Belépés
Zöldborsós rizottó
Zöldborsós rizottó

Hozzávalók

25 dkg fejtett zöldborsó (fagyasztott is jó)
4-5 dl zöldségleves-alaplé
1 szál újhagyma
1 db salottahagyma
5 ek olívaolaj
16 dkg kerek szemű rizs
1/2 dl száraz fehérbor
5 dkg parmezán saj t+ a szóráshoz
2,5 dkg hideg vaj

frissen őrö...
2018-06-07 23:52:46
Lasagne kosárka Lasagne egyszerűen NO SALTY
... dl tej
1 csipet só
0.5 teáskanál olasz fűszerkeverék
A paradicsomszószhoz
0.5 közepes db piros kaliforniai paprika (apróra vágva)
1 ek olívaolaj
3 db salottahagyma (kis fej, apróra vágva)
só ízlés szerint
1 gerezd fokhagyma
100 g sűrített paradicsom
1 dl víz
1 kávéskanál olasz fűszerkeverék
1 csipet nádcukor
Az össze...
2014-01-11 13:47:36
Vörösbormártás salottahagymáva
Vörösbormártás salottahagymával
...............................

Hozzávalók: 3 db salottahagyma, 2 evőkanál vaj, 2 dl húsleves, 4
velős csont, 2 dl vörösbor, 3 evőkanál nagyon tömény borjú-alaplé,
3 dkg vaj, só, őrölt fekete bors, 1 evőkanál vágott petrezselyem.

Elkészítése: A hagymát finomra vágjuk, a vajban 5 percig ...
2010-11-04 05:26:30
Pezsgõmártás
... szétnyomott borsszem, 2,5 dl pezsgő, 2 dl tejszín, 5 dkg hideg vaj.

Elkészítése: A szárnyas- vagy hal-alaplevet a felére beforraljuk.
Hozzáadjuk a finomra vágott salottahagymát a borsszemeket és 2 dl
pezsgőt, és annyira beforraljuk, hogy csak 6 evőkanálnyi folyadék
maradjon. Az így készült eszenciát átszûrjük egy másik edénybe. Ezután|...
2010-11-04 05:26:08
Sáfrányos körte kompót
... hozzávalók 4 főre

* 4 db körte (kb. 600 g összesen)
* 1 salottahagyma
* 3 evőkanálnyi frissen reszelt gyömbér
* 1 duci gerezd fokhagyma
* 1 evőkanál olívaolaj
* sáfrány
* 80 g kristálycukor
* 2 ek almaecet
* nagy maréknyi mazsola
* 100 ml víz
...
2010-09-25 21:39:06
Hideg tökkrémleves
... hozzávalók 4 főre

* 1/2 kg gyalult tök
* 1/2 csokor kapor
* 1 paradicsom
* 1 salottahagyma
* 3 dl tej
* 3 dl csirke alaplé
* 3 ek tejföl
* 1/2 citrom leve
* só
* fehér bors
* olívaolaj
...
2010-08-10 08:54:29
Csuka receptek
... vöröshagyma

1 babérlevél

1 ágacska kakukkfű

néhány szál petrezselyem

2 szem szegfűszeg.

A vajmártáshoz:
25 dkg sótlan vaj

4 salottahagyma (apró hagyma)

1 dl borecet

0,5 dl Loire-vidéki száraz fehérbor

frissen őrölt fehér bors.

Elkészítés:
1. A pácléhez fazékba ön...
2009-07-27 15:13:43
1 
Címkék: hagymát finomra, szárnyas- vagy, felére beforraljuk, finomra vágott, másik edénybe, pácléhez fazékba, salottahagymával, salottahagymáva, vörösbormártás, salottahagymát, kristálycukor, salottahagyma, fűszerkeverék, petrezselyem, tökkrémleves, zöldségleves, vajmártáshoz, borsszemeket, vöröshagyma, szétnyomott, kaliforniai, beforraljuk, elkészítése, fagyasztott, evőkanálnyi, egyszerűen, paradicsom, szegfűszeg, hozzáadjuk, hozzávalók, zöldborsós, kávéskanál, babérlevél, elkészítés, olívaolaj, teáskanál, sáfrányos, fokhagyma, eszenciát, zöldborsó, alaplevet, szóráshoz, kakukkfű, nádcukor, almaecet, fehérbor, pácléhez, maréknyi, sűrített, receptek, vörösbor, parmezán, szárnyas, újhagyma, folyadék, kanálnyi, maradjon, összesen, borsszem, evőkanál, húsleves, tejszín, rizottó, finomra, borecet, annyira, fazékba, mazsola, fejtett, készült, hagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.