Aki folyton-folyvást a saját logikai c...
2018-04-15 18:29:56
Észak Hollywood-i Lövöldözés: 1997

Larry Phillips Jr. (balra) és Emil Matasareanu (jobbra)

Ez a kép a Bank of America cselekmény előtt készült, az egyik rendőrségen, le voltak tartóztatva, előzetesben voltak. Itt még kerekebb volt az egyikőjük arca, de utána lefogyott mert elkezdtek edzőterembe is járni, h...
2018-04-12 13:58:41
Soros György tényleg szentember?
... jelentettek be hozzá, akiket soha életében nem látott. Azt állítja, hogy a bejelentéseket a polgármester intézte, aki cserébe állandó közmunkát ígért, és azzal nyugtatgatta őket, hogy a rendőrségen azt mondták neki: akárhány embert be lehet jelenteni, nem lesz baj."

(Csak, hogy bosszankodjanak az elvetemülten kevés-eszű, ótvaros FIDESZ-bagázs fanok...) ;)...
2018-04-04 23:47:33
Nyilvánosságra hozták a román hírszerzés és ügyészség eddig titkosított megállapodását
...
A megállapodást a SRI és a legfőbb ügyészség vezetői 2009 februárjában írtak alá. A dokumentum titkosításának feloldását Tudorel Toader igazságügyi miniszter kérte, mert a román kormánykoalíció azzal vádolta a hírszerzést, hogy törvénytelenül avatkozott be a büntetőjogi eljárásokba.
A román kormánypárti médiában már évek óta információk jelennek meg a titkos megállapodás...
2018-03-30 12:51:42
Egyre több késes támadás történik Németországban
...
A Bild című lap összeállítása szerint egyedül Lipcsében 138 testi sértés történt 2017-ben, amelyeknél kést használt az elkövető, ami 300 százalékot meghaladó növekedés az egy évvel korábbi 33-hoz képest, Berlinben pedig 2737 ilyen eset történt, ami 200-zal több az egy évvel korábbinál és azt jelent, hogy a német fővárosban tavaly naponta átlagosan hét késelés történt.
A ...
2018-03-19 16:31:48
Legalább hat halottja van a Miamiban összedőlt felüljárónak, még keresik a túlélőket
...
Még mindig több gépkocsi rekedt a romok alatt, a mentés péntekre virradóra egész éjjel folytatódott. Péntek délelőtti sajtótájékoztatóján Miami-Dade megye rendőrségének szóvivője azonban azt közölte: nincs esély életben maradt áldozatok megtalálására, s bár a keresés folytatódik, a mentés pénteken már jobbára a romok eltakarítására összpontosul.
A miami nemzetközi egyet...
2018-03-16 17:12:38
Bayer: azt mondták, egy lámpavason fogok lógni Orbánnal
... puskával fogja várni őt, és agyonlövi, és amennyiben ez alkalommal mégsem sikerülne, úgy később egy lámpavason fog lógni Orbán Viktorral.

A fenyegetés miatt feljelentést tesz a rendőrségen - mondta a publicista.
Forrás: Sztárklikkhttp://sztarklikk.hu/kozelet/bayer-a zt-mondtak-egy-lampavason-fogok-logn i-orbannal...
2018-03-13 22:14:48
Szkripal-ügy - Scotland Yard: hetekig tarthat a vizsgálat
... személyautójával érkezett a városközpontba, és egy szupermarket parkolójába álltak be. A londoni rendőrség terrorelhárítási vezetője kérte, hogy aki látta őket az autóban, tanúként jelentkezzen a rendőrségen.
Hozzátette: Salisbury lakossága jelentős további rendőri aktivitást tapasztalhat, akár még "sok héten át".
Kérdésre válaszolva kijelentette: a rendőrség aprólékos v...
2018-03-13 17:22:30
Március 15. - CÖF: provokátorok zavarhatják meg a Békemenetet
... őt, és agyonlövi, és amennyiben ez alkalommal mégsem sikerülne, úgy később egy lámpavason fog lógni Orbán Viktor miniszterelnökkel.
A fenyegetés miatt hétfőn feljelentést tesz a rendőrségen - mondta a publicista.
Csizmadia László, a CÖF alapítója azt hangsúlyozta: a Békemenet gerincét alkotó szellemi honvédőknek az az üzenetük, hogy akár tűzzel-vassal megvédik az asszon...
2018-03-12 11:21:57
Kivégzés, elhallgatás és műemlék-rombolás
... a március 15-ei ,,nacionalista" tüntetésre. Arra, amelynek tagjaira sokkal keményebb büntetés várt, míg Demszkyékkel (ismét a dosszié szerint) kedélyesen elbeszélgettek a rendőrségen, ahol a későbbi főpolgármester megígérte, hogy többé nem támadja be balról a diktatúrát. Nem is tette: szamizdatos és antikommunista lett, majd húsz évig vezette Budapestet.

Nem ...
2018-03-11 20:51:08
1 2 3 .........................155 156 .............233 234 .............310 311 
Címkék: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, Észak Hollywood-i Lövöldözés, Soros György, Scotland Yard, INKÁBB AZ VOLT, Larry Phillips Jr, Emil Matasareanu, Tudorel Toader, Orbán Viktorral, Orbán Viktor, Csizmadia László, román hírszerzés, lámpavason fogok, törvényes rend, saját logikai, egyik rendőrségen, egyikőjük arca, polgármester intézte, elvetemülten kevés-eszű, legfőbb ügyészség, dokumentum titkosításának, román kormánykoalíció, büntetőjogi eljárásokba, román kormánypárti, titkos megállapodás, német fővárosban, romok alatt, mentés péntekre, keresés folytatódik, mentés pénteken, romok eltakarítására, miami nemzetközi, fenyegetés miatt, rendőrségen &#8211, szupermarket parkolójába, londoni rendőrség, rendőrség aprólékos, március 15-ei, dosszié szerint, későbbi főpolgármester, személyautójával, terrorelhárítási, larryphillipsjr, bosszankodjanak, kormánykoalíció, városközpontba, titkosításának, németországban, megállapodását, eltakarítására, nyilvánosságra, törvénytelenül, bejelentéseket, törvényellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.