Regisztráció  Belépés
Márki-Zay Péter: Volt-e akár Horthynak, akár Kádárnak olyan
... szavazzon szíve szerint, egyéniben meg a legesélyesebb ellenzéki jelöltre, Veszprémben például Kész Zoltánra. Szerinte az ellenzéknek azért is példát kell mutatniuk együttműködésből, mert egy esetleges kormányváltásnál amúgy is együtt kell majd működniük. (Index)

https://444.hu/2018/03/24/marki-zay- peter-volt-e-akar-horthynak-akar-kad arnak-olyan-gazdag-gazszereloje-vagy ...
2018-03-24 23:04:47
Tanulmányok: A kocsmai verekedés
... megnyomoríthatjuk ellenfelünket, ha jó helyre ütünk vele. Mindig suhintó mozdulattal támadjunk, így érhetünk el nagyobb sérülést.
A technika azonban nem titkoltan veszélyes, hiszen az esetlegesen kettétört dákó másik felét ellenfelünk is felveheti és ellenünk fordíthatja. Ez esetben kezdődik meg a kocsmai verekedések klasszikus része: a vívás.

6. A zenegép, mint f...
2018-03-24 09:19:39
Novák Katalin: Közép-Európa tehetségekben az egyik leggazdagabb régió
... az államtitkár, hozzátéve: fontos, hogy a tehetséggondozás területén is számíthat egymásra ez a négy ország. Meg kell osztani egymás között ezen a területen is a "jó gyakorlatokat", az esetleges problémákat, hogy mindannyian építkezni tudjunk ezekből.
Novák Katalin a konferencia plenáris részében elmondott előadásában kifejtette, Magyarország gazdag a tehetségeket tekintve, é...
2018-03-23 14:11:50
Idegen csillagrendszerek bolygóinak légkörét vizsgálhatja az ARIEL űrmisszió
... elmondta: az ARIEL tudományos programjának számos részkérdésébe bekapcsolódtak az intézet és az ELTE Gothard Asztrofizikai Obszervatórium munkatársai. A műszerhez szükséges egyes alkatrészek esetleges magyar tervezéséről és gyártásáról szóló tárgyalások is napirenden vannak.
Az MTA CSFK Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézetében mintegy 50 kutató foglalkozik elméleti és m...
2018-03-23 11:51:35
Tallóztam
... okai


A fejfájásnak számos oka lehet. Például kényszerítem magamat arra, hogy valamilyenné váljak, vagy valamit megtegyek. Mentálisan túl erősen próbálok valamit elérni, vagy rögeszmésen az esetlegesen bekövetkezhető dolgokra koncentrálok, és aggódom amiatt, hogy mi vár engem a jövőben. Ez erős szorongást és stresszt eredményez.

Talán nagy nyomást okozó ...
2018-03-23 08:40:12
Választás 2018 - Lejár a delegáltak bejelentésére rendelkezésre álló határidő
... hogy valamennyi választási szervbe delegáljanak tagot, mivel így saját megbízottjaikon keresztül győződhetnek meg a választás tisztaságáról, ellenőrizhetik, illetve részt vehetnek az esetleges jogviták eldöntésében.
A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint alig egy nappal a bejelentési határidő vége előtt mindössze 258 delegáltat jelentett be a 106 egyéni választókerületi vá...
2018-03-23 07:06:14
Békesi László: ha Orbán veszélyben érzi a hatalmát, nincs ké
... jogállamot. Ez után - immár új választási törvény alapján kiírt választáson - mérethetik meg magukat a pártok."

Nem tartja kivitelezhetőnek a Jobbikkal való esetleges együttműködést, a demokratikus ellenzéki pártok részéről:

" Csak papíron működnek az ilyen választások, az urnáknál nem. Néhány tekintélyes jelölt talán képes megszólítan...
2018-03-22 19:42:24
Fejfájás
... A fejfájásnak számos oka lehet. Például kényszerítem magamat arra, hogy valamilyenné váljak, vagy valamit megtegyek. Mentálisan túl erősen próbálok valamit elérni, vagy rögeszmésen az esetlegesen bekövetkezhető dolgokra koncentrálok, és aggódom amiatt, hogy mi vár engem a jövőben. Ez erős szorongást és stresszt eredményez.

Talán nagy nyomást okozó események résztvevő...
2018-03-20 23:09:15
Választás 2018 - Karácsony Brüsszelben: Magyarország helye egy megújuló és szociális Európában van
... hozzátéve, "nem szeretné elérni azt a helyzetet, hogy a magyar társadalmat büntessék a kormány demokráciarombolása, oroszbarátsága és korrupciója miatt".
Kitért arra is, hogy egy esetleges kormányváltás után "hathatós lépéseket fognak tenni a korrupció felszámolása és az elmúlt időszak csalássorozatainak feltárása érdekében", csatlakoznának például az Európai Ügyészséghez is....
2018-03-19 17:02:41
Potápi: várhatóan meglesz az egymillió aláírás a Minority SafePack keretében
... Úgy fogalmazott: "jó biztonsággal" lehet mondani, meglesz a szükséges számú aláírás, de ezért meg kell tenni mindent. Hangsúlyozta, többet kell összegyűjteni a szükséges egymilliónál az esetleges hibás kitöltések miatt.
Kitért arra: a 13 hazai nemzetiség is a kezdeményezés mellé állt, ez őket legalább annyira érinti, mint a magyarságot. Ők is az ország minden területén, szin...
2018-03-19 15:22:33
1 2 3 .....................255 256 ..........383 384 ...........509 510 511 
Címkék: Márki-Zay Péter, Novák Katalin, Békesi László, Karácsony Brüsszelben, Minority SafePack, Kész Zoltánra, ELTE Gothard Asztrofizikai Obszervatórium, CSFK Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézetében, Nemzeti Választási Iroda, Európai Ügyészséghez, kocsmai verekedés, egyik leggazdagabb, delegáltak bejelentésére, egymillió aláírás, legesélyesebb ellenzéki, ellenzéknek azért, esetleges kormányváltásnál, technika azonban, esetlegesen kettétört, kocsmai verekedések, tehetséggondozás területén, négy ország, esetleges problémákat, konferencia plenáris, tehetségeket tekintve, műszerhez szükséges, fejfájásnak számos, esetlegesen bekövetkezhető, választás tisztaságáról, esetleges jogviták, bejelentési határidő, demokratikus ellenzéki, ilyen választások, magyar társadalmat, esetleges kormányváltás, korrupció felszámolása, elmúlt időszak, szükséges számú, szükséges egymilliónál, esetleges hibás, kezdeményezés mellé, ország minden, kormányváltásnál, kivitelezhetőnek, választókerületi,
© 2013 TVN.HU Kft.