Belépés
Október 23. - Jobbik: nincs kiegyezés az Orbán-rendszerrel
...
Sneider Tamás úgy fogalmazott: Magyarországon "enyveskezű bolsevizmust épít a világ legnagyobb tolvaja".
Többször is párhuzamot vont a kommunista rendszer uralma alatt és a napjainkban történtek között, egyebek mellett a kitelepítéseket a kilakoltatásokkal, az iskolák államosítását az önkormányzatoktól elvételükkel, a forradalom utáni emigráció százezres emberveszteségé...
2018-10-23 18:51:47
Weber: elfogadhatatlan a jogállamisági vita összemosása a migrációval
... kérdéséről van szó, ami szintén európai alapelv - szögezte le.
A frakcióvezető kiemelte, el lehet vetni a migránsok uniós tagországok közötti, kötelező kvóták szerinti elosztásának rendszerét, ahogyan több ország is megteszi ezt, azonban a jogállamisági vitának ehhez semmi köze sincsen - húzta alá.
"Tanácsosabb lenne, ha Orbán Viktor irányt változtatna, és kompromisszumr...
2018-10-23 18:42:05
Október 23. - Az Európai Ügyészséghez csatlakozásért tüntettek Budapesten
... hamarosan a kilakoltatások leállításáért is támogatásokat gyűjtenek majd.
Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere szerint csak összefogással lehet megdönteni az "Orbán-rendszert". "Háromezer-kétszáz Hódmezővásárhelyre van szükség a pártállam legyőzéséhez a jövö évi önkormányzati választáson" - mondta.
Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője ...
2018-10-23 18:41:48
A migrációról, a terrorizmusról, a civil szervezetekről tárgyalt Jeruzsálemben Trócsányi László
... bírójával, köztük Eliakim Rubinstein és Aron Barak nyugalmazott, Dafna Barak aktív bíróval.
Elsősorban a hatalmi ágak közötti alkotmányos dialógus jelentőségéről beszélgettek, az állami rendszer keretében működő, mégis teljes függetlenséget élvező bírósági szerepkörről, amelyben jogalkalmazóként figyelembe kell venniük az állam elfogadta jogszabályokat - ismertette.
A b...
2018-10-23 18:31:40
A szív egészségéért


A szív- és érrendszeri megbetegedések jelentős hányada összefüggésben áll a táplálkozással. Összeszedtük azt az öt élelmiszert, amelynek gyakran az asztalra kellene kerülni a szív vitalitásának megőrzése érdekében.Nézzük tehát az egészséges étkeket, amelyek nem csak azért fontosak, mert jót tesznek a s...
2018-10-23 18:19:08
Október 23. - Gyurcsány: a DK Nagy Imre oldalán áll
... gondolják, hogy az ország álmosan szunnyad, de az is lehet, hogy holnap már nem szunnyadni fog, hanem "kitakarítja őket" - hangoztatta.
Gyurcsány Ferenc arra kért mindenkit, hogy a rendszert ne erőszakkal akarják megbuktatni, helyette inkább szerveződjenek. A nép előbb-utóbb az igazára fog ébredni, és akkor "jaj lesz nektek, nem kicsit, nagyon" - üzente. Azt mondta, hogy a je...
2018-10-23 17:11:47
Jakab András és Simona Staicu nyerte a Kolonics György-emlékfutás félmaratoni versenyét
... rajthoz.
A versenyre a támogatóknak köszönhetően ingyen lehetett nevezni, de a szervezők adományokat gyűjtöttek a Kolonics György Alapítvány számára, amelynek célja minél több fiatalt rendszeres mozgásra ösztönözni, illetve számukra sportolási lehetőséget biztosítani.
A futók a keddi esemény mindhárom távján Ötpróba-pontokat szerezhettek.

Kolonics György kéts...
2018-10-23 16:01:09
Támogatja az EP a csapvíz minőségének javítását célzó intézkedéseket
... 300 szavazattal, 98 ellenszavazat és 274 tartózkodás mellett elfogadott jogszabálytervezet felső határt szab egyes szennyezőanyagok - például az ólom, a káros baktériumok, és az endokrin rendszert károsító egyes anyagok - arányának az ivóvízben, és gondoskodik a mikroműanyagok szintjének nyomon követéséről.
A Európai Bizottság javaslatán alapuló szöveg szerint a tagállamoknak...
2018-10-23 15:41:14
Október 23. - DK: független és demokratikus jogállamért kell küzdeni
... hiányoznak, mint 1956-ban: ma sincs szabad sajtó, szabad gyülekezési lehetőség és moszkvai szobákban dől el a magyar nép sorsa.
Az 1950-es évek elnyomói azonban elfelejtették, hogy minden rendszer véget ér majd egyszer, és "ugyanígy nem látják ezt a mai rendszer elnyomói sem" - jelentette ki Molnár Csaba.
Kiemelte, a DK azért hirdetett meg ellenállást, mert ugyanabban hi...
2018-10-23 15:01:13
Október 23. - LMP: Magyarország nem tűri szabadsága lábbal tiprását
... mindenkinek, akiknek soha nem lett volna szabad megbocsátani - folytatta -, és elfelejtettek mindent, amire örökké emlékezni kellett volna.
"A Fidesz soraiban ma ott ülnek a kommunista rendszer névtelenségben tartott fenntartói" - mondta Keresztes László Lóránt, hozzátéve, az ország mai vezetői nemzeti elkötelezettségűnek hazudják magukat, de azt a kommunista rendszert resta...
2018-10-23 13:32:20
1 2 3 .............4168 4169 .......6252 6253 .......8335 8336 8337 
Címkék: Európai Ügyészséghez, Jeruzsálemben Trócsányi László, Nagy Imre, Jakab András, Simona Staicu, Kolonics György-emlékfutás, Sneider Tamás, Orbán Viktor, Márki-Zay Péter, Háromezer-kétszáz Hódmezővásárhelyre, Harangozó Tamás, Eliakim Rubinstein, Aron Barak, Dafna Barak, Gyurcsány Ferenc, Kolonics György Alapítvány, Kolonics György, Európai Bizottság, Molnár Csaba, Keresztes László Lóránt, jogállamisági vita, civil szervezetekről, szív egészségéért, csapvíz minőségének, világ legnagyobb, kommunista rendszer, napjainkban történtek, iskolák államosítását, önkormányzatoktól elvételükkel, forradalom utáni, frakcióvezető kiemelte, migránsok uniós, jogállamisági vitának, kilakoltatások leállításáért, pártállam legyőzéséhez, hatalmi ágak, állami rendszer, állam elfogadta, asztalra kellene, szív vitalitásának, egészséges étkeket, ország álmosan, támogatóknak köszönhetően, szervezők adományokat, keddi esemény, káros baktériumok, endokrin rendszert, mikroműanyagok szintjének, 1950-es évek, kommunista rendszert,
© 2013 TVN.HU Kft.