Regisztráció  Belépés
Külföldi egyetemek - Aláírták az Andrássy egyetem finanszírozási megállapodását a fenntartó országok
... egyetem.
Rámutattak arra, hogy az úgynevezett tutori rendszerű oktatást kínáló Andrássy egyetem az egyetlen Németországon kívüli felsőoktatási intézmény, amely német akkreditációval is rendelkezik.
"A baden-württembergi akkreditációs ügynökség, az evalag minőségbiztosítási rendszere kezeskedik a legmagasabb képzési színvonalért" - áll a közleményben.
Hozzátették: ki...
2018-02-23 12:22:13
A kultúra gyarapít - Ókovács Szilveszter: az Opera felújítása, az Eiffel Műhelyház régóta hiányzó funkciókat te
... Hozzátette: megnagyobbítják az Operaház zenekari árkát, és így már el fognak férni a muzsikusok.
Mint elhangzott, az Operaház hatalmas, 250 milliárd forint értékű ingatlanportfolióval rendelkezik, de nem volt forrás az éves felújításra. Az Eiffel Műhelyház önmagában 32 ezer négyzetméteren fog működni tíz funkcióval, 380 fős kamarajátszóhellyel, három próbateremmel, nagy gyárt...
2018-02-22 17:26:14
Vesztettünk
... mozgatni. Azt sem vette figyelembe, hogy katonái rosszul felszereltek, sokuknak fegyverük sem volt, míg az ellenség egy egész zászlóaljnyi nehéz fegyverzetű páncélozott lovassággal rendelkezik.

A Kisbér felőli oldalon foglalt hadállást a magyar sereg a szokásos módon, a főerők középen, a szárnyakon a gyengébb fegyverzetű és képzetlenebb csapatok, mögöttük az ágyúk. Jel...
2018-02-22 16:19:22
Kínában terjeszkedik az NNG magyar autóipari szoftverfejlesztő
... használják világszert...
2018-02-22 14:14:13
A síszövetség elnöke szerint törvénytelenül működik a szövetség, súlyos válsághelyzet van
... nehezményezte, hogy őt az új elnökséggel együtt mostanáig nem jelentették be a Fővárosi Törvényszéken, s bár ő a felelős érte, így mégsem tudja felügyelni a szövetség törvényes működését, nem rendelkezik a bankszámlája felett sem, sőt, jelenleg a szövetség irodájába sem engedik be.
"Kapitány Ildikó főtitkár egy hamis elnökségi határozattal igyekszik - súlyosan alapszabály- és...
2018-02-22 13:31:51
A kultúra gyarapít! - Balog Zoltán: Európa csak akkor maradhat meg, ha újra átéli az összetartozás élményét
... színházak.
Bevezették a művészeti járadékot, melyet januártól a Magyar Művészeti Akadémiával közreműködésben folyósítanak minden 65 év feletti művésznek, aki legalább állami középdíjjal rendelkezik - sorolta a miniszter.
Balog Zoltán kiemelte, hogy a nyugati világban régóta tart az a folyamat, amely meg akarja változtatni a nemzeti közösségek kultúráját, el akarja töröln...
2018-02-22 13:29:41
Gyógyteák a megfázásos, vírusos betegségek ellen
... meghűléses, lázas megbetegedések, felsőlégúti tüneteit. izzasztó, enyhe gyulladáscsökkentő, valamint váladéktermelést serkentő, köptető hatású. Enyhe hashajtó, és vizelethajtó hatással is rendelkezik.

-hársfavirág: meghűléses, lázas megbetegedéseknél, izzasztó, gyulladáscsökkentő. megfázást kísérő köhögésben, és felső légúti hurutoknál enyhe köptető hatású. A népgyógyás...
2018-02-22 11:49:36
Gyógyteák - ha nincs rendben a gyomor, és bélrendszerünk
KÖRÖMVIRÁG tea:
gyulladáscsökkentő, görcsoldó, és hámsejt regeneráló hatással rendelkezik. Forrázata belsőleg gyomor, és nyombélfekély kezelésére, száj, és torok nyálkahártya öblögetésre használható.
Külsőleg sebek, fekélyek, bőrgyulladás, aranyér kezelésére ajánlott.

Az egyik legismertebb, legősibb teafajtánk, az Orvosi székfű virágzat, másnéven
KAMILLA ...
2018-02-22 11:46:33
Házi gyógymódok köhögés ellen
... köhögés és orrdugulás kezelésére!
• Nyers gyömbért is rágcsálhatunk nap közben a köhögés csillapítására.

Citrom
A citrom gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint rengeteg C-vitamin található benne, amely segítségével felveszi a harcot a fertőzések ellen.

• Készítsünk köhögés elleni szirupot két evőkanál citromlébő...
2018-02-22 11:34:32
Hold horoszkóp
... Ugyanígy javunkra válhat, ha retket, vagy répát fogyasztunk. Ma érdemes kicsit több fokhagymát használnunk ételeink ízesítéséhez, hiszen ez a növény rendkívüli gyógyító energiákkal rendelkezik.
Szerdai holdhoroszkóp(2018-02-21)
- Mai napi horoszkóp -

Ma nem örülünk a vá...
2018-02-22 08:41:37
1 2 3 ..............1455 .......2182 2183 ........2909 2910 
Címkék: Ókovács Szilveszter, Eiffel Műhelyház, Balog Zoltán, Fővárosi Törvényszéken, Kapitány Ildikó, Magyar Művészeti Akadémiával, fenntartó országok, kultúra gyarapít, síszövetség elnöke, összetartozás élményét, úgynevezett tutori, egyetlen Németországon, legmagasabb képzési, éves felújításra, egész zászlóaljnyi, magyar sereg, szokásos módon, főerők középen, gyengébb fegyverzetű, felelős érte, szövetség törvényes, bankszámlája felett, szövetség irodájába, hamis elnökségi, művészeti járadékot, nyugati világban, nemzeti közösségek, egyik legismertebb, köhögés csillapítására, fertőzések ellen, növény rendkívüli, tulajdonságokkal, váladéktermelést, akkreditációval, közreműködésben, megnagyobbítják, megállapodását, törvénytelenül, finanszírozási, négyzetméteren, bélrendszerünk, megbetegedések, csillapítására, holdhoroszkóp, akkreditációs, felsőoktatási, törvényszéken, próbateremmel, nyombélfekély, összetartozás, németországon, válsághelyzet, nehezményezte, rágcsálhatunk, folyósítanak, színvonalért, képzetlenebb,
© 2013 TVN.HU Kft.