Regisztráció  Belépés
Elfogadhatatlannak tartja a szegedi zajrendelet módosítását a KDNP
... bejelentése nyomán - a megyei kormányhivatal megvizsgálta, és törvényességi felhívásban kifogásolta, hogy a jogszabály a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmód törvénybe ütközik.
Mózes Ervin, Szeged címzetes főjegyzője - a kormányhivatal észrevételének megfelelően - a rendelet m...
2018-06-20 15:42:00
Kifogásolja a kormányhivatal a szegedi zajrendeletet, ezért módosítani fogják
... hivatal megállapította, hogy a város úgy határoz meg időbeli korlátot a rendezvényeken használható hangosításra, hogy a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmód törvénybe ütközik.
A kormányhivatal ezért törvényességi felhívásban felszólította a szegedi közgyűlést, hogy a kivételsz...
2018-06-05 18:24:50
10 varázslatos, meseszerű kastély a világ minden tájáról
... II. Henrik német-római császár Albuin brixeni püspöknek adományozta, így nyolc évszázadra az ausztriai püspökség tulajdonába került. A várkastély ma kiállításoknak és kulturális rendezvényeknek ad otthont.


Hohenzollern kastély, Németország. A kastély a a Hohenz...
2018-05-21 22:03:59
Magyari Béla halála - Jövő pénteken búcsúztatják a kiképzett űrhajóst
... Ű...
2018-05-03 09:41:24
Márki-Zay Péter: Érdekes, hogy Orbán Viktor a tüntetések alk
... tüntetések alkalmával mindig külföldre megy, de persze lehet, ennek biztonsági oka van - pendítette meg végezetül a politikus, aki szerint mégis nagyon fontos hatása van ezeknek a rendezvényeknek, mert látjuk, hogy nem vagyunk egyedül. Ez reményt és erőt ad. Rengeteg fiatalt lát és látott múlt héten is a résztvevők között, aminek nagyon örül. Nem tervezi, hogy minden alkalom...
2018-04-23 21:47:24
Trafikbárók Budapesten: Vu Quy Duong már 92 nemzeti dohánybo
... vietnámi közösség abszolút vezetőjének tartják, akit elismernek, mert gazdag és mert a Sárkány Center munkát ad sok vietnaminak. Azért is szeretik, mert sokszor helyet biztosít rendezvényeknek, mert jótékonykodik és mert “fiatal, pozitív figura".

Vu a Highland Golf Club tagja. Ugyanennek a klubnak a tagja Bohács Zsolt is, aki a Fidesz országgyűlési képviselő...
2018-04-05 21:06:38
Liget Budapest – Már épül!
... Magyarország századfordulós aranykorát eleveníti majd meg egy különleges, interaktív állandó kiállítással, de helyet kap benne egy, a millenniumi hangulatot megidéző, kulturális rendezvényeknek otthont adó kávéház is, előtte pedig szép rózsakertben lehet megpihenni.
Szintén a Liget Projekt keretében kezdték meg tavaly ősszel a Fővárosi Állat- és Növénykert bővítését a Pannon ...
2018-03-27 19:08:50
Aranyérmes lett a Magyarország rád vár! kampány a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárán, a berlini ITB-n
... biztonság a második legfontosabb szempont az úti cél megválasztásánál - húzta alá.
Szólt arról is, hogy szeptember 27-én Magyarország, Budapest ad...
2018-03-12 11:23:38
A legszebb középkori városok Európában
... sokkal inkább a kultúra és a történelmi látnivalók miatt lehet érdekes a turisták számára. Két nagy színháza, számtalan művészeti galériája van, nagyszabású fesztiváloknak és egyéb rendezvényeknek ad otthont egész évben. Nottingham kitűnő kiindulópont azok számára, akik Robin Hood nyomában szeretnének járni, akinek legendája az egész várost belengi.

...
2018-03-07 15:41:40
Sárospatakon rendezik meg a visegrádi négyek országainak zongorafesztiválját
... Az SRTA imaterme mellett az éppen felújítás alatt álló, de tavaszra elkészülő sárospataki református templom és a Makovecz Imre tervezte Művelődés Háza és Könyvtára ad helyet a rendezvényeknek. Az utóbbiban Rising Star címmel, a V4 országokból érkező fiataloknak ifjúsági koncerteket szerveznek, és a tehetséges művésztanulók is fellépési lehetőséget kapnak.
Az együttműködési ...
2018-02-05 20:03:33
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Magyari Béla, Márki-Zay Péter, Orbán Viktor, Trafikbárók Budapesten, Liget Budapest, Mózes Ervin, Sárkány Center, Highland Golf Club, Bohács Zsolt, Liget Projekt, Fővárosi Állat-, Robin Hood, Makovecz Imre, Művelődés Háza, Rising Star, szegedi zajrendelet, szegedi zajrendeletet, világ minden, kiképzett űrhajóst, világ legnagyobb, berlini ITB-n, legszebb középkori, visegrádi négyek, megyei kormányhivatal, korlátozás alól, egyenlő bánásmód, kormányhivatal észrevételének, rendezvényeken használható, kormányhivatal ezért, szegedi közgyűlést, ausztriai püspökség, résztvevők között, tagja Bohács, millenniumi hangulatot, második legfontosabb, történelmi látnivalók, turisták számára, egész várost, éppen felújítás, utóbbiban Rising, tehetséges művésztanulók, megkülönböztetés, megválasztásánál, rendezvényeknek, kormányhivatal, fesztiváloknak, idegenforgalmi, kiállításoknak, századfordulós, rendezvényeken, észrevételének, megállapította, együttműködési, művésztanulók, törvényességi, zajrendeletet, önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.