Regisztráció  Belépés
A tudományos élet függetlenségéért tüntetett a Momentum Mozgalom az MTA előtt
... társadalomtudományi kutatásai nyilvánvalóvá tették például a szegénység okait, törvényszerűségeit - emelte ki.
Berg Dániel momentumos politikus azt mondta, hogy egy jól működő rendszerben a tudomány és a művészet külön áll a mindenkori hatalomtól.
Az esemény Facebook-oldalán azzal hívtak fel a véleménynyilvánításra, hogy az MTA büdzséjének nagy részének felhasználásáról ...
2018-06-22 21:33:24
Az MNB 19 millió forintra bírságolta a Gránit Bankot
... eljárásrend az értékbecslő szakértők tevékenységének rendszeres visszamérésére is. Az ellenőrzés ezen felül több adateltérést tárt fel a pénzintézet fedezetanalitikája, főkönyve és a rendszerben rögzített adatok közt, és problémák voltak egyes jegybanki adatszolgáltatási táblák kitöltésével is.
A vállalatirányításban az MNB kisebb ellentmondásokat azonosított az egyes terüle...
2018-06-22 10:51:36
A Demokrata Párt támogatására szólít fel a republikánusok távozó stratégiai tanácsadója
... kialakult válságos helyzet, a családjaiktól elszakított gyermekek tragédiája.
A tanácsadó nem lép át a Demokrata Pártba, függetlenként jegyezteti be magát, de a kétpárti amerikai rendszerben nem lát más reményt a demokratikus normák megmentésére, mint a Demokrata Párt támogatását. "A Demokrata Párt jelenti a szabadság és a demokrácia keskeny ösvényét, s még belegondolni is b...
2018-06-21 17:25:12
K-vitamin szerepe cukorbetegségben
Az elmúlt évtizedekben rohamosan nőtt az újonnan diagnosztizált cukorbetegek száma világszerte, a betegség gyermekeket és felnőtteket egyaránt érint. A keringési rendszerben felhalmozódó glükóz lassan, de biztosan pusztítja a szervezet sejtjeit, a létfontosságú fehérjéket, enzimeket és zsírokat.
Mindezek következtében jelentősen megnő az artériák falán kialakuló plakkok előfor...
2018-06-18 11:30:42
Kunhalmi: az MSZP a szociális demokrácia modelljét kínálja
... segítése vagy a középosztály lecsúszásának megakadályozása.
Annál is inkább, mert "Orbánék állama" harácsoló, öncélú álammá vált, a Fidesz pedig olyan állampárttá, amely a Horthy-rendszerben volt utoljára - mondta, hozzátéve: az állam magára hagyta a lakosságot, jobboldaliakat és baloldaliakat egyaránt.
Kunhalmi Ágnes az M1 aktuális csatornán azt mondta: azért lépett vis...
2018-06-18 09:01:34
Régi Zenei Napok Vácott június végétől
...
Az egyhetes rendezvénysorozat programján korhű interpretációs stílusban hallhatók régi zenei művek a középkortól a barokk időszakáig - tette hozzá.
Korabeli hangszereken, hangolási rendszerben, játéktechnikával szólalnak meg a zenedarabok, és a művek élvezete mellett világhírű professzoroktól is tanulhatnak az érdeklődők - mondta a Filharmónia Magyarország ügyvezetője....
2018-06-17 11:41:16
A magyar lelket már megette a félelem?
... hogy elmehessünk egy-egy szabadidős programra."

A kiadványban is olvasható egyik ózdi interjúalanytól származó idézet pedig úgy szólt:

,,A Kádár-rendszerben jól elvoltunk a nyakig érő langyos vízben. Mindig engedtek hozzá annyi melegvizet, hogy ne fagyjunk meg".

Talán így értelmezhető legtisztábban, hogy miről szólnak a hirtele...
2018-06-16 08:45:12
Elcsalt választás, börtönbe vetett ellenzék – ez jöhet
... nem hallottak a szabad választásról. Egy közvélemény-kutatás, amelyben 38 ország lakóit kérdezték meg, azt mutatta, 5 emberből 4 inkább él demokráciában, mint valamilyen más politikai rendszerben. A liberális demokrácia mégis válságban van, és a szerzők arra jutottak, ennek Venezuelától Magyarországig ugyanaz az oka.

Négy pontban foglalták össze, hogy mi történik a fiat...
2018-06-16 08:26:45
Farkas Flórián kabaréba illő önéletrajza!
... lettem. A november 4-én bekövetkezett szovjet orvtámadás után fegyvertelenül álltam a behatoló tankok elé, de kikerültek. Hazafias magtartásomért meghurcoltak, a tömeggyilkos Kádár-rendszerben sorozatosan állítottak bíróság elé lopás, csalás és sikkasztás hamis vádjával. Vesszőfutásomnak Göncz Árpád köztársasági elnök kegyelmi határozata vetett véget, de az igazi kárpótlást az jel...
2018-06-16 08:18:59
Stratégiai megállapodást kötött Budapest és a Mol
... fejlesztésre, szerinte "nem ördögtől való", hogy elektromos rásegítésű kerékpárokat is elérhetővé tegyenek.
Ma Budapesten körülbelül 1500 kerékpár van a Mol Bubi közösségi kerékpármegosztó rendszerben. Esős napokban több százan, jó időben, turistaszezonban több ezren is használhatják ezeket a kerékpárokat - mondta el.
Hernádi Zsolt közölte azt is, hogy a Mol Limo rendsze...
2018-06-15 13:41:32
1 2 3 ...................470 471 ..........706 707 ..........940 941 942 
Címkék: Momentum Mozgalom, Gránit Bankot, Demokrata Párt, Régi Zenei Napok Vácott, Farkas Flórián, Berg Dániel, Demokrata Pártba, Kunhalmi Ágnes, Filharmónia Magyarország, Venezuelától Magyarországig, Vesszőfutásomnak Göncz Árpád, Hernádi Zsolt, tudományos élet, republikánusok távozó, szociális demokrácia, magyar lelket, szegénység okait, művészet külön, mindenkori hatalomtól, esemény Facebook-oldalán, értékbecslő szakértők, ellenőrzés ezen, rendszerben rögzített, egyes terüle, családjaiktól elszakított, kétpárti amerikai, demokratikus normák, demokrácia keskeny, elmúlt évtizedekben, újonnan diagnosztizált, betegség gyermekeket, keringési rendszerben, szervezet sejtjeit, létfontosságú fehérjéket, artériák falán, középosztály lecsúszásának, állam magára, egyhetes rendezvénysorozat, barokk időszakáig, művek élvezete, szabad választásról, liberális demokrácia, szerzők arra, november 4-én, behatoló tankok, tömeggyilkos Kádár-rendszerben, igazi kárpótlást, játéktechnikával, cukorbetegségben,
© 2013 TVN.HU Kft.