Regisztráció  Belépés
2. Az Őszödi Beszéd és a polgárháborús uszítás
... nem mentheti meg a LEPUSZTÍTÁSOS- ,,ÖNMAGÁTÓL" KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT státuszban ért az 1990-es rendszerváltozás.
Ezek a MUNKÁSOK eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még ÁTMENTHETŐ lehet számukra is valami a SZOCIALIZMUSBÓL, amit valójá...
2018-09-18 18:38:07
Amerikai külügyminiszter: Kerry találkozói iráni kormányzati tisztségviselőkkel aláássák a Trump-kormány erőfes
... tehát hivatali ideje vége óta "három vagy négy alkalommal" találkozott Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszterrel. Az interjúban Kerry azzal is megvádolta a Trump-adminisztrációt, hogy rendszerváltozást akar kieszközölni perzsa földön.
"Egy volt külügyminiszter az, aki megbeszélésekbe bocsátkozik a terrorizmus legnagyobb állami támogatójával a világban" - fogalmazott sajtókonfere...
2018-09-15 07:04:11
A rendszerváltozás forgatókönyve és a paktum
AKKOR KEZDJÜK AZ ELEJÉN! Azzal, hogy MIÉRT is VÁLT SZÜKSÉGESSÉ az un. RENDSZERVÁLTOZÁS?
Az a baj, hogy 30 éve ELHALLGATJÁK, hogy az MSZMP-s hatalom miért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben BE KELLETT VOLNA JELENTENI A MAGYAR ÁLLAM FIZETŐKÉPTELENSÉGÉT!
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei, melye...
2018-09-15 00:18:29
MSZP: a Nyugat felé nyitott, jövőbe tartó magyar nemzetre van szükség
... jelentette ki.
Molnár Zsolt, a konferenciát szervező fővárosi MSZP elnöke elmondta, ez az esemény a kezdete a Horn Gyula-emlékévnek. Emlékeztetett arra, hogy jövőre lesz a rendszerváltozás, a határnyitás harmincéves évfordulója. Hozzátette: az emlékév lehetőséget ad a szembenézésre a múlttal, az MSZP történetével, ugyanakkor a jövőbe tekintésre is.
Kovács László, Horn Gy...
2018-09-12 12:31:24
A jobb- és baloldali politikusok felelőssége ...
... ELHALLGATTATÁSA!
Pontosan ezért gondolom azt, hogy az a legnagyobb paradoxon - az egész Trianont-emlegetősdiben, amikor azok hozakodnak elő vele, akik gátlástalanul megrendezték - rendszerváltozásnak hazudva - a II. "Trianont"!
Mert, bizony,
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó mu...
2018-09-12 06:58:25
Újjáépítési példa az ország újjáépítésére
... ZÁRVA" - táblát! De: nem teheti, mert ahhoz be kellene vallani mindazt, amit eddig elhallgattak!
- Mindazt, amiért szükségessé vált SOS az ,,átépítés" (rendszerváltozás)!
- Be kellene vallani, ha nem teszik meg, akkor a bent élőkre omolna a régi ország-építmény, maga alá temetve a benne élőket!
*
Ja, hogy vannak, akik pontosan erre szám...
2018-09-06 04:29:09
Gulyás: a Sargentini-jelentés az önálló bevándorláspolitika miatt büntetné Magyarországot
... védhetőek meg, a magyar kormány szerint viszont megvédhetők.
A visegrádi országokról azt mondta: ezek az államok soha nem voltak képesek olyan egységes politikai fellépésre a rendszerváltozás óta eltelt csaknem három évtizedben, mint az elmúlt három-négy évben.
Vannak viták, elsősorban nemzetiségi ügyekben, de ez nem változtat azon, hogy elsöprő többségben vannak az ol...
2018-09-04 22:07:47
Gulyás: fontos, hogy a határon túli magyar fiatalok a szülőfölddel tervezzenek
... magyar ember érezze úgy, boldogulni tud a szülőföldjén. Úgy vélte, ezzel nem ellentétes a külföldi tanulás, akár fiatalon a munkavállalás sem.
Előadásában rámutatott, hogy a rendszerváltozás "sokkhatása" után a magyarság nehézségei megmaradtak az egész Kárpát-medencében. Mindenki azt gondolta, hogy a demokratikus szabadság kivívásával természetes lesz az anyanyelven való tanu...
2018-08-24 19:21:45
A Fehér Ház bejelentette az Irán elleni szankciók megújítását
... atomprogramja teljes feladása végett.
John Bolton, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója pedig hétfőn egy televíziós interjúban azt hangoztatta, hogy Washington a szankciókkal nem rendszerváltozást akar Iránban, hanem azt, hogy az iráni vezetés tárgyalóasztalhoz üljön az Egyesült Államokkal, valamint "teljes mértékben és valóban ellenőrizhetően" adja fel atomfegyver-, és ...
2018-08-06 20:24:49
Amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó: Teheránnak tárgyalóasztalhoz kell ülnie Washingtonnal
... 2015-ben kimunkált többhatalmi atomalkuban rögzített feltételek "nem igazán kielégítőek".
A tanácsadó megerősítette, hogy Washington a szankciók bevezetése ellenére sem akar rendszerváltozást Iránban. "Mi példa nélkül álló nyomásgyakorlást akarunk annak érdekében, hogy Irán változtasson a magatartásán. De ennek mindezideig nem mutatták jelét sem" - fogalmazott.
A Fox t...
2018-08-06 19:24:33
1 2 3 ......................137 138 ...........205 206 ...........273 274 275 
Címkék: Őszödi Beszéd, Fehér Ház, KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL, Dzsavád Zaríf, AKKOR KEZDJÜK AZ ELEJÉN, VÁLT SZÜKSÉGESSÉ, KELLETT VOLNA JELENTENI MAGYAR ÁLLAM FIZETŐKÉPTELENSÉGÉT, MSZMP KB, Molnár Zsolt, Horn Gyula-emlékévnek, Kovács László, Horn Gy, John Bolton, Egyesült Államokkal, polgárháborús uszítás, rendszerváltozás forgatókönyve, ország újjáépítésére, határon túli, szülőfölddel tervezzenek, társadalmi csoportot, 1990-es rendszerváltozás, interjúban Kerry, volt külügyminiszter, terrorizmus legnagyobb, 1989-es MSZMP, konferenciát szervező, határnyitás harmincéves, emlékév lehetőséget, jövőbe tekintésre, szocializmus becsődöltetése, gyárakban dolgozó, bent élőkre, régi ország-építmény, benne élőket, magyar kormány, visegrádi országokról, államok soha, elmúlt három-négy, külföldi tanulás, magyarság nehézségei, egész Kárpát-medencében, demokratikus szabadság, anyanyelven való, televíziós interjúban, iráni vezetés, tanácsadó megerősítette, szankciók bevezetése, rendszerváltozás, nemzetbiztonsági,
© 2013 TVN.HU Kft.