Regisztráció  Belépés
Szijjártó: az ENSZ emberi jogi főbiztosa harcot hirdetett Orbán Viktorral szemben
... külgazdasági és külügyminiszter.
Szijjártó Péter elmondta: látjuk, hogy a párhuzamos társadalmak hová vezetnek, látjuk, hogy a párhuzamos társadalmak milyen veszélyt, milyen rendetlenséget, milyen rendezetlenséget idéznek elő. Ezzel szemben mi a rendet és a biztonságot tekintjük értéknek - tette hozzá.
Úgy vélte: Zeid Raad al-Husszein pozíciójához méltatlanul viselkedett...
2018-03-07 12:22:13
Nincs időm mindent megcsinálni...
... már levegőt venni is alig van időnk. A fiúk tele vannak élettel, mintha az életem azzal telne, hogy őket kergetem, és rendet rakok utánuk. Hihetetlen, milyen sebességgel képesek rendetlenséget csinálni! Olyan gyorsan nőnek - hamarosan kirepülnek itthonról. Addig akarok velük játszani, amíg még kicsik, élvezni akarom a jelenlétüket, és meg akarom tanítani nekik, hogy mik is s...
2018-02-21 17:10:52
A Föld köszöni

A Föld köszöni szépen, majd megoldja valahogy azt a rendetlenséget, amit épp okozunk. A kérdés az, hogy szeretnénk-e segíteni neki a rendrakásban, hogy továbbra is szívesen lásson itt minket, vagy csak azért is rákényszerítjük arra, hogy előbb vagy utóbb, de két lábbal rúgjon ki minket az ajtón?
Kump Ed...
2018-02-05 18:11:51
SZERETED A RENDET? - Teszt
Én nagyon könnyen tudok rendetlenséget teremteni magam körül. Néha a szükségtelen tárgyakat elrakosgatom, ahelyett, hogy kidobnám őket, azzal a jelszóval, hogy ,,jó lesz ez még valamire".
Te is azok az emberek közé tartozol vagy képes, vagy arra hogy rendet teremts magad körül?
A következő teszt kitöltésével választ kaphatsz a kérdésre.
Válaszolj IGENNEL...
2018-02-03 11:31:28
Megpucolja a cipőjét
... kapni, Kolozsváron annál inkább, nem kell Récekeresztúrra mennem, pont egy ilyen hiányzott, mert púp a hátamon már van. Én is szeretem e rendet és a tisztaságot, de mit csináljak, a rendetlenséget és a koszt az előbbieknél is sokkalta jobban szeretem.
Azt éri el az igazgató, hogy ahogy mondtam a szőke is egyre közelít a Top 200 fele, sok sikert. A feleség az én nézetemben nem...
2018-01-31 05:01:58
Tallóztam
... Elfelejtettünk egyszerűek lenni és azt is, hogy ez mit jelent. Az élet igazán egyszerű. Az egyszerűség az jelenti, hogy el kell dobni az összes lényegtelen dolgot és eszmét, ami rendetlenséget teremt és eltéríthet minket életcélunktól és egyéb olyan igazságoktól, amikre már nem is emlékszünk.
12. Mi Elfelejtettünk mit jelent a bizalom, a remény és a csodálat

Elfele...
2018-01-09 15:51:27
Popper Péter gondolatai...
... élmények, emlékek végtelen hosszúságú sleppjét, amelyek ránk nehezednek, mint a kolonc, lelassítanak és gúzsba kötnek.
És szenvedünk a lelkünkben, a kapcsolatainkban kavargó rendetlenséget, ambivalenciát, polivalenciát s mindenféle ellentétes vágyat érzékelve.
Elkeseredünk, ha tetteink, viselkedésünk nem fedik belső normáinkat."


PopperPéter: Ne menj a r...
2017-11-08 18:24:49
Régen elévült sérelmek, megbántások, amiket naponta
... élmények, emlékek végtelen hosszúságú sleppjét, amelyek ránk nehezednek, mint a kolonc, lelassítanak és gúzsba kötnek.
És szenvedünk a lelkünkben, a kapcsolatainkban kavargó rendetlenséget, ambivalenciát, polivalenciát s mindenféle ellentétes vágyat érzékelve.
Elkeseredünk, ha tetteink, viselkedésünk nem fedik belső normáinkat.

Popper Péter: Ne menj a romok k...
2017-11-08 11:20:02
Ischia - A Nápolyi öböl ékessége.
... elképesztően dús vegetációra utal. A sokféle, színpompás virágokkal tarkított, buja növényzet mindent ellep, ez egyrészt nagyon szép látvány, másrészt viszont jótékonyan eltakar minden rendetlenséget, leomló félben lévő vakolatot is. Ami otthon csenevész kóró, vagy a gondos öntözés és ápolás ellenére is hervadó félben lévő virág, az itt senkitől sem locsolgatva, fa méretűben látha...
2017-10-01 17:25:23
13 jel, hogy a lelked kimerült
... nagyképűségünkön.

MEDITÁCIÓ és IMÁDKOZÁS

Természetesen a meditáció és az imádkozás a két legelfogadottabb módja annak, hogy befelé forduljunk a lelket táplálni. A ,,Kitakarítani a rendetlenséget" című tanulmányában Sydney Banks azt mondja, hogy a lelkünk három dologtól fejlődik, ezek a csönd, a hála és a belső béke. Amikor ez a csatorna nyitva áll ...
2017-09-22 20:40:33
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Orbán Viktorral, SZERETED RENDET, Popper Péter, Szijjártó Péter, Zeid Raad, Kump Ed, Válaszolj IGENNEL, Sydney Banks, lelked kimerült, párhuzamos társadalmak, biztonságot tekintjük, fiúk tele, életem azzal, szükségtelen tárgyakat, emberek közé, következő teszt, ilyen hiányzott, élet igazán, összes lényegtelen, kapcsolatainkban kavargó, gondos öntözés, lelket táplálni, lelkünk három, belső béke, csatorna nyitva, kapcsolatainkban, rendezetlenséget, legelfogadottabb, nagyképűségünkön, récekeresztúrra, rákényszerítjük, külügyminiszter, rendetlenséget, elfelejtettünk, természetesen, polivalenciát, ambivalenciát, életcélunktól, viselkedésünk, tanulmányában, elkeseredünk, rendrakásban, külgazdasági, lelassítanak, jelenlétüket, elképesztően, elrakosgatom, kitakarítani, kitöltésével, pozíciójához, igazságoktól, szükségtelen, vegetációra, társadalmak, lényegtelen, méltatlanul, egyszerűség, megcsinálni, viselkedett, biztonságot, sebességgel, kolozsváron, megbántások, előbbieknél, locsolgatva, popperpéter, tisztaságot, emlékszünk,
© 2013 TVN.HU Kft.