Belépés
Ifjúsági olimpia - Szabó Tünde: rendkívül sikeres a hazai utánpótlás-nevelés
...

Az államtitkár, aki a Buenos Aires-i nyári ifjúsági olimpia helyszínén tartózkodik, telefonon azt mondta az MTI-nek, hogy "a magyar utánpótlás sikerpályán van", és az idei nyár végéig megszerzett 43 arany-, 34 ezüst-, és 41 bronzérem mellé a magyar versenyzők Argentínában gyarapíthatják tovább a medálok számát.

"Külön szeretném kiemelni azt, hogy az utánpótlá...
2018-10-09 15:31:31
A banán jótékony hatásai a bőrre, a hajra, és az egészségreA banán jótékony hatásai a bőrre, a hajra, és az egészségre


A banán egy rendkívül egészséges étel, amelynek számos jótékony hatása van. Rengeteg tápanyagot tartalmaz, A-, B-, C-, és E-vitaminokat, és ásványi anyagokat, mint a kálium, cink, vas, és m...
2018-10-08 20:59:36
Az Aradi vértanúkra emlékezünk !
... rangban szolgál.

Először a délvidéken, a Magyarország ellen fellázadt szerbekkel küzd, majd

ezredesi rangban a feldunai hadtest egy hadosztályát vezeti.

Rendkívüli haditettet hajt végre, amikor fenyegetett csapatait Körmöcbányáról

Besztercebánya felé vezetve, egy elhagyatott és beomlott bányaalagutat

járhatóvá tesz, és így men...
2018-10-06 13:03:55
Csökkenő forgalomban erősödött a BUX a héten
... felidézték, hogy kedden sikeres devizakötvény-kibocsátást hajtott végre az Államadósság Kezelő Központ. A 7 éves, euróban denominált kibocsátással 1 milliárd eurós forrásra tett szert az állam, rendkívül magas befektetői érdeklődés mellett, végül 1,42 százalékos éves kamat alakult ki. A felhasználási célt egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
A Richter amerikai partnere, az All...
2018-09-30 07:04:40
Áder János: eredményes munkára a világon mindenütt szükség van
...
Áder János a versenyzőkhöz intézve szavait úgy fogalmazott: legyenek büszkék rá, hogy olyan tudás birtokában vannak, amely az egész világon versenyképes.
Az államfő hangsúlyozta, egy dologban minden, a szakmájában sikeres ember egyforma: abban, hogy mesterek akarnak lenni. A mesterek mindent tudni akarnak a szakmájukból, amit megtanulni csak lehetséges - mondta.
Áde...
2018-09-29 22:44:39
2018. szeptember 23., vasárnapi Napiszöveg
PÓTOLT

,,Bízzál Jehovában"(Zsoltárok 37:3NW Bízzál Jehovában, és tegyél jót!
Lakjál a földön, és hűségesen cseleked).

Jehova rendkívüli képességekkel
alkotott meg bennünket. Gondol-
kodóképességet adott, hogy meg
tudjuk oldani a problémákat, és
előre tudjunk tervezni (Példabeszédek 2:11NW akkor a gondolkodóképesség őrk...
2018-09-28 00:08:52
Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát
... MKIK elnöke.
Dita Traidas, a WorldSkills Europe elnöke a résztvevőket köszöntve elmondta, a Euroskills, a szakmák európai versenye ebben az évben ünnepli 10. évfordulóját. Budapest rendkívül inspiráló helyszín - fogalmazott a WorldSkills Europe elnöke, kiemelve, hogy a budapesti versenyen részt vevő fiatalok szakmai pályafutására hatással lesz ez a rendezvény.
Magyarorsz...
2018-09-26 10:34:45
Holnap ítélettel zárulhat le a 2009-ben meghurcolt gárdisták
... egyezségi tárgyalások után a múlt héten a súlyosabb jogsérelmeket elszenvedett 25 további felperes esetében is egyezségkötés történt. A többségében több órás fogva tartást, bilincselést, rendkívül maró hatású ingerlőgáz spray fújást és bántalmazást elszenvedett gárdistákat több mint 9 év után végre megkövették és személyenként eltérő, de átlagosan kamatokkal együtt hétszázezer for...
2018-09-25 21:34:57
Az óriásvarangy DNS-ének megfejtése segíthet a kártevő megállításában
... óriásvarangyok nagyon könnyen alkalmazkodnak, már a világ több mint 130 országában megtalálhatók. Amióta 1935-ben Ausztráliába vitték őket az Euetheola humilis nevű óriásbogárfaj féken tartására, rendkívül gyorsan elterjedtek az egész kontinensen.
Veszélyeztetnek több nagyobb fajt, kígyókat, gyíkokat, sőt még krokodilokat is, amelyek lenyelik a kétéltű halálos mérgét.
"E...
2018-09-20 12:22:51
Fantasztikus videó a teknősök könnycseppjeit kortyoló
... egyéb tudományos munkája révén szinte a világ összes részén ismerik. Mondhatjuk, látott már egyet s mást.

Ám mikor tavasszal a perui Tambopata folyón utazott, valami igazán rendkívülivel találkozott - ami elsőre talán nem mindenkinek szúrt volna szemet. Szerencsére gyorsan kapcsolt, így rögzíteni is tudta a nem mindennapi eseményt, így Youtube csatornájának segíts...
2018-09-15 17:05:56
1 2 3 .................215 216 .........323 324 .........429 430 431 
Címkék: Szabó Tünde, Áder János, Buenos Aires-i, Államadósság Kezelő Központ, Bízzál Jehovában&#8221, Bízzál Jehovában, Dita Traidas, WorldSkills Europe, banán jótékony, világon mindenütt, 2009-ben meghurcolt, óriásvarangy DNS-ének, kártevő megállításában, teknősök könnycseppjeit, magyar utánpótlás, idei nyár, magyar versenyzők, medálok számát, rendkívül egészséges, feldunai hadtest, hadosztályát vezeti, felhasználási célt, versenyzőkhöz intézve, egész világon, államfő hangsúlyozta, dologban minden, szakmájában sikeres, mesterek mindent, résztvevőket köszöntve, szakmák európai, évben ünnepli, budapesti versenyen, múlt héten, súlyosabb jogsérelmeket, többségében több, világ több, egész kontinensen, kétéltű halálos, világ összes, perui Tambopata, versenyhátrányát, veszélyeztetnek, körmöcbányáról, megállításában, gyarapíthatják, kodóképességet, óriásvarangyok, nyilvánosságra, besztercebánya, könnycseppjeit, alkalmazkodnak, bányaalagutat, rendkívülivel, versenyzőkhöz, felhasználási, példabeszédek, kibocsátással,
© 2013 TVN.HU Kft.