Belépés
Grillkolbásszal sült citromos
... mustár

elkészítés

1. Egy tálban összekeverjük a páchoz az olívaolajat, 1 citrom levét, 2 citrom reszelt héját, a mustárt, a Worcestershire-szószt. Beletépkedjük a kakukkfüvet.
2. A csirkecombokat (bőrrel együtt) jól beleforgatjuk, és 1 ...
2010-07-30 22:24:52
Töktike kínai kelből
... ízlett.

Hozzávalók: 1 kínai kel, 5 dkg húsos szalonna, 15 dkg vegyes mirelit zöldség, 1 fej hagyma, marék kerek szemű rizs, besamel (5 dkg vaj, 2 ek liszt, 3 dl tej, 1 dl tejföl, só, szerecsendió, 5 dkg reszelt parmezán)

A kínai kelt leveleire szedjük, és alaposan megmossuk.
Közben felrakunk egy edényben ecetes-sós vizet forrni.
Amikor felforrt az e...
2010-07-30 20:47:32
Spárgás rácsos rétes
Hozzávalók: 1 csomag Tante Fanny friss leveles tészta 270g , 600 g zöld spárga, meghámozva és felszeletelve, 100g sonka, csíkokra vágva, 100g reszelt sajt, 125g krémtejszín, 1 tojás, só, őrölt bors


A Tante Fanny friss leveles tésztát 10 perccel a feldolgozás előt...
2010-07-30 20:43:40
Sajtos rakott krumpli
... rá a karikára vágott tojásokat.
Ezt kenjük meg a fűszeres tejföl felével.
Majd borítsuk be az egészet a maradék burgonyával...
2010-07-30 20:42:27
Sajtos sonkás spárga
Hozzávalók 2 főre: 1 csomag zöld spárga (fél kiló), 5 szelet fekete erdei sonka szelet, kb. 15 dkg reszelt sajt (trappista, vagy gouda), tejföl, só, 1 ek kukoricaliszt, citromlé, víz
A spárgákat megmossuk, megtisztítjuk, majd enyhén sós, és citromleves, forrásban lévő vízben kb. 6 percig főzzük.
...
2010-07-30 19:59:38
Zöldborsós burgonyalepény
... elegendő egy főétkezésre.

Hozzávalók 6-8 darabhoz: 25-30 dkg burgonya, 20 dkg zöldborsó, 1 kis fej vöröshagyma, só, 1-2 tojás, 1 púpos ek teljes kiőrlésű (tönköly) liszt, 5 dkg reszelt parmezán sajt, zsiradék a sütéshez


A burgonyát megmostam,...
2010-07-30 19:56:32
Sajtos keltekercs
... víz


A kelleveleket mossuk meg, vágjuk ki a vastag ereket, majd pároljuk félig puhára.
A kenyeret áztassuk be vízbe, majd nyomkodjuk ki.
Adjuk hozzá a reszelt sajtokat, a fűszereket, az olajt, a kukoricadarát, és dolgozzuk ki fasírt állagúra.
A massz...
2010-07-30 19:24:18
Csőben sült spárga
... csapott ek teljes kiőrlésű liszt, 3 dl tej, 1 dl tejszín, só, őrölt szerecsendió, 5 dkg feta sajt (én kecsketejes fetát használtam), 4-5 szelet aszalt paradicsom + a tálaláshoz, 5-6 dkg reszelt félkemény sajt


Csőben sült spárga recept

A zöld spárgákat megt...
2010-07-30 19:23:15
Lasagne grillezett zöldségekke
... végén.


Hozzávalók 2 adaghoz: 4 lasagne lap, 6 koktél paradicsom, 1 nagy fej gomba, 6 szelet cukkíni, grillfűszer keverék, 5 dkg vaj, 4 dkg liszt, 3 dl tej, 5 dkg camambert sajt, só, 2 ek reszelt mozzarella sajt, 10 cm átmérőjű karika



Las...
2010-07-30 19:21:39
Szezámos rúd
... rúd

Hozzávalók: összesen 40 dkg liszt (ebből 25 dkg bio fehér tönkölyliszt, 7,5-7,5 dkg bio kukoricaliszt, és bio rétesliszt), 12,5 dkg szezámsó, 5 dkg kalciton, 25 dkg vaj, 10 dkg reszelt karaván sajt, só, 2-3 ek tejföl, 1 csomag bio sütőpor




Ke...
2010-07-30 19:17:40
1 2 3 .................1728 1729 ........2561 2562 2563 2592 2593 .........3455 3456 3457 
Címkék: Tante Fanny, tálban összekeverjük, kínai kelt, edényben ecetes-sós, feldolgozás előt, karikára vágott, fűszeres tejföl, maradék burgonyával, spárgákat megmossuk, burgonyát megmostam, kelleveleket mossuk, vastag ereket, kenyeret áztassuk, reszelt sajtokat, zöld spárgákat, grillkolbásszal, worcestershire, csirkecombokat, burgonyalepeny, burgonyalepény, kukoricaliszt, beletépkedjük, beleforgatjuk, felszeletelve, összekeverjük, megtisztítjuk, kukoricadarát, ritakonyhaja, szerecsendió, keltekercsek, kelleveleket, tönkölyliszt, olívaolajat, kakukkfüvet, burgonyával, főétkezésre, vöröshagyma, citromleves, kecsketejes, krémtejszín, feldolgozás, grillfűszer, zöldségekke, egeszseges, nyomkodjuk, zoldborsos, hozzávalók, rétesliszt, keltekercs, zöldborsós, fűszereket, tálaláshoz, használtam, mozzarella, paradicsom, meghámozva, grillezett, csirkecomb, elkészítés, spárgákat, megmossuk, leveleire, camambert, felrakunk, félkemény, tojásokat, trappista, forrásban, burgonyát, dolgozzuk, zöldborsó,
© 2013 TVN.HU Kft.