Regisztráció  Belépés
Halálos közlekedési baleset Jánosházánál
... érkezett.
Hozzáfűzték: a főutat a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök Jánosháza belterületén át terelik.
Kavalecz Imre, a MÁV sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset miatt Boba és Nemeskeresztúr között ideiglenesen lezárták a vasúti pályát, az utasokat Boba és Ukk között várhatóan vonat...
2018-06-12 20:33:01
Havazás - Áramkimaradás Hajdú-Biharban, helyreállt a villamosközlekedés Debrecenben
... Püspökladány, Sárrétudvari, Szerep, Telekföld, Tetétlen - akadozik az áramellátás.
Debrecenben időközben teljesen helyreállt a villamosközlekedés - jelezte a DKV közlekedési társaság sajtóügyeletese az MTI-nek.
Csohány Andrea emlékezetett arra, hogy az 1-es és 2-es villamosokat a rendkívüli időjárás miatt szombat este hétkor kényszerült leállítani a DKV. Az ónos eső miat...
2018-03-19 10:21:39
Hóvihar - Hajdú-Biharban még 25 településén van áramkimaradás
... helyiek biztonságérzetének növelése - tájékoztatott a rendőrség.
Debrecenben az 1-es számú von...
2018-03-18 20:06:08
Hóvihar - Hajdú-Bihar 29 településén nincs áram, szünetel a villamosközlekedés Debrecenben
... újra járható.
A szombat esti ónos eső és a felső vezetékek jegesedése miatt továbbra is szünetel a villamosközlekedés Debrecenben - közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese vasárnap délelőtt az MTI-vel.
Csohány Andrea tájékoztatása szerint a villamos vonalak mentén pótlóbuszok közlekednek, amelyek minden megállóhelyen megállnak.
A vezetékek jégmente...
2018-03-18 10:41:12
Ónos eső nehezíti a közlekedést Debrecenben
...z intenzív ónos eső miatt akadozik a villamos-közlekedés Debrecenben - közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese szombat este az MTI-vel.

ERRŐL TUDNIA KELL

Karambolozott Berki Krisztián, rendőrt is hívtak

Óriásit terpeszt, miközben a mellét fogják - Diana hercegnő élete fotókon

Így zaklatják a migránsok a brüsszeli nőket...
2018-03-18 10:07:22
Hóvihar - Ónos eső miatt villamospótló buszok közlekednek Debrecenben
... h...
2018-03-17 20:33:28
Cserbenhagyásos baleset történt a fővárosban
...
Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a helyszínről három felnőttet súlyos, a gyermeket könnyű sérülésekkel vitték kórházba.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a Konkoly-Thege Miklós úton két személygépkocsi nem sokkal dél után. A helyszínelés idejére lezá...
2018-01-01 14:56:15
Ünnepek - Több súlyos és egy halálos baleset is történt
...
Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az M1 aktuális csatornának nyilatkozva hétfő reggel elmondta: a Hűvösvölgyi úton egy villamos gázolt halálra egy embert. Ezen felül az elmúlt 24 órában csaknem harminc balesetnél intézkedtek a rendőrök. Az esetek közül 12 súlyos, 15 könnyű sérüléssel végződött. A rendőrség 15 ittas vezetőt is elfogott - tette hozzá.|...
2018-01-01 09:41:30
Meghalt az M0-s törökbálinti szakaszán elütött munkás
...
Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre. Megkezdték a középkorú férfi újraélesztését, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták megmenteni az életét.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy az M0-s autóút Diósd felé vezető oldalán a 3-as kilométernél, Tör...
2017-12-06 12:53:15
Bivalyokat gázolt a vonat Sáregresnél
...
A balesetben az egyik állat elpusztult, a vonaton nem sérült meg senki, a tűzoltók a műszaki mentést megkezdték - közölte az OKF.
A Mávinform sajtóügyeletese azt közölte, hogy egy Dombóvárra tartó személyvonat gázolta el a szarvasmarhákat, nem sokkal fél 7 után Rétszilas és Simontornya között.
A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták, ...
2017-10-16 08:21:35
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......90 91 92 
Címkék: Áramkimaradás Hajdú-Biharban, Kavalecz Imre, Csohány Andrea, Debreceni Közlekedési Zrt, ERRŐL TUDNIA KELL, Karambolozott Berki Krisztián, Valics Dezső, Országos Mentőszolgálat, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Konkoly-Thege Miklós, Országos Rendőr-főkapitányság, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, közlekedést Debrecenben, halálos baleset, vonat Sáregresnél, baleseti helyszínelés, rendőrök Jánosháza, baleset miatt, vasúti pályát, utasokat Boba, rendkívüli időjárás, 1-es számú, szombat esti, felső vezetékek, villamos vonalak, vezetékek jégmente, mellét fogják, brüsszeli nőket, helyszínről három, gyermeket könnyű, helyszínelés idejére, villamos gázolt, esetek közül, középkorú férfi, sérülései olyan, 3-as kilométernél, egyik állat, műszaki mentést, hatósági helyszínelés, vágányt lezárták, sajtóügyeletese, cserbenhagyásos, szarvasmarhákat, személygépkocsi, újraélesztését, mentőszolgálat, nemeskeresztúr, szélességében, megállóhelyen, tájékoztatott, áramkimaradás, villamospótló, főkapitányság, tájékoztatása,
© 2013 TVN.HU Kft.