Regisztráció  Belépés
A turisztikai ügynökség nyári kampánya nagy segítség a szállodáknak
... és Sopron-Fertő vidéke, ugyanakkor kevesek által ismert látványosságokra is felhívja a figyelmet - így például a balatonszentgyörgyi Csillagvárra.
Flesch Tamás megjegyezte: tavaly rendkívül sikeres, rekord teljesítményű évet könyvelt el a turizmus, ráadásul idén az első félévben ezt az eredményt 10 százalékkal sikerült meghaladni.
Szerinte az egyre javuló teljesítmény há...
2018-06-18 10:31:11
Sikeres évet zárt a Szegedi Szimfonikus Zenekar
... műsorvezetőként.
Gyüdi Sándor művészeti vezető, aki nyártól ismét igazgatóként irányítja az együttest, úgy fogalmazott, a Szegedi Nemzeti Színház és a zenekar kapcsolata gyümölcsöző. A társulat rendkívüli képességű operajátszó együttes. Az elmúlt tíz évben negyven különböző operaprodukcióban vett részt a zenekar, ezek között nemcsak slágerdarabok szerepelnek, hanem ritkán ját...
2018-06-14 12:01:24
Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni
... és éjszakai szálláshelyeket és egyéb ellátási formákat azoknak, akiknek az élete elnehezült és nem tudnak saját otthonban lakni.
Bajkai István arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.

A kormánypárti képviselő a...
2018-06-13 20:37:29
Trump-Kim csúcstalálkozó - Külföldi lapvisszhangok (2. rész)
... amíg meg nem valósult, addig gyakorlatilag szinte senki sem hitt a találkozóban. Nem volt reális, hogy már az első találkozó teljes áttörést hozzon, ennek ellenére jelentősége egészen rendkívüli - írja a baloldali Právo kommentátora. Úgy véli: a csúcstalálkozó csak az "első lépés" volt, mert "a súlyos dolgok előkészítését nem lehet félvállról venni".
Bár Trump szuperlatívuszo...
2018-06-13 14:12:21
Alkotmányban tiltaná meg a Fidesz a hajléktalanságot
... nappali és éjszakai szálláshelyeket és egyéb ellátási formákat azoknak, akiknek az élete elnehezült és nem tudnak saját otthonban lakni.

Bajkai István szerint

"a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról."

A kormánypárti hozzátett...
2018-06-12 22:05:51
Fidesz: foglalják alkotmányba az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilalmát!
... és éjszakai szálláshelyeket és egyéb ellátási formákat azoknak, akiknek az élete elnehezült és nem tudnak saját otthonban lakni.
Bajkai István arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.
A kormánypárti képviselő aláhúzta...
2018-06-12 13:02:29
Levelezik a NER-értelmiség:
... győri diák", Áder János parlamenti elnök a fesztivál katalógusához írott előszavában, "örömmel mondhatjuk, ez a Fényíró fesztivál is éppen olyan, amilyennek egy nagy múltú, rendkívül gazdag hagyományokkal bíró fesztiválnak lennie kell. És örömmel mondhatjuk, hogy ez a fesztivál is olyan, mint egy nekigyûrkőző, kezdő, újat akaró fesztivál." Momentán mé...
2018-06-10 09:26:58
A színművészet, az irodalom és a sport sztárjai a brit uralkodó születésnapi kitüntetési listáján
... viselésére jogosult.
Az ugyanennek megfelelő Sir megszólításra tarthat igényt Simon Schama, a New York-i Columbia Egyetem történészprofesszora, aki szintén világhírnévre tett szert rendkívül sikeres történelmi témájú televíziós sorozataival.
A sport világának legismertebb kitüntetettje a Liverpool egykori legendás labdarúgója, majd trénere, Kenny Dalglish, aki szombattó...
2018-06-09 07:04:37
Merkel: nem kell minden áron közös nyilatkozattal zárni a G7-csúcsot
... sikerült javítani, de sok tennivaló van még.
Kiemelte, hogy számtalanszor tárgyalt a BAMF vezetőjével a szervezet állapotáról. Hozzátette, hogy a BAMF munkatársainak döntő többsége rendkívül nehéz körülmények - a nemzetközi menekültválság elmélyülése közepette - is kiváló munkát végzett.
Kormányának korábbi álláspontját megerősítve kijelentette: a válság 2015-ös elmélyül...
2018-06-06 15:00:26
A Mercedes-Benz megkezdi új autógyárának építését Kecskeméten
... indul.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Mercedes már működő autógyára szomszédságában felépülő új gyár digitális alapkövének elhelyezése előtt kedden a helyszínen elmondta: rendkívül magas technológiai színvonalat képviselő és hozzáadott-értéket előállító beruházás valósul meg Kecskeméten.
Hozzátette: ma Magyarországon hatezer német vállalat 300 ezer ma...
2018-06-05 18:47:13
1 2 3 .................212 213 .........319 320 .........424 425 426 
Címkék: Szegedi Szimfonikus Zenekar, Flesch Tamás, Gyüdi Sándor, Szegedi Nemzeti Színház, Bajkai István, Áder János, Simon Schama, York-i Columbia Egyetem, Kenny Dalglish, Szijjártó Péter, turisztikai ügynökség, szívnek szakadni, életvitelszerű közterületen, sport sztárjai, brit uralkodó, első félévben, egyre javuló, zenekar kapcsolata, társulat rendkívüli, élete elnehezült, rendkívül sikeres, munkavállalás lehetőségét, kormánypárti képviselő, első találkozó, baloldali Právo, csúcstalálkozó csak, súlyos dolgok, kormánypárti hozzátett, fesztivál katalógusához, nagy múltú, ugyanennek megfelelő, sport világának, szervezet állapotáról, nemzetközi menekültválság, válság 2015-ös, helyszínen elmondta, hajléktalanságot, látványosságokra, szuperlatívuszo, szálláshelyeket, külügyminiszter, műsorvezetőként, szomszédságában, közmunkaprogram, életvitelszerű, lapvisszhangok, csúcstalálkozó, menekültválság, munkatársainak, nyilatkozattal, magyarországon, hagyományokkal, munkavállalás, előkészítését, megszólításra,
© 2013 TVN.HU Kft.