|
|
|
... vízzel.
2. Fedő alatt elkezdjük párolni, közben a vizet pótoljuk.
3. Amikor már majdnem puhára párolódott (kb. 10-15 perc), hozzákeverjük a mustárt és a mézet és együtt rotyogtatjuk tovább, amíg szép sűrű mázat nem kapunk (kb. 7-10 perc).
4. A megtisztított és felszeletelt hagymát a maradék vajon megsütjük, közben sózzuk.
5. Amikor a burgonya elkész... |
2010-08-18 15:48:11 |
|
|
|
|
|
|
... tészta felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a z... |
|
2010-08-17 16:05:06 |
|
|
|
|
|
|
... olajat, rádobjuk a húst, és pirítjuk.
3. Közben megpucoljuk a krumplit, megmossuk.
4. A húst időnként megkeverjük, mikor már pirul, ráöntjük a fehérbort.
5. Így rotyogtatjuk a húst fedő nélkül, amíg a krumplikat felkockázzuk.
6. Amikor a fehérbor már majdnem elfőtt, hozzáadjuk a krumplit, a babérlevelet és a felkarikázott paradicsomot.
7. Só... |
2010-08-16 20:55:32 |
|
|
|
|
|
|
... kisütjük a piskótát. Közben már nekilátunk a krémnek. A tejben feloldjuk a cukrot és a vaníliás cukrot a tűzön, majd ha elkezd forrni, beleszórjuk a darált diót. Felforraljuk, egy kicsit rotyogtatjuk, majd amikor sűrűsödni kezd, belerakjuk a keményítőt, és 5 percig főzzük vele. Ezután ha kihűlt, berakjuk a fagyasztóba kb. 20-30 percre, közben persze figyeljük, hogy nehogy túl megd... |
|
2010-08-15 16:16:03 |
|
|
|
|
|
|
... olajat, rádobjuk a húst, és pirítjuk.
3. Közben megpucoljuk a krumplit, megmossuk.
4. A húst időnként megkeverjük, mikor már pirul, ráöntjük a fehérbort.
5. Így rotyogtatjuk a húst fedő nélkül, amíg a krumplikat felkockázzuk.
6. Amikor a fehérbor már majdnem elfőtt, hozzáadjuk a krumplit, a babérlevelet és a felkarikázott paradicsomot.
7. Só... |
|
2010-08-14 22:09:30 |
|
|
|
|
|
|
... olajat, rádobjuk a húst, és pirítjuk.
3. Közben megpucoljuk a krumplit, megmossuk.
4. A húst időnként megkeverjük, mikor már pirul, ráöntjük a fehérbort.
5. Így rotyogtatjuk a húst fedő nélkül, amíg a krumplikat felkockázzuk.
6. Amikor a fehérbor már majdnem elfőtt, hozzáadjuk a krumplit, a babérlevelet és a felkarikázott paradicsomot.
7. Só... |
2010-08-14 18:52:20 |
|
|
|
|
|
|
... vöröshagymát kockákra vágjuk, kevés vajon üvegesre pároljuk, beletesszük a rákpáncélokat, felöntjük a fehérborral, párszor átkeverjük, majd hozzáadjuk a hallevet, 25 percig kis lángon rotyogtatjuk. Az idő leteltével leszűrjük, alaposan átpasszírozzuk.
Az így kapott levet ismét feltesszük főni, hozzáadjuk a tejszínt, összeforraljuk. A lisztes vajjal besűrítjük, hozzáadju... |
2010-08-12 13:10:27 |
|
|
|
|
|
|
... forrásban lévő vízbe szaggatjuk.
7. A megfőtt galu... |
2010-08-05 19:24:04 |
|
|
|
|
|
|
... forrásban lévő vízbe szaggatjuk.
7. A megfőtt ... |
2010-08-05 15:52:51 |
|
|
|
|
|
|
... 5. Közben a paradicsomkonzervet leturmixoljuk a fűszerekkel.
6. Ha a gomb... |
2010-08-02 15:56:57 |
|
|
|
|