Belépés
Szankciókat javasol a román oktatási minisztérium ellenőrző testülete egy nemzeti összetartozás napi megemlékez
... tartani.
Megállapították, hogy mind a programon résztvett tanárok, mind az iskola vezetői felelősek azért, hogy a diákokat politikai jellegű tevékenységbe vonták be, és úgy vélik, ilyen rendezvényeknek az iskolában való megtartása törvényes és erkölcsi szempontból egyaránt kifogásolható.
Javasolták a tanfelügyelőségnek, vegye figyelembe az igazgató és aligazgató tevékeny...
2018-09-19 15:31:54
Hatályba lépett a megszigorított szegedi zajrendelet
... vendéglátó közérdekű bejelentése nyomán - a megyei kormányhivatal megvizsgálta, és törvényességi felhívásban kifogásolta, hogy a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmódról szóló törvénybe ütközik. A rendeletet ennek megfelelően júniusban ismét módosították, és tovább szűkítették a kiv...
2018-09-15 07:05:04
Palkovics László: kiemelt feladat az innovatív kisvállalkozások támogatása
... meghatározó globális rendszerekbe. Megjegyezte, hogy az eddigi tapasztalatok szerint a Pitch@Palace sikeres versenyzőinek csaknem 95 százaléka később is eredményes, mivel a kezdő cégek a rendezvényeknek köszönhetően támogatókat és befektetőket találnak. A start-up vállalkozások jelentőségét hangsúlyozva hozzátette, hogy az Egyesült Királyságban ezek a cégek adják az új munkahelyek...
2018-09-11 22:33:52
Kelis Rogers amerikai énekesnő adja a nyárzáró koncertet Győrben
...
Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) elmondta, hogy az összefogásból megvalósuló koncertnek egyfajta közösségformáló ereje van, ahogy a korábbi nyári rendezvényeknek is. Az ilyen események nagy jelentőséggel bírnak, mert meg tudják mutatni, hogy milyen értéket tud és szeretne a város közvetíteni, hogy elnyerje 2023-ra az Európa Kulturális Fővárosa címet.
Kelis Rogers első albuma 1...
2018-08-01 12:41:20
Korszerűsítik a miskolci jezsuita gimnáziumot
... elen...
2018-07-25 14:03:37
Börtönnel büntetik ezentúl az antiszemitizmust Romániában
... szót behelyettesítve, törvényt...
2018-07-02 21:05:08
Ismét módosították a szegedi zajrendeletet
... vendéglátó közérdekű bejelentése nyomán - a megyei kormányhivatal megvizsgálta, és törvényességi felhívásban kifogásolta, hogy a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmódról szóló törvénybe ütközik.
Mózes Ervin, Szeged címzetes főjegyzője - a kormányhivatal észrevételének megfelelő...
2018-06-22 12:11:56
Elfogadhatatlannak tartja a szegedi zajrendelet módosítását a KDNP
... bejelentése nyomán - a megyei kormányhivatal megvizsgálta, és törvényességi felhívásban kifogásolta, hogy a jogszabály a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmód törvénybe ütközik.
Mózes Ervin, Szeged címzetes főjegyzője - a kormányhivatal észrevételének megfelelően - a rendelet m...
2018-06-20 15:42:00
Kifogásolja a kormányhivatal a szegedi zajrendeletet, ezért módosítani fogják
... hivatal megállapította, hogy a város úgy határoz meg időbeli korlátot a rendezvényeken használható hangosításra, hogy a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmód törvénybe ütközik.
A kormányhivatal ezért törvényességi felhívásban felszólította a szegedi közgyűlést, hogy a kivételsz...
2018-06-05 18:24:50
10 varázslatos, meseszerű kastély a világ minden tájáról
... II. Henrik német-római császár Albuin brixeni püspöknek adományozta, így nyolc évszázadra az ausztriai püspökség tulajdonába került. A várkastély ma kiállításoknak és kulturális rendezvényeknek ad otthont.


Hohenzollern kastély, Németország. A kastély a a Hohenz...
2018-05-21 22:03:59
1 2 3 ..12 13 .18 19 .24 25 
Címkék: Palkovics László, Kelis Rogers, Egyesült Királyságban, Borkai Zsolt, Európa Kulturális Fővárosa, Mózes Ervin, román oktatási, nemzeti összetartozás, megszigorított szegedi, innovatív kisvállalkozások, nyárzáró koncertet, miskolci jezsuita, antiszemitizmust Romániában, szegedi zajrendeletet, szegedi zajrendelet, világ minden, programon résztvett, iskola vezetői, diákokat politikai, iskolában való, megyei kormányhivatal, korlátozás alól, egyenlő bánásmódról, rendeletet ennek, eddigi tapasztalatok, kezdő cégek, rendezvényeknek köszönhetően, start-up vállalkozások, cégek adják, összefogásból megvalósuló, korábbi nyári, ilyen események, város közvetíteni, kormányhivatal észrevételének, egyenlő bánásmód, rendezvényeken használható, kormányhivatal ezért, szegedi közgyűlést, ausztriai püspökség, kisvállalkozások, megkülönböztetés, antiszemitizmust, rendezvényeknek, behelyettesítve, megállapították, közösségformáló, észrevételének, kormányhivatal, megállapította, megszigorított, kiállításoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.