Belépés
Gázolás miatt késnek a vonatok a Miskolc-Hidasnémeti vonalon
...
A MÁV közleménye szerint az érintett szakaszon a hatósági intézkedések befejezéséig nem járnak a vonatok.
Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: Forró-Encs és Hidasnémeti között vonatpótló buszokat indítottak....
2018-08-25 17:47:34
A mentők 13 sérültet vittek kórházba a 2-es úton történt baleset miatt
... ukrán rendszámú kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult.
...
2018-08-11 19:35:19
Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vonalon
...
Urbán Attila, a Mávinform sajtóügyeletese közleményében azt írta: egy Budapestre tartó személyvonat gázolt. A hatósági helyszínelés idejére lezárták az egyik vágányt, a másik vágányon pedig lassabban közlekednek a vonatok az érintett szakaszon, ez okozza a 20-40 perces késéseket.
András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, halálos gázo...
2018-07-31 16:01:43
Halálos közlekedési baleset Jánosházánál
... érkezett.
Hozzáfűzték: a főutat a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök Jánosháza belterületén át terelik.
Kavalecz Imre, a MÁV sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset miatt Boba és Nemeskeresztúr között ideiglenesen lezárták a vasúti pályát, az utasokat Boba és Ukk között várhatóan vonat...
2018-06-12 20:33:01
Havazás - Áramkimaradás Hajdú-Biharban, helyreállt a villamosközlekedés Debrecenben
... Püspökladány, Sárrétudvari, Szerep, Telekföld, Tetétlen - akadozik az áramellátás.
Debrecenben időközben teljesen helyreállt a villamosközlekedés - jelezte a DKV közlekedési társaság sajtóügyeletese az MTI-nek.
Csohány Andrea emlékezetett arra, hogy az 1-es és 2-es villamosokat a rendkívüli időjárás miatt szombat este hétkor kényszerült leállítani a DKV. Az ónos eső miat...
2018-03-19 10:21:39
Hóvihar - Hajdú-Biharban még 25 településén van áramkimaradás
... helyiek biztonságérzetének növelése - tájékoztatott a rendőrség.
Debrecenben az 1-es számú von...
2018-03-18 20:06:08
Hóvihar - Hajdú-Bihar 29 településén nincs áram, szünetel a villamosközlekedés Debrecenben
... újra járható.
A szombat esti ónos eső és a felső vezetékek jegesedése miatt továbbra is szünetel a villamosközlekedés Debrecenben - közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese vasárnap délelőtt az MTI-vel.
Csohány Andrea tájékoztatása szerint a villamos vonalak mentén pótlóbuszok közlekednek, amelyek minden megállóhelyen megállnak.
A vezetékek jégmente...
2018-03-18 10:41:12
Ónos eső nehezíti a közlekedést Debrecenben
...z intenzív ónos eső miatt akadozik a villamos-közlekedés Debrecenben - közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese szombat este az MTI-vel.

ERRŐL TUDNIA KELL

Karambolozott Berki Krisztián, rendőrt is hívtak

Óriásit terpeszt, miközben a mellét fogják - Diana hercegnő élete fotókon

Így zaklatják a migránsok a brüsszeli nőket...
2018-03-18 10:07:22
Hóvihar - Ónos eső miatt villamospótló buszok közlekednek Debrecenben
... h...
2018-03-17 20:33:28
Cserbenhagyásos baleset történt a fővárosban
...
Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a helyszínről három felnőttet súlyos, a gyermeket könnyű sérülésekkel vitték kórházba.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a Konkoly-Thege Miklós úton két személygépkocsi nem sokkal dél után. A helyszínelés idejére lezá...
2018-01-01 14:56:15
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......90 91 92 
Címkék: Áramkimaradás Hajdú-Biharban, Kavalecz Imre, Urbán Attila, András Tamás, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Csohány Andrea, Debreceni Közlekedési Zrt, ERRŐL TUDNIA KELL, Karambolozott Berki Krisztián, Valics Dezső, Országos Mentőszolgálat, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Konkoly-Thege Miklós, 2-es úton, közlekedést Debrecenben, érintett szakaszon, hatósági intézkedések, hatósági helyszínelés, egyik vágányt, másik vágányon, 20-40 perces, baleseti helyszínelés, rendőrök Jánosháza, baleset miatt, vasúti pályát, utasokat Boba, rendkívüli időjárás, 1-es számú, szombat esti, felső vezetékek, villamos vonalak, vezetékek jégmente, mellét fogják, brüsszeli nőket, helyszínről három, gyermeket könnyű, helyszínelés idejére, személygépkocsi, sajtóügyeletese, cserbenhagyásos, nemeskeresztúr, mentőszolgálat, áramkimaradás, főkapitányság, tájékoztatott, közleményében, megállóhelyen, villamospótló, tájékoztatása, karambolozott, szélességében, befejezéséig, személyvonat, intézkedések, tisztázatlan, helyszínelés,
© 2013 TVN.HU Kft.