Belépés
Nemzetközi terrorelhárítási gyakorlat kezdődött Révkomáromban
... terrorista támadás elhárítására készülnek fel.
A gyakorlaton 2800-an vesznek részt, egyebek között középületekben, metróban, autóbuszon, hajón vagy repülőgépen lesznek bevetve. Sajtóértesülések szerint a "terroristák" vegyi, biológiai és nukleáris fegyverekkel fogják veszélyeztetni a lakosságot.
A történelmi révkomáromi erődben, ahol a Lynx Commando nevű speciális szlo...
2018-10-10 11:52:21
Soltész Miklós: boldog Jerzy Popieluszko ma is a hitben való kitartás példája
... is. A Molnár Imre történész, diplomata tollából származó kötet magyar és lengyel nyelven jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök és Andrzej Duda lengyel elnök előszavával. Lengyel sajtóértesülések szerint kiadója, a Méry Ratio Kiadó több mint 4 ezer példányt adományoz majd az adventi időszakban a magyarországi iskoláknak.
Jerzy Popieluszko 1980-tól szoros kapcsolatban állt a S...
2018-09-28 20:24:04
Tőzsde - Vegyes kezdés várható Európában
... index, a frankfurti DAX 0,40 százalékkal, a párizsi CAC-40 0,50 százalékkal zárt magasabban. Madrid 0,03 százalék erősödéssel, Milánó viszont 0,62 százalék gyengüléssel zárt.
Sajtóértesülések szerint az olasz kormányzó pártokon belül a pénzügyminiszter távozását követelik, amennyiben nem teljesíti a választási kampányban tett költségvetési ígéreteket. A pénzügyminisztérium sz...
2018-09-28 14:25:41
Mandátumot adott kibocsátás szervezésére az ÁKK
... részleteiről a korábbi gyakorlatnak megfelelően nem adnak ki előzetes információkat.
Az...
2018-09-24 13:43:38
Trump volt ügyvédje már többször találkozott a Mueller-bizottság munkatársaival sajtóértesülések szerint
... ügyvédje korábban közölte, hogy ügyfele készen áll az együttműködésre a Mueller-bizottsággal, de azt nem, hogy sor kerül-e meghallgatásokra. Davis kérésre sem kívánta kommentálni a sajtóértesüléseket csütörtök este.
Michael Cohen ellen egy manhattani szövetégi bíróságon nyolc rendbeli bűncselekményben, köztük a kampányfinanszírozási törvény megsértéséért emeltek vádat. Az üg...
2018-09-21 07:07:42
Sargentini-jelentés - Összevitáztak a francia jobboldal vezető politikusai
... Reuters hírügynökség. "Van egy olyan irány az európai jobboldal számára, amely úgy véli, hogy véget kell vetni a migrációval szembeni lazaságnak például" - tette hozzá.
A sajtóértesülések szerint Wauquiez jelezte, nem szeretné megosztani Európát (egy állásfoglalással), ezért véleménye szerint óvatosan kell bánni a magyar miniszterelnökkel, akinek üdvözölte a migrációs válság...
2018-09-19 13:12:21
John Terry visszautasította a Szpartak Moszkva ajánlatát
...
A 37 éves középhátvéd szombaton Rómában átesett az orosz klub orvosi vizsgálatán, és brit sajtóértesülések szerint két évre szóló szerződést kínáltak neki, idényenként 3 millió fontos (1 milliárd forint) fizetéssel.
"Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, visszautasítom a Szpartak Moszkva ajánlatát. Nagyon ambiciózus a klub, lenyűgözött a profi hozzáállásuk, de a család...
2018-09-12 19:33:50
Sargentini-jelentés - Salvini: a Liga a jelentés ellen szavaz
... szocialista-kereszténydemokrata kettősséget" - jelentette ki.
A Liga mellett a Hajrá Olaszország európai parlamenti képviselői sem támogatják a Magyarországgal szembeni uniós fellépést. Olasz sajtóértesülések szerint Silvio Berlusconi, a párt elnöke ezt telefonon tudatta Orbán Viktorral.
A másik olasz kormánypárt, a baloldali Öt Csillag Mozgalom (M5S) EP-frakciója megs...
2018-09-12 10:21:18
Brexit - Vezetőváltásról tanácskozott a brit Konzervatív Párt keményvonalas csoportja
... kidolgozott szabályrendszert.
Az ERG az általa túlzottnak tartott kompromisszumok miatt rendkívül elégedetlen May kormányának Brexit-stratégiájával, és már korábbi, egybehangzó brit sajtóértesülések is arról szóltak, hogy a frakción belül terjed egy levél a vezetőváltási folyamat elindításáról.
A Konzervatív Párt szabályai szerint ehhez a frakció legalább 15 százalékának...
2018-09-12 10:01:31
Elfogták a férfit aki rálőtt egy vállalkozóra Vas megyében
... értesülése szerint a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi egy munkásokat szállító kisbuszban utazott, amikor feltartóztatták és elfogták a rendőrök.
A meglőtt férfi sajtóértesülések szerint egy dísztárgyak készítésével is foglalkozó 62 éves Fejér megyei vállalkozó, aki feleségével együtt ment a találkozóra. A nő is az autóban ült, de nem sérült meg a lövöldözésben....
2018-09-11 09:41:37
1 2 3 ..........................84 85 .............126 127 .............168 169 170 
Címkék: Soltész Miklós, Jerzy Popieluszko, John Terry, Szpartak Moszkva, Konzervatív Párt, Lynx Commando, Molnár Imre, Orbán Viktor, Andrzej Duda, Méry Ratio Kiadó, Michael Cohen, Hajrá Olaszország, Silvio Berlusconi, Orbán Viktorral, Csillag Mozgalom, hitben való, francia jobboldal, jelentés ellen, brit Konzervatív, gyakorlaton 2800-an, történelmi révkomáromi, adventi időszakban, magyarországi iskoláknak, párizsi CAC-40, olasz kormányzó, pénzügyminiszter távozását, választási kampányban, korábbi gyakorlatnak, manhattani szövetégi, olyan irány, európai jobboldal, migrációval szembeni, sajtóértesülések szerint, magyar miniszterelnökkel, migrációs válság, orosz klub, profi hozzáállásuk, párt elnöke, másik olasz, általa túlzottnak, frakción belül, vezetőváltási folyamat, frakció legalább, bűncselekmény elkövetésével, munkásokat szállító, meglőtt férfi, dísztárgyak készítésével, sajtóértesülések, állásfoglalással, pénzügyminiszter, bűncselekményben, szabályrendszert, terrorelhárítási, visszautasította,
© 2013 TVN.HU Kft.