Regisztráció  Belépés
Donald Trump az acél- és alumíniumvámok emelésével fenyegeti Törökországot
... feszültség enyhítése érdekében. A feleknek azonban nem...
2018-08-10 16:18:33
Eljárás indul Boris Johnson burkaviselettel kapcsolatos kijelentései miatt sajtóértesülések szerint
...
A BBC úgy tudja, többen is panaszt tettek a Konzervatív Pártnál Boris Johnson ellen a párt viselkedési kódexének megsértése miatt.
A párt szóvivője egyelőre csak annyit közölt, hogy a magatartási kódex megsértésével kapcsolatos eljárás az előírások szerint szigorúan bizalmas.
A volt külügyminiszter, a párt egyik legismertebb alakja a The Daily Telegraph című konzer...
2018-08-09 15:02:26
Szkripal-ügy - Kreml: elfogadhatatlan, hogy Washington a salisburyi incidenssel indokolja az újabb szankciófeny
... feltételeket, vagyis ad-e biztosítékot arra, hogy többé nem alkalmaz vegyi fegyvert és lehetővé teszi-e a területén az ENSZ-ellenőrzést.
Amerikai forrásokra hivatkozó orosz sajtóértesülések szerint az augusztus 22-re várható szankciók első körében az Egyesült Államok leállítaná az érzékeny, kettős rendeltetésű technológiák oroszországi exportját. Második körben - az élelmisz...
2018-08-09 14:21:58
A klubok megegyeztek Thibaut Courtois átigazolásáról
... kölcsönben a Chelsea-nél tölti.
Courtois - aki 2011 óta volt a londoni klub játékosa, bár 2011 és 2014 között három szezont kölcsönben az A...
2018-08-08 22:00:29
Washington szankciókkal sújtotta a török belügyminisztert és az igazságügyi tárca vezetőjét
... Kurdisztáni Munkáspártot (PKK) is támogatta. A múlt héten a börtönből házi őrizetbe helyezték, ám szabadon bocsátásáról a török hatóságok hallani sem akarnak. Amerikai és izraeli sajtóértesülések szerint a háttérben esetleges tárgyalások folynak arról, hogy egy Izraelben letartóztatott török állampolgár szabadon bocsátásának fejében Andrew Brunson is visszakaphatná szabadságát. E ...
2018-08-01 22:12:18
Topligák csapatai állnak sorba a magyar Sallai Rolandért
... a dél-németországi klub 4 millió eurós ajánlatát, ahogyan egy meg nem nevezett francia gárda 5 milliós vételi ajánlatára is nemet mondtak korábban a szigetországiak.
Angol sajtóértesülések szerint a Fulham is beszállt a licitbe, Gera Zoltán egykori csapata állítólag ugyancsak 4 millió eurót áldozna a nyolcszoros magyar válogatott támadóért, ám az angol piac augusztus 9-i zárá...
2018-08-01 19:32:30
Kreml: nem kizárt, hogy Vlagyimir Putyin a jövő héten fogadja John Boltont
... kérdésre. Ha lesz ilyen találkozó, be fogjuk jelenteni" - válaszolta újságíróknak Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő arra a kérdésre, hogy találkozik-e Putyin Boltonnal.
Nemzetközi sajtóértesülések szerint a csúcsot júliusban hozhatják tető alá, valahol Európában, abból az alkalomból, hogy Trump részt vesz a NATO július 11-én és 12-én tartandó tanácskozásán.
Anatolij Antonov...
2018-06-22 14:11:53
NHL - Az Islandersnél kötött ki a Stanley Kupa-győztes edző
...
Az 55 éves szakvezető nem hosszabbított a fővárosiaknál, és inkább klubot váltott - számolt be csütörtökön a liga honlapja. Sajtóértesülések szerint új munkaadójánál több mint kétszeresét - négymillió dollárt - kapja majd, mint amennyit a Capitalsnál ajánlottak neki (1,8 millió dollár).
Trotz elődjét, Doug Weightet június 5-én menesztették, miután az Islanders az utóbbi...
2018-06-21 20:56:00
Tojásszövetség: veszélyes lehet a külföldi tojás
...
A tojásszövetség csütörtöki közleménye megjegyezte, hogy nemrég holland és német sajtóértesülések szerint rovarirtószer-maradványt, néhány napja pedig Lengyelországban nagy mennyiségű antibiotikumot találtak étkezési tojásokban. Utóbbi azért is veszélyes, mert a magyar piacra különösen sok tojás érkezik Lengyelországból - tették hozzá.
A külföldiekkel ellentétben a magya...
2018-06-21 14:14:13
Sikert kívánt a készülő orosz-amerikai csúcshoz az ENSZ főtitkára
... Hozzátette ugyanakkor, hogy Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozójának helyszínével és időpontjával kapcsolatban nincs bejelentenivalója.
Nemzetközi sajtóértesülések szerint a csúcsot júliusban hozhatják majd tető alá, valahol Európában, abból az alkalomból, hogy Trump rész vesz majd a NATO július 11-én és 12-én tartandó tanácskozásán.
Orosz sa...
2018-06-21 13:44:17
1 2 3 ...........................83 84 ..............125 126 .............166 167 168 
Címkék: Donald Trump, Boris Johnson, Thibaut Courtois, Sallai Rolandért, Vlagyimir Putyin, John Boltont, Stanley Kupa-győztes, Konzervatív Pártnál Boris Johnson, Daily Telegraph, Egyesült Államok, Kurdisztáni Munkáspártot, Andrew Brunson, Gera Zoltán, Dmitrij Peszkov, Putyin Boltonnal, Anatolij Antonov, Doug Weightet, salisburyi incidenssel, újabb szankciófeny, klubok megegyeztek, török belügyminisztert, igazságügyi tárca, magyar Sallai, jövő héten, külföldi tojás, készülő orosz-amerikai, feleknek azonban, párt viselkedési, párt szóvivője, magatartási kódex, előírások szerint, volt külügyminiszter, párt egyik, augusztus 22-re, londoni klub, múlt héten, börtönből házi, török hatóságok, háttérben esetleges, dél-németországi klub, nyolcszoros magyar, angol piac, csúcsot júliusban, liga honlapja, tojásszövetség csütörtöki, magyar piacra, külföldiekkel ellentétben, lengyelországban, sajtóértesülések, belügyminisztert, lengyelországból, külügyminiszter, elfogadhatatlan, burkaviselettel, szigetországiak, letartóztatott,
© 2013 TVN.HU Kft.