Regisztráció  Belépés
Kelis Rogers amerikai énekesnő adja a nyárzáró koncertet Győrben
...
Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) elmondta, hogy az összefogásból megvalósuló koncertnek egyfajta közösségformáló ereje van, ahogy a korábbi nyári rendezvényeknek is. Az ilyen események nagy jelentőséggel bírnak, mert meg tudják mutatni, hogy milyen értéket tud és szeretne a város közvetíteni, hogy elnyerje 2023-ra az Európa Kulturális Fővárosa címet.
Kelis Rogers első albuma 1...
2018-08-01 12:41:20
Korszerűsítik a miskolci jezsuita gimnáziumot
... elen...
2018-07-25 14:03:37
Börtönnel büntetik ezentúl az antiszemitizmust Romániában
... szót behelyettesítve, törvényt...
2018-07-02 21:05:08
Ismét módosították a szegedi zajrendeletet
... vendéglátó közérdekű bejelentése nyomán - a megyei kormányhivatal megvizsgálta, és törvényességi felhívásban kifogásolta, hogy a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmódról szóló törvénybe ütközik.
Mózes Ervin, Szeged címzetes főjegyzője - a kormányhivatal észrevételének megfelelő...
2018-06-22 12:11:56
Elfogadhatatlannak tartja a szegedi zajrendelet módosítását a KDNP
... bejelentése nyomán - a megyei kormányhivatal megvizsgálta, és törvényességi felhívásban kifogásolta, hogy a jogszabály a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmód törvénybe ütközik.
Mózes Ervin, Szeged címzetes főjegyzője - a kormányhivatal észrevételének megfelelően - a rendelet m...
2018-06-20 15:42:00
Kifogásolja a kormányhivatal a szegedi zajrendeletet, ezért módosítani fogják
... hivatal megállapította, hogy a város úgy határoz meg időbeli korlátot a rendezvényeken használható hangosításra, hogy a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányzati rendezvényeknek. Álláspontjuk szerint ez a megkülönböztetés az egyenlő bánásmód törvénybe ütközik.
A kormányhivatal ezért törvényességi felhívásban felszólította a szegedi közgyűlést, hogy a kivételsz...
2018-06-05 18:24:50
10 varázslatos, meseszerű kastély a világ minden tájáról
... II. Henrik német-római császár Albuin brixeni püspöknek adományozta, így nyolc évszázadra az ausztriai püspökség tulajdonába került. A várkastély ma kiállításoknak és kulturális rendezvényeknek ad otthont.


Hohenzollern kastély, Németország. A kastély a a Hohenz...
2018-05-21 22:03:59
Magyari Béla halála - Jövő pénteken búcsúztatják a kiképzett űrhajóst
... Ű...
2018-05-03 09:41:24
Márki-Zay Péter: Érdekes, hogy Orbán Viktor a tüntetések alk
... tüntetések alkalmával mindig külföldre megy, de persze lehet, ennek biztonsági oka van - pendítette meg végezetül a politikus, aki szerint mégis nagyon fontos hatása van ezeknek a rendezvényeknek, mert látjuk, hogy nem vagyunk egyedül. Ez reményt és erőt ad. Rengeteg fiatalt lát és látott múlt héten is a résztvevők között, aminek nagyon örül. Nem tervezi, hogy minden alkalom...
2018-04-23 21:47:24
Trafikbárók Budapesten: Vu Quy Duong már 92 nemzeti dohánybo
... vietnámi közösség abszolút vezetőjének tartják, akit elismernek, mert gazdag és mert a Sárkány Center munkát ad sok vietnaminak. Azért is szeretik, mert sokszor helyet biztosít rendezvényeknek, mert jótékonykodik és mert “fiatal, pozitív figura".

Vu a Highland Golf Club tagja. Ugyanennek a klubnak a tagja Bohács Zsolt is, aki a Fidesz országgyűlési képviselő...
2018-04-05 21:06:38
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Kelis Rogers, Magyari Béla, Márki-Zay Péter, Orbán Viktor, Trafikbárók Budapesten, Borkai Zsolt, Európa Kulturális Fővárosa, Mózes Ervin, Sárkány Center, Highland Golf Club, Bohács Zsolt, nyárzáró koncertet, miskolci jezsuita, antiszemitizmust Romániában, szegedi zajrendeletet, szegedi zajrendelet, világ minden, kiképzett űrhajóst, összefogásból megvalósuló, korábbi nyári, ilyen események, város közvetíteni, megyei kormányhivatal, korlátozás alól, egyenlő bánásmódról, kormányhivatal észrevételének, egyenlő bánásmód, rendezvényeken használható, kormányhivatal ezért, szegedi közgyűlést, ausztriai püspökség, résztvevők között, tagja Bohács, megkülönböztetés, antiszemitizmust, rendezvényeknek, közösségformáló, behelyettesítve, észrevételének, kormányhivatal, kiállításoknak, megállapította, rendezvényeken, zajrendeletet, jelentőséggel, összefogásból, törvényességi, önkormányzati, felszólította, jótékonykodik, korszerűsítik, országgyűlési, hohenzollern, búcsúztatják, megvizsgálta, álláspontjuk, módosították,
© 2013 TVN.HU Kft.