Belépés
Néhány nap múlva megváltoznak a kenyér összetevői
... rozskenyereknél a termékekben az eddigi 40 százalékról 60 százalékra kell növelni a rozstartalom arányát. A rozsos kenyerekben pedig a mostani 15,1 százalékról 30 százalékra kell emelni a rozstartalmat.

- Eddig egy teljes kiőrlésű kenyér estében elég volt csupán 5%-os arányban teljes kiőrlésű lisztet tartalmaznia. Ezután csak azokat a termékeket lehet teljes kiőrlésűekn...
2017-06-19 21:55:04
Pékszövetség: nem drágulnak a kenyerek az összetétel változása miatt
...
A Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai csütörtökön lépnek hatályba. A rozskenyerekben például az eddigi 40 százalékról 60 százalékra kell növelni a rozstartalmat, a rozsos kenyérnél pedig 15,1 százalékról 30 százalékra kell emelni a rozstartalmat. A legnagyobb változás a teljes kiőrlésű kenyereknél várható, június 22. után csak azokat a termékeket lehet te...
2017-06-19 17:39:58
1 
Címkék: Magyar Élelmiszerkönyv, kenyér összetevői, összetétel változása, rozstartalom arányát, rozsos kenyerekben, teljes kiőrlésű, termékeket lehet, rozskenyerekben például, rozsos kenyérnél, legnagyobb változás, rozskenyerekben, élelmiszerkönyv, rozskenyereknél, rozstartalmat, tartalmaznia, pékszövetség, megváltoznak, rozstartalom, százalékról, kiőrlésűekn, kenyereknél, csütörtökön, termékekben, kenyerekben, százalékra, összetétel, kenyerekre, termékeket, összetevői, legnagyobb, kenyérnél, változása, vonatkozó, előírásai, drágulnak, arányban, kiőrlésű, kenyerek, változás, hatályba, arányát, növelni, lisztet, várható, mostani, estében, például, azokat, lépnek, teljes, június, emelni, rozsos, eddigi, magyar, ezután, kenyér, csupán, néhány, eddig, miatt, pedig, múlva, lehet,
© 2013 TVN.HU Kft.