|
|
|
... mondta, hogy a termés minőségi szempontból a tavalyi évjárathoz hasonló, a szüret időpontjától és a fajtától függően 21-22, esetenként magasabb mustfokkal és literenként 6-7 grammos savtartalommal szüretelték a szőlőt. Az idei is kiemelkedő évjárat lehet - jegyezte meg.
Mint mondta, az őszi, időjárás kedvezett a szőlőnek, az egyhetes, szeptemberi hűvösebb időszakot a cabernet... |
2018-10-11 07:04:39 |
|
|
|
|
|
|
... Calvados.
A Calvados hagyományos normandiai almaborból készített, érlelt gyümölcspárlat. A calvados készítése szempontjából meghatározó, hogy a friss almalé mekkora cukor-, illetve savtartalommal bír, egy jó minőségű ital elkészítéséhez édes, keserédes, savanyú é... |
|
2017-03-23 22:00:10 |
|
|
|
|
|
|
... érdekében.
A sárgarépalé leveszi a gyomor nyálkahártyáját, a lúg lúgos természetét a felesleges sav semlegesítésére használják. Igyunk sárgarépalevet a gyomorhurutra, 10 nap magas savtartalommal üres gyomorra egy pohárral naponta.
Ajánlások, hogyan kell megfelelően inni sárgarépaléc onkológia, személyenként változik. Ennek a gyógyszernek a hatékonyságát a rák... |
2016-02-26 13:21:53 |
|
|
|
|
|
|
... ellazulunk.
Magyarország sajátosan szerencsés helyen található: éghajlati adottságainak, a makro- és mikroklimatikus viszonyoknak köszönhetően a gyümölcsök jól beérnek, kellemes cukor és savtartalommal, de az aromaviláguk is csodálatosan gazdag. Tőlünk délre ezek az illatok, ízek a nagy hőösszegnek és napfénytartamnak köszönhetően "elégnek", míg északabbra ki sem ... |
|
2015-09-21 10:39:49 |
|
|
|
|
|
|
... ellazulunk.
Magyarország sajátosan szerencsés helyen található: éghajlati adottságainak, a makro- és mikroklimatikus viszonyoknak köszönhetően a gyümölcsök jól beérnek, kellemes cukor és savtartalommal, de az aromaviláguk is csodálatosan gazdag. Tőlünk délre ezek az illatok, ízek a nagy hőösszegnek és napfénytartamnak köszönhetően “elégnek", míg északabbra ki sem ... |
|
2015-08-24 15:05:34 |
|
|
|
|
|
|
Magyarország sajátosan szerencsés helyen található: éghajlati adottságainak, a makro- és mikroklimatikus viszonyoknak köszönhetően a gyümölcsök jól beérnek, kellemes cukor és savtartalommal, de az aromaviláguk is csodálatosan gazdag. Tőlünk délre ezek az illatok, ízek ... |
2014-10-14 04:47:41 |
|
|
|
|
|
|
... ellazulunk.
Magyarország sajátosan szerencsés helyen található: éghajlati adottságainak, a makró- és mikroklimatikus viszonyoknak köszönhetően a gyümölcsök jól beérnek, kelleme... |
2014-10-06 18:34:13 |
|
|
|
|
|
|
... ellazulunk.
Magyarország sajátosan szerencsés helyen található: éghajlati adottságainak, a makró- és mikroklimatikus viszonyoknak köszönhetően a gyümölcsök jól beérnek, kelleme... |
2014-10-05 21:14:47 |
|
|
|
|
|
|
... ellazulunk.
Magyarország sajátosan szerencsés helyen található: éghajlati adottságainak, a makro- és mikroklimatikus viszonyoknak köszönhetően a gyümölcsök jól beérnek, kellemes cukor és savtartalommal, de az aromaviláguk is csodálatosan gazdag. Tőlünk délre ezek az illatok, ízek a nagy hőösszegnek és napfénytartamnak köszönhetően “elégnek", míg északabbra k... |
2014-10-04 08:49:44 |
|
|
|
|
|
|
... felpuffadásához vezet. Ennek elkerülése érdekében étkezések előtt vagy után várjunk a gyümölcsfogyasztással 1-2 órát.
3. Ne igyunk teát!
Mivel a legtöbb tea levele magas savtartalommal rendelkezik, az ételben található proteinek megkeményednek, ezáltal szervezetünk nehezebben tudja azt megemészteni.
... |
2014-09-19 21:31:59 |
|
|
|
|