Regisztráció  Belépés
Világháborús gránátot loptak a Duna-mederből Dömösnél
... tűzszerész szolgálat augusztus 23-án akarta elszállítani a gránátot, de ismeretlen személy azt eltulajdonította.
A rendőrség az élet és vagyonbiztonság megóvása érdekében kéri, aki a robbanótestet elvitte, vagy tárolási helyéről információval rendelkezik, haladéktalanul jelentkezzen a rendőrségen. Bejelentés névtelenség megőrzése mellett is tehető a 06/80-555-111-es számon, v...
2018-08-23 21:03:03
Egyelőre nem lépnek életbe a robbanótest miatti lezárások a fővárosban
...
Markovics Zita közölte: a tervezett intézkedések bevezetése hosszú órákat is csúszhat, mert a tűzszerész búvárok egyelőre nem találják a feltételezett robbanótestet.
Magyarázatképpen hozzáfűzte: a "robbanótestről", annak GPS koordinátáit megadva, korábban egy balesetnél segédkező civil búvárcsoport tagjai tettek bejelentést a rendőrségen.
Mintegy harminc tűzszerész ...
2018-07-03 09:20:43
Forgalomkorlátozások az Erzsébet híd környékén világháborús robbanótest miatt
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a robbanótestet az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.
A tűzszerészi munkálatok miatt kedd hajnaltól, illetve reggeltől az I., az V. és a XI. kerületet érintően korlátozások léptek életbe. Délelőtt 10 órától az Erzsébet hidat is lezárják.
Ezt megelőzően már hajnali...
2018-07-03 07:21:07
Robbanótestet találtak a Dunában az Erzsébet hídnál
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a robbanótestet az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.
A tűzszerészi munkálatok miatt kedden hajnaltól, illetve reggeltől az I., az V. és a XI. kerületet érintően korlátozások lépnek életbe. Délelőtt 10 órától az Erzsébet hidat is lezárják.
Ezt megelőzően már hajna...
2018-07-02 22:08:11
Mégsem robbanótestet találtak a III. kerületben, feloldották a lezárást
...
Markovics Zita korábban azt mondta: egy építkezésen vélhetően tüzérségi lövedéket fordított ki a talajból a munkagép. Az azonosítás idejére a Szentendrei utat 100 méteren lezárták, a környéket - több bevásárlóközpontot és egy benzinkutat - kiürítették.
Nem sokkal később kiderült: nem robbanótest, csak egy vascső került a felszínre - tájékoztatott a kommunikációs tiszt....
2018-03-12 19:37:46
Vélhetően világháborús robbanótestet találtak a III. kerületben
...
Markovics Zita elmondta, hogy egy építkezésen vélhetően tüzérségi lövedéket fordított ki a talajból a munkagép.
A robbanótest azonosításának idejére a környéket száz méter sugarú körben lezárták és kiürítik. Az intézkedés több mint háromszáz embert érint, a környéken több bevásárlóközpont és egy benzinkút is van, de lakóházak nincsenek ott - közölte a kommunikációs tiszt...
2018-03-12 19:27:57
Hatástalanították a hegyeshalmi pályaudvar közelében talált világháborús bombát
... megsemmisítik.
Hozzátette, a vonatok szerda reggel zavartalanul közlekedhetnek a hegyeshalmi vasúti átkelőn.
A pályaudvar közelében, vágányépítési munkálatok közben, kedden délután találták meg a robbanótestet, amelynek azonosítását este 11 óra után kezdték meg a tűzszerészek. A bombának csak egy része látszott ki a földből.
A helyszínen találtak még három gyakoroló...
2017-11-21 23:33:46
A hegyeshalmi pályaudvar közelében találtak világháborús robbanótestet
...
Markovics Zita elmondta, a vasúti közlekedés jelenleg zavartalan a honvédségi tűzszerészek és a rendőrök biztosítják a helyszínt. A hegyeshalmi vasúti átkelő - ahol nemzetközi vonatforgalom is van - forgalma este fél 11-kor áll le. Ezért a robbanótest azonosítását este 11 óra után kezdik meg a tűzszerészek.
A kommunikációs tiszt azt mondta: a robbanótestnek csak egy rész...
2017-11-21 14:52:38
Elszállították a fővárosi óvoda udvarán talált harckocsi-elhárító aknát
...
Az aknát az óvoda udvarán még kedd délután találták egy fa kivágása közben, a robbanótestet az éjszaka folyamán rendőrök őrizték.
Az akna kiemelésének idejére két tízemeletes lakóházat kiürítettek, a környező utcákat pedig lezárták.
A zárás a Bogdánfy út-Bogdánfy utca-Irinyi József utca által határolt területen lévő épületeket érintette.
A HM közleménye szerin...
2017-11-01 14:32:33
Harckocsiaknát találtak egy budapesti óvoda udvarán, két tízemeletes lakóházat kiürítenek
... szerint a Bogdánfy út-Bogdánfy utca-Irinyi József utca által határolt területen lévő épületeket érinti a zárás.
Az aknát a Lágymányosi Óvoda udvarán találtak még kedd délut...
2017-11-01 11:52:13
1 2 3 ..12 13 .18 19 .24 25 
Címkék: Duna-mederből Dömösnél, Markovics Zita, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Lágymányosi Óvoda, robbanótest miatti, hegyeshalmi pályaudvar, fővárosi óvoda, budapesti óvoda, robbanótestet elvitte, tervezett intézkedések, tűzszerész búvárok, feltételezett robbanótestet, balesetnél segédkező, tűzszerészi munkálatok, építkezésen vélhetően, azonosítás idejére, vascső került, kommunikációs tiszt, robbanótest azonosításának, környéket száz, intézkedés több, környéken több, vonatok szerda, hegyeshalmi vasúti, pályaudvar közelében, bombának csak, része látszott, helyszínen találtak, vasúti közlekedés, honvédségi tűzszerészek, rendőrök biztosítják, robbanótest azonosítását, robbanótestnek csak, óvoda udvarán, éjszaka folyamán, akna kiemelésének, környező utcákat, magyarázatképpen, bevásárlóközpont, eltulajdonította, vagyonbiztonság, harckocsiaknát, robbanótestről, elszállították, közlekedhetnek, robbanótestnek, haladéktalanul, azonosításának, robbanótestet, információval, vonatforgalom, főkapitányság,
© 2013 TVN.HU Kft.