Regisztráció  Belépés
A magyar erdők világa mutatkozik be a Szabadság téren
... ökoturizmus és az erdészek különleges munkája, de az erdei vasutak és az erdészeti iskolák is bemutatkoznak.
Mint mondta, a magyarországi erdők felbecsülhetetlen, szerteágazó értékekkel rendelkeznek és ideális helyszínt nyújtanak sportoláshoz, pihenéshez egyaránt.
Emlékeztetett rá, hogy az ország területének 21 százaléka erdővel borított, így az erdőterület meghaladja a...
2018-09-21 15:49:12
Elfogadta a horvát kormány az adóreformról szóló törvénytervezetet
... 2019-ben egyes termékekre 25 százalékról 13 százalékra, 2020-tól pedig egységesen 24 százalékra csökkenti általános forgalmi adót (áfa). 2019 január elsejétől 13 százalékos áfával rendelkeznek a különböző élelmiszeripari termékek, a nyers hús, a tojás, a gyümölcs és gyermek pelenka.
A kabinet változtatásokat tervez a személyi jövedelmi adó (szja) terén is. Az szja 17 500 és ...
2018-09-20 19:53:11
Törökországba költözteti a Negro gyártását Győrből a Mondelez, bezár a cukorkagyár
... fenntartható módon versenyképes marad - fogalmazott.
A Mondelez Hungaria Kft. a Mondelez International cégcsoport tagja. Magyarországon a győri üzemen kívül Székesfehérváron rendelkeznek gyártó egységgel, ahol hétszáz ember dolgozik.
Győrben a Negrót és a Halls cukorkákat gyártják, a székesfehérvári gyár portfóliójába pedig a Milka kekszes csokoládék, a Győri édes, az A...
2018-09-20 16:53:42
Szijjártó: elítéli a kormány a kárpátaljai magyarok megfélemlítésére tett kísérleteket
... miniszter. A nemzetközi kötelezettségeket Ukrajnának is tiszteletben kell tartania, továbbá azt is tudomásul kell vennie, hogy a Kárpátalján élő 150 ezres magyar közösség jogokkal rendelkeznek akkor is, ha Ukrajna ezeket gyengíteni igyekszik - tette hozzá.
Szijjártó Péter közölte azt is, hogy a kormány barátságtalan és kockázatos lépésnek tekintené, ha Ukrajna kiutasítaná a b...
2018-09-20 12:13:10
FIFA-világranglista - Holtverseny az élen, Magyarország két helyet javított
... veszítenek pontokat a válogatottak. A győzelemért egy, a döntetlenért fél pont jár, de fontosság szerint nyolc kategóriába sorolták a találkozókat. A legkisebb szorzóval (0,5) azok rendelkeznek, amelyeket nem hivatalos nemzetközi játéknapon rendeznek, a legnagyobbak (6) pedig a világbajnoki meccsek a negyeddöntőtől a fináléig.
A rendszert a női válogatottaknál már korábban be...
2018-09-20 11:12:39
Liechtensteinben tárgyalt az igazságügyi miniszter
... álláspont megértésére és befogadására. Ehhez őszinte párbeszédre van szükség politikai indíttatású nyilatkozatok és jelentések elfogadása helyett.
A mini-államok speciális szereppel rendelkeznek, így például Lichtenstein földrajzi fekvésének is köszönhetően a híd szerepet tudja betölteni Európai nyugati, közép és keleti országai között. A nyugat-európai országoknak jobban kel...
2018-09-19 14:22:24
Országos videó pályázatot hirdet a Magyar Államkincstár
...
Hozzátette: a program célja, hogy a kincstár felmérje, mit gondolnak a diákok a megtakarításokról, az állampapírokról, milyen pénzügyi ismeretekkel rendelkeznek.
A pályázat témája a felső tagozaton a megtakarításokra, a középiskolában a pénzügyi ismeretekre, a felsőoktatási hallgatók körében pedig az állampapír-értékesítésre kérdeznek rá - ismertette....
2018-09-19 09:31:12
Háromezer magyar tanító petícióban tiltakozott a román nyelv oktatásának módosítása ellen
... nappal a tanévkezdés előtt léptette életbe a radikális változást. A tanítók és a szülők kifogásolják, hogy a román szaktanárok - akinek többsége nem ismeri a diákok anyanyelvét - nem rendelkeznek a szükséges ismeretekkel arról, hogy egy nem román anyanyelvű kisiskolásnak hogyan kell oktatni az állam hivatalos nyelvét.
A petíciót Burus Siklódi Botond, az RMPSZ elnöke és Szabó ...
2018-09-18 17:21:19
Kövér: Ciprus és Magyarország kapcsolata baráti
... Európai Unió jövőjéről szólva Kövér László kijelentette, hogy Magyarország az erős nemzetek Európáját tartja jó iránynak, amelyben a kisebb nemzetek a nagyobbakkal azonos jogokkal rendelkeznek. Ezzel a ciprusi házelnök is egyetértett - olvasható a közleményben.
Demetrisz Szillurisz megköszönte Magyarországnak a ciprusi kérdés megoldásához nyújtott támogatását.
A ciprusi ...
2018-09-18 17:14:42
Teniszszövetségi vita - Közgyűlésen vitatnák meg a problémákat a szövetséget bírálók
... ragaszkodott a 4000 férőhelyes lelátóhoz, addig a svájciak a hétvégén egy 2600 férőhelyes csarnokban fogadták a svédeket.
Utaltak rá, hogy további információkkal és konkrétumokkal is rendelkeznek, de ezeket nem a nyilvánosság és a média bevonásával kívánják megvitatni, hanem azt szeretnék, hogy a tenisztársadalom valamennyi szereplője csatlakozzon a kezdeményezésünkhöz.
...
2018-09-18 17:09:51
1 2 3 ..............533 534 ........800 801 .......1066 1067 1068 
Címkék: Magyar Államkincstár, Mondelez Hungaria Kft, Mondelez International, Szijjártó Péter, Burus Siklódi Botond, Európai Unió, Kövér László, Demetrisz Szillurisz, magyar erdők, horvát kormány, adóreformról szóló, kárpátaljai magyarok, igazságügyi miniszter, román nyelv, szövetséget bírálók, erdészek különleges, erdei vasutak, erdészeti iskolák, magyarországi erdők, ország területének, erdőterület meghaladja, különböző élelmiszeripari, kabinet változtatásokat, személyi jövedelmi, győri üzemen, székesfehérvári gyár, nemzetközi kötelezettségeket, kormány barátságtalan, legkisebb szorzóval, világbajnoki meccsek, mini-államok speciális, nyugat-európai országoknak, program célja, kincstár felmérje, pályázat témája, felső tagozaton, pénzügyi ismeretekre, felsőoktatási hallgatók, tanévkezdés előtt, radikális változást, szülők kifogásolják, román szaktanárok, diákok anyanyelvét, szükséges ismeretekkel, állam hivatalos, petíciót Burus, erős nemzetek, kisebb nemzetek, nagyobbakkal azonos, ciprusi házelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.