Regisztráció  Belépés
Brexit - Migrációs tanulmány: a Brexit után nem indokolt a különbségtétel az EU-ból és az EU-n kívülről érkezők
... olyan rendszer meghonosításával, amely nem tesz különbséget az EU-ból és a máshonnan érkező munkavállalók között. A magasabb szakképzettségű munkavállalóknak - érkezzenek bárhonnan - rendszerint a jövedelmük is magasabb, így több hozzájárulást tudnak nyújtani a brit közfinanszírozáshoz - áll a MAC jelentésében.
Az utóbbi időben mindazonáltal több szakmai szervezet is arra hív...
2018-09-18 17:11:57
11 titok a zöld szemű emberekről…
... a
sodrukból - mesteri módon tudnak uralkodni az érzelmeiken.

7. Szeretik a hosszú kapcsolatokat

A közvélemény-kutatásban részt vevők szerint a zöld szeműek rendszerint hosszú távú kapcsolatokban élnek, és hajlamosak a romantikára - ideális alanyok egy életre szóló párkapcsolatra.

8. Nincsenek zöld szemű bébik

A zöld szem...
2018-09-16 11:13:20
CAFe Budapest - A könnyűzene és a jazz nemzetközi csillagai a fesztiválon
... slágerek mellett korábban nem hallott dalokkal és meglepetés vendégekkel is készülnek.
A BJC Big Band a leghíresebb, eredeti big band hangszerelésű darabokat vette repertoárjára, és rendszerint Magyarországon nem vagy csak ritkán játszott műveket szólaltat meg; Maynard Ferguson-emlékestjük a fesztivál ígérete szerint igazi csemege lesz.
A magyar jazzélet meghatározó gene...
2018-09-15 07:05:31
MTA - A klímaváltozás miatt volt "furcsán forró" az idei nyár
...
Magyarországon ugyan nem dőltek meg a hőmérsékleti rekordok, egyes alföldi tájakon azonban a megbízható meteorológiai adatgyűjtés kezdete óta sosem volt olyan hosszan tartó hőség, mint most.
Svédországban sosem volt ilyen magas a májusi és a júliusi átlaghőmérséklet, a száraz, meleg időjárás miatt több mint 50 erdőtűz pusztított az országban, a sarkkörön túli vidékeken i...
2018-09-13 13:02:14
Befektetői felmérés: New York a világ vezető pénzügyi központja, London a második helyre került
... dolgozó válaszadók az ő városuk pénzügyi szolgáltatási szerepének jövőjéről, jóllehet általánosságban ennek a fordítottja szokott érvényesülni, vagyis a megkérdezett piaci szereplők rendszerint derűlátóbban ítélik meg saját tevékenységi bázisuk helyzetét, mint más pénzügyi központokét.
A Z/Yen elemzői kiemelték ezzel összefüggésben azt is, hogy Zürich, Frankfurt, Amszterdam, ...
2018-09-12 15:43:00
Érdekesség
... magánéletében, sem a munkahelyén. Ezért sajnos sokszor vannak konfliktusai.

Tipp: Bulizni jó dolog, de mindennek van határa. Az egoizmus ritkán vezet jóra - nem véletlen, hogy rendszerint egyedül ébred az átbulizott éjszaka után. Ezen érdemes elgondolkodnia.

Szexi szelfi

Még rosszabb a helyzet, mint azoknál, akik partifotót tesznek fel magukr...
2018-09-11 21:36:48
A Javasnaptár a mai hagyományokról:
... nevezett tündéreket, Boldogasszony szolgálóleányait, akik a Tejúton, a Világfán a lelkeket föl-le kísérik. Ahogy a tündérek világának leáldozott, Kisasszony is már elvarázsolt tündért, rendszerint kisérteties lényt jelentett, aki a hiedelmekben mindig fiatal lányként jelent meg. Olykor többen is voltak, három-négy fiatal menyecske, rendszerint ,,úri" ruhában, ami a tünd...
2018-09-09 16:03:34
Közgazdász-vándorgyűlés - Banki vezérigazgatók: tévhit, hogy magas a bankszektor nyereségessége
... szerint a fix kamatozású kölcsönök elterjedése az új hitelek kihelyezésében azt mutatja, hogy az ügyfelek már értik, mi a fix és változó kamatozású hitelek közötti különbség. Hozzátette: rendszerint a gazdasági ciklusoktól függ, mikor mekkora a hitelből finanszírozott lakások aránya, a mostani 45 százalékos arány megfelel a hazai gazdasági ciklus jelenlegi szakaszának.
Bencsi...
2018-09-07 13:43:50
Sportlövő-vb - Péni egy hajszállal maradt le az összetett döntőjéről
... hellyel.
"Kísértetiesen hasonló volt István versenye, mint a légpuskában. Az elejét elrontotta, aztán nagyon küzdött, hogy visszakapaszkodjon. Sajnos, amikor nagy hátrányból kell feljönni, az rendszerint nem szokott sikerülni, most sem, igaz, csak az utolsó lövésen múlt, ami bosszantó" - mondta az MTI-nek Győrik Csaba szövetségi kapitány, aki azt is megjegyezte, hogy Péni és ...
2018-09-07 08:54:14
A lelki élet romlása rendszerint belülről kezdődik
... amint a kígyó ravaszságával megcsalta Évát, úgy a ti gondolataitok is eltávolodnak a Krisztus iránti tisztaságtól és őszinteségtől." (2Kor 11,3)

A lelki élet romlása rendszerint belülről kezdődik. Így van ez testünk életében is: amikor külső tünetek - sápadtság, kiütések, lesoványodás, puffadás, daganatok stb. - jelentkeznek, akkor már rendszerint komoly baj...
2018-09-06 08:26:47
1 2 3 ...................482 483 ..........723 724 ..........963 964 965 
Címkék: CAFe Budapest, Maynard Ferguson-emlékestjük, MTI-nek Győrik Csaba, zöld szemű, jazz nemzetközi, klímaváltozás miatt, idei nyár, világ vezető, második helyre, bankszektor nyereségessége, hajszállal maradt, összetett döntőjéről, lelki élet, máshonnan érkező, magasabb szakképzettségű, utóbbi időben, hosszú kapcsolatokat, zöld szeműek, romantikára &#8211, életre szóló, zöld szem, fesztivál ígérete, magyar jazzélet, hőmérsékleti rekordok, megbízható meteorológiai, júliusi átlaghőmérséklet, sarkkörön túli, fordítottja szokott, megkérdezett piaci, egoizmus ritkán, átbulizott éjszaka, lelkeket föl-le, tündérek világának, hiedelmekben mindig, gazdasági ciklusoktól, hitelből finanszírozott, hazai gazdasági, elejét elrontotta, utolsó lövésen, kígyó ravaszságával, átlaghőmérséklet, munkavállalóknak, szolgálóleányait, meghonosításával, általánosságban, szakképzettségű, összefüggésben, kapcsolatokban, finanszírozott, hagyományokról, nyereségessége, különbségtétel, kihelyezésében, vezérigazgatók, párkapcsolatra,
© 2013 TVN.HU Kft.