Regisztráció  Belépés
NHL - Az Islandersnél kötött ki a Stanley Kupa-győztes edző
...
Az 55 éves szakvezető nem hosszabbított a fővárosiaknál, és inkább klubot váltott - számolt be csütörtökön a liga honlapja. Sajtóértesülések szerint új munkaadójánál több mint kétszeresét - négymillió dollárt - kapja majd, mint amennyit a Capitalsnál ajánlottak neki (1,8 millió dollár).
Trotz elődjét, Doug Weightet június 5-én menesztették, miután az Islanders az utóbbi...
2018-06-21 20:56:00
Tojásszövetség: veszélyes lehet a külföldi tojás
...
A tojásszövetség csütörtöki közleménye megjegyezte, hogy nemrég holland és német sajtóértesülések szerint rovarirtószer-maradványt, néhány napja pedig Lengyelországban nagy mennyiségű antibiotikumot találtak étkezési tojásokban. Utóbbi azért is veszélyes, mert a magyar piacra különösen sok tojás érkezik Lengyelországból - tették hozzá.
A külföldiekkel ellentétben a magya...
2018-06-21 14:14:13
Sikert kívánt a készülő orosz-amerikai csúcshoz az ENSZ főtitkára
... Hozzátette ugyanakkor, hogy Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozójának helyszínével és időpontjával kapcsolatban nincs bejelentenivalója.
Nemzetközi sajtóértesülések szerint a csúcsot júliusban hozhatják majd tető alá, valahol Európában, abból az alkalomból, hogy Trump rész vesz majd a NATO július 11-én és 12-én tartandó tanácskozásán.
Orosz sa...
2018-06-21 13:44:17
Ellenzéki aktivisták tüntettek a román parlament épületében
... megakadályozni a büntető törvénykönyv kedden elfogadott módosításával.
Az "Európát akarunk, nem diktatúrát", "Ébredj Románia, meghal a demokrácia" jelszavakat skandáló tüntetők sajtóértesülések szerint az ellenzéki Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) "meghívottjaiként" jutottak be a szigorúan őrzött épületbe. Utóbb bevallották: azoknak az ellenzéki civil szervezeteknek az ...
2018-06-20 15:22:41
Illegális bevándorlás - Sajtóértesülések szerint fokozatosan vezetik be a német határigazgatási szigorításokat
... szerint ezeket a megállapodásokat meg lehet kötni a június 28-án kezdődő EU-csúcsig és a tanácskozás alatt, és előre lehet vinni az EU-s menekültügyi rendszer ref...
2018-06-18 13:32:13
Melegfelvonulást tartottak Kijevben, közben több tucat szélsőséges ellentüntetőt vettek őrizetbe
... feliratok voltak olvashatók.
A rendőrség komoly erőkkel vonult ki, mintegy ötezer rendfenntartót vezényeltek az utcára. A hatóságok már előző este lezárták a belvárost, ahová sajtóértesülések szerint az ott lakókat csak igazoltatás után engedték be, kora reggeltől pedig három belvárosi metrómegállót is lezártak.
Andrij Kriscsenko kijevi rendőrfőnök tájékoztatása szerint...
2018-06-17 13:31:38
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a
... kancellár és belügyminisztere, Horst Seehofer vitája a menekültügyi szabályozásról, az egyre súlyosabb konfliktus miatt megszakították a szövetségi parlament (Bundestag) ülését, és sajtóértesülések szerint a belügyminiszter kilátásba helyezte, hogy a kormányfő hozzájárulása nélkül valósítja meg terveit - írja az MTI.

Szabó Zsuzsanna, 2018. június 14. csütörtök, 16:48...
2018-06-14 19:48:07
Illegális bevándorlás - Elmérgesedett a Merkel-Seehofer menekültügyi vita
... támogatását a testület hétfői ülésén.
A bajor tartományi párt Bundestag-képviselőinek tanácskozáson vendégként részt vesz Markus Söder bajor miniszterelnök, aki ugyancsak sajtóértesülések szerint hangoztatta, hogy elkezdődött a "végjáték" a testvérpártok menekültügyi vitájában.
Az Augsburger Allgemeine című bajor lap szerint az is szóba került, hogy meg kell fontolni a f...
2018-06-14 14:41:41
Illegális bevándorlás - Sajtóértesülés: Merkel kompromisszumot ajánl Seehofernek a menekültügy körüli vitában
... keddre tervezett bemutatóját.
A kompromisszumos javaslat arra épül, hogy Olaszország és Franciaország között is van menedékkérők visszafogadásáról...
2018-06-14 10:31:57
Illegális bevándorlás - Merkel: minden tagország érdekeit figyelembe kell venni az EU menekültpolitikájában
... változó intenzitású vita legújabb fejezete abban különbözik az előzőektől, hogy már a CDU jelentős része is egyetért a CSU által sürgetett egyoldalú intézkedésekkel. Ezt jelzi, hogy sajtóértesülések szerint a CDU és a CSU közös szövetségi parlamenti (Bundestag-) frakciójának keddi ülésén egy felszólaló CDU-s képviselő sem helyezkedett a pártelnök-kancellár álláspontjára.
A vi...
2018-06-13 20:59:56
1 2 3 ...........................83 84 .............124 125 .............165 166 167 
Címkék: Stanley Kupa-győztes, Összekapott Merkel, Doug Weightet, Vlagyimir Putyin, Donald Trump, Ébredj Románia, Romániát Szövetség, Andrij Kriscsenko, Horst Seehofer, Szabó Zsuzsanna, Markus Söder, Augsburger Allgemeine, külföldi tojás, készülő orosz-amerikai, román parlament, német határigazgatási, menekültek miatt, menekültügy körüli, liga honlapja, tojásszövetség csütörtöki, magyar piacra, külföldiekkel ellentétben, csúcsot júliusban, büntető törvénykönyv, ellenzéki Mentsétek, szigorúan őrzött, ellenzéki civil, június 28-án, tanácskozás alatt, rendőrség komoly, menekültügyi szabályozásról, egyre súlyosabb, szövetségi parlament, belügyminiszter kilátásba, kormányfő hozzájárulása, testület hétfői, bajor tartományi, testvérpártok menekültügyi, kompromisszumos javaslat, felszólaló CDU-s, lengyelországban, sajtóértesülések, megállapodásokat, melegfelvonulást, lengyelországból, belügyminisztere, meghívottjaiként, határigazgatási, kompromisszumot, kompromisszumos, belügyminiszter, intézkedésekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.