Regisztráció  Belépés
Presser Gábor az Arénában lép fel októberben
... Katinak, Demjén Ferencnek vagy Rúzsa Magdinak is.
Számos szakmai és állami kitűntetést kapott, a Kossuth-díjat 2003-ban vehette át, idén májusban ünnepli 70. születésnapját.
"Semmiképpen nem akartam jubileumi estet tartani. Amikor felkértek az októberi koncertre, azt gondoltam, legyen az előadás címe a sorszáma, ahol most éppen tartok, az 1507." - idézte a közlemény a ze...
2018-03-21 12:11:16
Az érintés...
... megered.

Érintés az is, mikor,- ránk tapad egy tekintet,
s még oly tüzes parazsával, azonnal megéget.
Lám, a...
2018-03-18 17:32:07
Sonkafőzés fortélyai
... elválik a hústól. A kötözött sonkát hústűvel ellenőrizhetjük, ha már könnyen bele tudod szúrni egész a közepéig, lekapcsolhatod a lángot.
Ha megpuhult, hagyd meghűlni a levében. Semmiképpen se hagyd a levegőn kihűlni a sonkát, mert akkor kiszárad és megkeményedik. Csak akkor szeleteld, ha már teljesen lehűlt és megdermedt.
Miután kihűlt, tedd át egy tálra, majd tedd a hű...
2018-03-18 13:41:56
341 esetben egyeznek az aláírások a Fidesz és a Lendülettel
... jelöltjét, Lévai Katalint hasonló ügy miatt nem engedte indulni a választáson a helyi választási bizottság. Az erzsébetvárosi jelöltjüket azonban már korábban elutasították, így ő már semmiképpen sem indul. Oláh Lajos ennek ellenére nézette át az íveket, és találta meg az egyezéseket. Az lehetséges, hogy egy választó több jelöltet is ajánljon, az azonban nem, hogy az aláírásokat m...
2018-03-18 10:38:52
Úgy szeretni mint Krisztus
... vagy cselekedeteink által, legyenek akár gazdagok, akár szegények. Ha csak kevesekhez szólunk kedvesen, míg másokkal hidegen és közönyösen bánunk, ez nem szeretet, hanem önzés, ezért semmiképpen nem szolgál mások áldására, sem Isten dicsőségére. Ne korlátozzuk szeretetünket csupán néhány emberre!

Akik összegyűjtik Krisztus igazságának fénysugarait, de nem akarják má...
2018-03-18 09:39:01
Választás 2018 - Jobbik: 43 évig 200 ezer forint jutalmat kaphatna minden pedagógus 1300 milliárdból
... problémáját.
Úgy gondolják, hogy sokkal inkább erre és az egészségügyre kellene több pénzt fordítani, és az olyan politikusoknak, akik ekkora összegek kezeléséhez juthatnak hozzá, semmiképpen nem lenne szabad "ilyen ügyekbe" keveredniük - fogalmazott az ellenzéki képviselő.
Arra a kérdésre, hogy mi kerül majd szóba a Lehet Más a Politikával (LMP) folytatandó hétfői tárgy...
2018-03-17 15:02:39
Halálból élet
... százan hallgatták Stewart Jakab angol evangelizátor bizonyságtételét, egy rossz hírű nőt is szíven talált az ige. Elhitte Jézus szeretetét, engedett hívó szavának: "aki hozzám jön, azt semmiképpen nem taszítom el". Szívét összetörte a bűnbánat, és megújult Isten Fia kiontott vérének az erejében. A samáriai asszony késői utódja nagy örömmel hirdette a bibliai közösségekben annak a ...
2018-03-15 12:08:12
A szeretet evangéliuma
... rábocsátania, amelyben egy lepedő ereszkedett le az égből minden féle tiszta és tisztátalan állattal. Isten háromszor szólt: "Kelj fel, Péter, öld és egyél!" Péter háromszor utasította vissza: "Semmiképpen nem, Uram, mert soha nem ettem semmi közönségest vagy tisztátalant". És háromszor hallatszott hang a mennyből:
"Amit az Isten megtisztított, azt te ne mondd tisztátalannak!...
2018-03-14 17:06:29
Tallóztam
... köhögést.

Medvecukor/édesgyökér

Hatékony fájdalomcsillapító és nyugtató. 10 percig tartson szájában egy kis darab medvecukrot, köhögése és a vele járó fájdalom is azonnal elmúlik. Figyelem! Ha terhes, semmiképpen ne próbálja ki, mert izom összehúzódásokat okozhat, amely korai szüléshez vezethet.

Méz

A méz gyengéd, de hatékony köhögéscsil...
2018-03-14 15:04:28
Mégis, miben reménykedik a Fidesz-bagázs, miután az elmúlt nyócévben a 7 főbűn mindegyikét elkövették már...?
... szívedbe és nem keresztelkedsz meg, igen rossz dolgok várnak rád. (és mindenkire)

"És monda: Bizony mondom néktek, ha meg nem tértek és olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképpen nem mentek be a mennyeknek országába."

"Ha pedig a te kezed vagy a te lábad megbotránkoztat téged, vágd le azokat és vesd el magadtól; jobb néked az életre sántán vagy...
2018-03-14 09:27:20
1 2 3 .............331 332 .......497 498 .......662 663 
Címkék: Presser Gábor, Demjén Ferencnek, Rúzsa Magdinak, Lévai Katalint, Oláh Lajos, Lehet Más, Stewart Jakab, Elhitte Jézus, Isten Fia, szeretet evangéliuma, elmúlt nyócévben, októberi koncertre, előadás címe, kötözött sonkát, levegőn kihűlni, helyi választási, erzsébetvárosi jelöltjüket, választó több, egészségügyre kellene, olyan politikusoknak, ellenzéki képviselő, rossz hírű, samáriai asszony, bibliai közösségekben, lepedő ereszkedett, égből minden, vele járó, mennyeknek országába, életre sántán, összehúzódásokat, bizonyságtételét, ellenőrizhetjük, megbotránkoztat, lekapcsolhatod, cselekedeteink, politikusoknak, keresztelkedsz, születésnapját, erzsébetvárosi, tisztátalannak, megtisztított, egészségügyre, közösségekben, szeretetünket, elutasították, evangelizátor, megkeményedik, fénysugarait, rábocsátania, tisztátalant, összegyűjtik, semmiképpen, korlátozzuk, dicsőségére, hallatszott, köhögéscsil, jelöltjüket, reménykedik, mindegyikét, igazságának, kitűntetést, fogalmazott, egyezéseket, közönségest, folytatandó, lendülettel,
© 2013 TVN.HU Kft.