Regisztráció  Belépés
Életkedv: saját tragédiájából merített erőt
...
Életkedv: saját tragédiájából merített erőt

Lippai Marianna nehéz időszakon van túl. 2010-ben elveszítette kislányát, ám mégis ő ad erőt másoknak. Balogh Ágnes riportja a Család-barát extrában....
2018-05-17 18:28:08
Ők működtetik a NER üzleti hátországát: bemutatjuk az oligar
... főiskolát végzett nagyobbik fia édesanyja segítségével a Teátrumot irányítja. Lánya cukrász, másik fia építőipari vállalkozó lett" - írta a Népszabadság 1996-os, egész oldalas riportja, amit ,,A koporsótól a Panorámáig címmel" egy győrújbaráti panziósnak szentelt az újság.

A koporsós utalás arra céloz, hogy a saját közlése szerint ,,mélyről j...
2018-05-07 11:02:12
Lemondott a brit belügyminiszter
... bevándorló csoportok között volt az a 693 egykori gyarmati polgár, aki az Empire Windrush nevű személyszállító hajón érkezett Jamaicából Londonba 1948-ban.
A The Guardian feltáró riportja szerint az elmúlt időszakban - részben még Theresa May belügyminisztersége idején - a Windrush-nemzedék számos tagja kapott hivatalos értesítést a brit kormánytól, hogy számítson közeli kito...
2018-05-01 07:05:19
A Kúria kimondta, hogy törvénytelen volt a kettős állampolgárok szervezett szavaztatása!?
...#22.
Már bocsi! Én szedem rendesen a Cavintonomat!!!! 4 éve volt néhány kamuvudeós történet!.... Ha emlékszel.... Még HVG-s lemondás is származott belőle....
Azt, hogy egy "hiteles" Hír tv riportjára tánaszkodik valaki?.... Na bummm!!! :D (volt idő, amikor ti sem hittetek neki!)
Mellesleg, nem sértegettelek, hanem mentegettelek! Mert inkább, te legyél jószándékú "vel...
2018-04-27 18:10:25
Országimázs: Felcsút az HBO-n, Mészáros külföldi újságírót s
...
2018-04-26

Írta ErdélyiK

Országimázs: Felcsút az HBO-n, Mészáros külföldi újságírót sorosbérencezett
Néhány napja felkerült a Youtube-ra a Vice News riportja Magyarországról, amit még a választás előtt forgatott az amerikai stáb. Lementek Felcsútra is, bemutatták a stadiont, és próbálták szóra bírni Mészáros Lőrincet, de...
2018-04-26 21:57:28
A Kúria kimondta, hogy törvénytelen volt a kettős állampolgá
A Kúria kimondta, hogy törvénytelen volt a kettős állampolgárok szervezett szavaztatása

Urfi Péter
POLITIKA
ma 15:48


A Hír TV Célpont című műsora a választás után adta le riportját, amely szerint ,,összehangolt és szervezett hálózat szállította a fiktív magyar lakcímmel rendelkező ukrán-magyar kettős állampolgárokat Ukra...
2018-04-24 20:38:52
Lovas István: A NYUGATI KAMUHÍRGYÁR–MÉDIA A MAGYAR
A NYUGATI KAMUHÍRGYÁR-MÉDIA A MAGYAR VÁLASZTÁSOKRÓL

A fukusimai atomerőművet megbénító cunamit messze leköröző erővel, dühvel és a kamuvádak özönével támadt a nyugati fősodratú sajtó a magyar választásokra.

Az ismertetés előtt azonban nézzük két nyugat-európai politikus megszólalását.

Az első Matteo Salvinié, a radikálisan jobboldali...
2018-04-10 21:15:30
A Fidesz újabb hülyesége, szerintük a kecskeméti Mercedes-gy
... munkahelyét sem kímélve, azt is kockára téve mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a bevándorlásellenes nemzeti kormányt Magyarország éléről - mondta.


Egy izraeli lap oknyomozó riportja és az ott közölt hangfelvétel is igazolja, hogy csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a "Soros-hálózat" - közölte Halász János.

Állítása szerint a hangf...
2018-03-25 11:19:29
Választás 2018 - Fidesz: csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a "Soros-hálózat"
... emberek munkahelyét sem kímélve, azt is kockára téve mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a bevándorlásellenes nemzeti kormányt Magyarország éléről - mondta.
Egy izraeli lap oknyomozó riportja és az ott közölt hangfelvétel is igazolja, hogy csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a "Soros-hálózat" - közölte Halász János.
Állítása szerint a hangfelvételen ...
2018-03-24 13:21:30
Cambridge Analytica - Házkutatás kezdődött a cég londoni irodáiban
... bevonásával is ellenőriztetni akarja, hogy az adattörlés valóban teljes körű volt-e.
A The New York Times című amerikai és a The Guardian című brit napilap egyidejűleg közölt minapi feltáró riportja szerint a Cambridge Analytica 50 millió Facebook-oldal adatait gyűjtötte be és dolgozta fel.
A lapok szerint a cég 2014-ben megszervezett egy kvízjátékot a Facebookon, azzal ...
2018-03-23 22:42:27
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: Lovas István, NYUGATI KAMUHÍRGYÁR&#8211, MÉDIA MAGYAR, Cambridge Analytica, Lippai Marianna, Balogh Ágnes, Empire Windrush, Jamaicából Londonba, Theresa May, Írta ErdélyiK, Vice News, Lementek Felcsútra, Mészáros Lőrincet, Urfi Péter, MÉDIA MAGYAR VÁLASZTÁSOKRÓL, Matteo Salvinié, Halász János, York Times, brit belügyminiszter, kettős állampolgárok, kettős állampolgá, kecskeméti Mercedes-gy, győrújbaráti panziósnak, koporsós utalás, saját közlése, elmúlt időszakban, brit kormánytól, választás előtt, amerikai stáb, választás után, fiktív magyar, fukusimai atomerőművet, kamuvádak özönével, nyugati fősodratú, magyar választásokra, ismertetés előtt, első Matteo, radikálisan jobboldali, adattörlés valóban, lapok szerint, sorosbérencezett, személyszállító, belügyminiszter, magyarországról, állampolgárokat, hangfelvételen, választásokról, ellenőriztetni, megszólalását, veszélyezteti, állampolgárok, sértegettelek, mentegettelek, választásokra, tragédiájából, megszervezett, szavaztatása, összehangolt, törvénytelen,
© 2013 TVN.HU Kft.