Belépés
Mézes-mustáros újburgonya
... vízzel.
2. Fedő alatt elkezdjük párolni, közben a vizet pótoljuk.
3. Amikor már majdnem puhára párolódott (kb. 10-15 perc), hozzákeverjük a mustárt és a mézet és együtt rotyogtatjuk tovább, amíg szép sűrű mázat nem kapunk (kb. 7-10 perc).
4. A megtisztított és felszeletelt hagymát a maradék vajon megsütjük, közben sózzuk.
5. Amikor a burgonya elkész...
2010-08-18 15:48:11
Olasz tál
... tészta felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a z...
2010-08-17 16:05:06
Krumplis-húsos egytálétel
... olajat, rádobjuk a húst, és pirítjuk.
3. Közben megpucoljuk a krumplit, megmossuk.
4. A húst időnként megkeverjük, mikor már pirul, ráöntjük a fehérbort.
5. Így rotyogtatjuk a húst fedő nélkül, amíg a krumplikat felkockázzuk.
6. Amikor a fehérbor már majdnem elfőtt, hozzáadjuk a krumplit, a babérlevelet és a felkarikázott paradicsomot.
7. Só...
2010-08-16 20:55:32
Náni torta
... kisütjük a piskótát. Közben már nekilátunk a krémnek. A tejben feloldjuk a cukrot és a vaníliás cukrot a tűzön, majd ha elkezd forrni, beleszórjuk a darált diót. Felforraljuk, egy kicsit rotyogtatjuk, majd amikor sűrűsödni kezd, belerakjuk a keményítőt, és 5 percig főzzük vele. Ezután ha kihűlt, berakjuk a fagyasztóba kb. 20-30 percre, közben persze figyeljük, hogy nehogy túl megd...
2010-08-15 16:16:03
Krumplis-húsos egytálétel
... olajat, rádobjuk a húst, és pirítjuk.
3. Közben megpucoljuk a krumplit, megmossuk.
4. A húst időnként megkeverjük, mikor már pirul, ráöntjük a fehérbort.
5. Így rotyogtatjuk a húst fedő nélkül, amíg a krumplikat felkockázzuk.
6. Amikor a fehérbor már majdnem elfőtt, hozzáadjuk a krumplit, a babérlevelet és a felkarikázott paradicsomot.
7. Só...
2010-08-14 22:09:30
Krumplis-húsos egytálétel
... olajat, rádobjuk a húst, és pirítjuk.
3. Közben megpucoljuk a krumplit, megmossuk.
4. A húst időnként megkeverjük, mikor már pirul, ráöntjük a fehérbort.
5. Így rotyogtatjuk a húst fedő nélkül, amíg a krumplikat felkockázzuk.
6. Amikor a fehérbor már majdnem elfőtt, hozzáadjuk a krumplit, a babérlevelet és a felkarikázott paradicsomot.
7. Só...
2010-08-14 18:52:20
Lazac rákszószban
... vöröshagymát kockákra vágjuk, kevés vajon üvegesre pároljuk, beletesszük a rákpáncélokat, felöntjük a fehérborral, párszor átkeverjük, majd hozzáadjuk a hallevet, 25 percig kis lángon rotyogtatjuk. Az idő leteltével leszűrjük, alaposan átpasszírozzuk.

Az így kapott levet ismét feltesszük főni, hozzáadjuk a tejszínt, összeforraljuk. A lisztes vajjal besűrítjük, hozzáadju...
2010-08-12 13:10:27
Túrógaluska
... forrásban lévő vízbe szaggatjuk.
7. A megfőtt galu...
2010-08-05 19:24:04
Túrógaluska
... forrásban lévő vízbe szaggatjuk.
7. A megfőtt ...
2010-08-05 15:52:51
Paradicsomos-gombás csirkeragu
... 5. Közben a paradicsomkonzervet leturmixoljuk a fűszerekkel.
6. Ha a gomb...
2010-08-02 15:56:57
1 2 3 ...11 12 ..17 18 19 22 23 24 
Címkék: vizet pótoljuk, maradék vajon, burgonya elkész, húst időnként, húst fedő, krumplikat felkockázzuk, felkarikázott paradicsomot, tejben feloldjuk, vaníliás cukrot, darált diót, kicsit rotyogtatjuk, lisztes vajjal, megfőtt galu, felforrósítjuk, átpasszírozzuk, összeforraljuk, felkarikázott, megtisztított, rákpáncélokat, leturmixoljuk, hozzákeverjük, felkockázzuk, felszeletelt, paradicsomot, rotyogtatjuk, vöröshagymát, babérlevelet, paradicsomos, felforraljuk, megfuttatjuk, rákszószban, beleszórjuk, megpucoljuk, beletesszük, megkeverjük, fagyasztóba, túrógaluska, fűszerekkel, fehérborral, krumplikat, átkeverjük, párolódott, hozzáadjuk, egytálétel, csirkeragu, nekilátunk, keményítőt, belerakjuk, szaggatjuk, besűrítjük, újburgonya, feltesszük, leteltével, megmossuk, figyeljük, leszűrjük, forrásban, sűrűsödni, fehérbort, felöntjük, feloldjuk, elkezdjük, megsütjük, hozzáadju, piskótát, kisütjük, üvegesre, vaníliás, pároljuk, krumplit, fehérbor,
© 2013 TVN.HU Kft.