Regisztráció  Belépés
Férfi kézilabda Eb - Jamali és Vilovski kikerült a magyar keretből
...
A magyar szövetség szerdai közleménye szerint Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány most használta ki a csoportkör során rendelkezésére álló két cserelehetőségét, és - ahogyan már kedden jelezte - benevezte a keretbe Országh Ádámot, a Dabas jobbszélsőjét, valamint Fekete Dávidot, a Budakalász balszélsőjét.
A magyar csapat szombaton az olimpiai bajnok Dániától 32-25-re, hé...
2018-01-17 12:41:43
Harmat Árpád Péter: A doni katasztrófa ( 2016-os cikk)
... csak tartaniuk kellett a frontot, mégis több katonára volt szükség - összesen legalább 230 hadosztályra - az akcióhoz. A németeknek azonban csak 178 hadosztály állt rendelkezésére. A hiányzó erőket így a csatlós országoktól - Romániától, Olaszországtól, Szlovákiától és Magyarországtól - várták.

A kidolgozott terv értelmében tehát a német...
2018-01-11 19:00:02
A Nemzeti Közművek megvette az ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt.-t
... Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés) több mint 775 ezer lakossági- és versenypiaci ügyfél földgázelosztását biztosítja.
A Nemzeti Közművek saját rendelkezésére álló forrásaiból finanszírozta a tranzakciót tulajdonosi forrásbevonás nélkül.
Kóbor György, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. elnök-vezérigazgatója a közleményben kiemelte, a tranzak...
2018-01-11 16:29:11
A nemzeti jogvédők feljelentést tettek a Budaházyék elleni
... feljelentésünk alapján indítandó büntetőeljárás jogerős befejezéséig.

Persze ott közkegyelem lehetősége is, amelynek az általam kidolgozott törvénytervezete a kormánypártok rendelkezésére áll és a februári ülésszakon elfogadható egyidejűleg az Alaptörvénynek a Nemzeti Jogvédő Szolgálatunk által javasolt módosításával, amely lehetővé tenné, hogy 2006 őszi rendőrterrorért...
2018-01-06 19:18:12
GYŰJTÉS SZEMMŰTÉTRE Esmeraldának,
... morzsolgatja szotyolázás közben - mikor mi akad a kezébe, hol egy mogyoró, hol egy erőmű...
Szeretett Vezérünk ugyanis pénzt kér a választóktól nemes céljai támogatására, merthogy ami rendelkezésére áll, az kevés az előtte tornyosuló gigászi feladathoz - üres a kincstár, jól tudja.
És onnan tudja jól, hogy ő volt az, aki kilopta belőle a lóvét, a maradékból meg stadionok...
2018-01-05 16:46:06
A Nemzetközi Törvényszék ügyésze a Vojislav Seseljt felmentő ítélet visszavonását sürgeti
... benyújtott írásbeli hozzászólásában kijelentette, az ügyész fellebbezési kérelmét el kell utasítani. A szerb politikusnak - aki nem vett részt a szerdai meghallgatáson - 10 nap áll rendelkezésére, hogy írásban válaszolhasson az elhangzottakra, az ügyész beadványára, miután a meghallgatás jegyzőkönyvét anyanyelvén átolvasta.
Az egykori Jugoszlávia területén elkövetett háborús ...
2017-12-13 17:03:43
Teréz körúti robbantás - Előzetes letartóztatásban marad a robbantó
... szabadlábra kerülése esetén a hatóság elől megszökne vagy elrejtőzne, ezért szükséges a legszigorúbb kényszerintézkedés, az előzetes letartóztatás fenntartása.
A vád szerint a férfi a rendelkezésére álló robbanóanyag és robbantószer felhasználásával további robbantások elkövetését is tervezte emberi életek kioltása céljából. Ezért megalapozottan feltehető az is, hogy a vádlot...
2017-12-13 15:23:29
Az MNB 200 milliós bírságot szabott ki jogosulatlan széfszolgáltatás miatt
...
A közlemény szerint a Széfbank Kft.-t 128 millió forint, a Hársfa Gold Kft.-t 66 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte, továbbá véglegesen megtiltotta, hogy a társaságok a jegybank engedélye nélkül pénzügyi szolgáltatási, különösen széfszolgáltatási tevékenységet végezzenek.
Az MNB hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásokban vizsgálta, hogy a ...
2017-12-13 10:01:48
A kisvállalati adó alkalmazásáról tájékoztat 70 ezer céget a NAV
... alakulnának 2018-ban, mint 2016-ban.
További 45 ezer cég talál tájékoztatást a tárhelyén, de esetükben a számítás kellően pontos elvégzéséhez szükséges adatok egy része nem áll a NAV rendelkezésére. Az adónem választásával ugyanakkor valószínűleg ők is jól járnának, hiszen az elérhető adatok alapján a megtakarítás esetükben is több mint tíz százalékra becsülhető.
A kivát...
2017-12-07 11:10:57
Tállai: több mint 70 ezer cégnek lenne érdemes kivára váltania
... ellenőrzéssel több mint 160 ezer adózót mentesítettek a szigorú szankciók alól, de abban is, hogy az adófajták közti választásban is segítik az ügyfeleket.
Tállai András kiemelte: a rendelkezésére álló adatok elemzése alapján a NAV személyes adótanácsot ad. A választásra jogosult cégek 2016. évi számviteli, bevallási és foglalkoztatási adataiból kiindulva kalkuláltak az adóh...
2017-12-03 08:04:20
1 2 3 ...................117 118 ..........176 177 .........234 235 236 
Címkék: Harmat Árpád Péter, Nemzeti Közművek, ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt, GYŰJTÉS SZEMMŰTÉTRE Esmeraldának, Nemzetközi Törvényszék, Vojislav Seseljt, Ljubomir Vranjes, Országh Ádámot, Fekete Dávidot, Kóbor György, Nemzeti Közművek Zrt, Nemzeti Jogvédő Szolgálatunk, Szeretett Vezérünk, Széfbank Kft, Hársfa Gold Kft, Tállai András, magyar keretből, doni katasztrófa, nemzeti jogvédők, magyar szövetség, csoportkör során, keretbe Országh, magyar csapat, olimpiai bajnok, németeknek azonban, hiányzó erőket, csatlós országoktól, kidolgozott terv, tranzakciót tulajdonosi, közleményben kiemelte, általam kidolgozott, kormánypártok rendelkezésére, februári ülésszakon, választóktól nemes, előtte tornyosuló, ügyész fellebbezési, szerb politikusnak, szerdai meghallgatáson, ügyész beadványára, meghallgatás jegyzőkönyvét, egykori Jugoszlávia, hatóság elől, előzetes letartóztatás, rendelkezésére álló, közlemény szerint, jegybank engedélye, számítás kellően, adónem választásával, elérhető adatok, megtakarítás esetükben,
© 2013 TVN.HU Kft.