Regisztráció  Belépés
Amerikai stúdió vásárolta meg a Ruben Brandt forgalmazási jogait
... vezérigazgatója elmondta, óriási eredmény, hogy a filmalap az SPC-nek közvetlenül értékesítette a filmet.
Hozzátette, a külföldi eladások éves értéke 250 millió forint körül van. Kiemelkedő siker volt a Liza, a rókatündér, az 1945, a Tiszta szívvel és A Viszkis című film is, amelyeket több mint 30 ország helyi forgalmazója vásárolt meg a közelmúltban - mondta.
A filmalap...
2018-09-13 23:22:51
Sargentini-jelentés - Orbán: a néppárt kedvére tesz a szocialistáknak, ez bevándorláspárti koalíció lesz
... hozzá.
Újságírói kérdésre válaszolva Orbán Viktor leszögezte, a Fidesz senki felszólítására nem fog távozni az EPP-ből, de a konzervatív erőket összefogó pártcsalád reformra szorul, ha sikeres akar lenni a jövő évi EP-választásokon. Rámutatott, hogy a néppárt többi tagja majd eldönti, hogy akar-e velük együttműködni.
Mint mondta, az EPP-nek a bevándorláspárti álláspontró...
2018-09-11 20:13:36
Érdekes mondások
... szerencse.
Valamiben a pici a jó. (László Lajos)
Amit nem akarsz magadnak, azt ne tedd soha mással.
Ha rossz számot tárcsázol, az állomás sohasem foglalt.
Amit nem tudsz, ne csináld, úgysem sikerül jól.
A kiválóság nem örökletes.
Egy terhes asszony inkább terhes, mint asszony.
Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb.
Aki utoljára neve...
2018-08-21 22:22:42
Triatlon Eb - Tóth hatodik, Dévay hetedik a férfiversenyben
... számítani.
A francia végül tett róla, hogy ne legyen izgalmas a befutó és kiváló hajrájával elhódította az Európa-bajnoki címet. Tóth hatodikként, Dévay hetedikként futott be, ami hatalmas siker annak tekintetében, hogy a magyar szövetség az Eb előtt egy versenyzőt szeretett volna a tíz között látni. Faldum 15. helyen ért célba.
"Úgy terveztem, hogy ha sikerül úszás után...
2018-08-10 19:38:23
Magyar siker a Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián
...
A Magyar Nyelvészeti Diákolimpia eddigi legeredményesebb csapatából ahétfőn véget ért prágai versenyen ezüstérmes lett Ugrin Bálint József, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium tanulója, és bronzéremmel jutalmazták Árvay-Vass Ivánt, valamint Vári-Kakas Andort, a budapesti Fazekas Mihály Gimnázium diákjait.
Oszkó Beatrix, az MTA Nyelvtudományi Intézetének tudományos munkatárs...
2018-08-01 12:51:30
Audi: elindult Győrben az elektromos motorok sorozatgyártása
... fölött maradjon a gazdasági növekedés mértéke - tette hozzá.
Mint mondta, a világgazdaságban zajló - a gazdaság szereplőit és a szabályozókat is komoly kihívás elé állító - versenyben a siker záloga az, hogy minél több, az új ipari korszakot meghatározó beruházást vonzunk magunkhoz.
Hozzátette: ebben a versenyben komoly érv lehet, hogy Európán belül Magyarországon a lega...
2018-07-24 13:41:20
ooOoo
... képességeiket kiaknázzák. Szellemi függetlenségük és kötöttségektől mentes éleslátásuk nagyon hasznos, amikor vezető vagy tanácsadó szerepben vannak, de odáig eljutniuk csak nagy küzdelem árán sikerül.

Ha sikerült vezető helyre jutniuk, nem szabad elfelejteniük, hogy ahhoz, hogy ötleteik megvalósuljanak, mindig szükségük lesz másokra is. Ha azzal töltik az időt, hogy mi...
2018-07-01 00:31:19
Érdekességek
... kivételes lehetőséget nyújtott a kutatók számára. Miután felvették vele a kapcsolatot, Koppenhágában vérmintákat vettek tőle. Ám a mintákban nem volt elegendő antitestet termelő B-sejt, és a siker érdekében Ludwin csontvelőjéből kellett mintát venni. A zenész vállalkozott a fájdalmas beavatkozásra, és így már sikerült elegendő B-sejtet, DNS- és ribonukleinsav-mintát is nyertek től...
2018-06-19 21:31:43
Trump-Kim csúcstalálkozó - Korea-kutató: A bizalomépítésről szólt a szingapúri csúcs
... alapkonfliktust kell szemügyre venni. Az egyik a két Korea közötti konfliktus, a másik pedig a Phenjan és Washington közötti. Mind a két alapkonfliktus tekintetében rendkívül pozitív irányban sikerül előrelépni. A kutató fontosnak tartotta megemlíteni azt is, hogy az elmúlt évekkel, illetve évtizedekkel ellentétben most minden érintett vezető - Donald Trump, Mun Dzse In és Kim Dzs...
2018-06-12 15:12:52
Férfi kézilabda vb-selejtező - Nagy László: azt kaptuk a szlovénoktól, amire készültünk
... a visszavágón egyértelműen" - nyilatkozta az MTI-nek vasárnap Portorozban a kézilabdázó.
A magyar csapat első alkalommal nyert tétmeccsen Szlovénia vendégeként, és a koperi 29-24-es siker azt jelenti, hogy kedvező helyzetből várhatja a szerdán 19 órakor kezdődő veszprémi visszavágót.
Nagy László hangsúlyozta, az a fegyelmezett, türelmes támadójáték is elengedhetetlenül s...
2018-06-10 10:01:09
1 2 3 .................57 58 .........86 87 .........113 114 115 
Címkék: Ruben Brandt, Triatlon Eb, Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián, Nagy László, Orbán Viktor, László Lajos, Magyar Nyelvészeti Diákolimpia, Ugrin Bálint József, Tóth Árpád Gimnázium, Árvay-Vass Ivánt, Vári-Kakas Andort, Fazekas Mihály Gimnázium, Oszkó Beatrix, Nyelvtudományi Intézetének, Donald Trump, Dzse In, néppárt kedvére, elektromos motorok, bizalomépítésről szólt, szingapúri csúcs, külföldi eladások, konzervatív erőket, néppárt többi, bevándorláspárti álláspontró, állomás sohasem, terhes asszony, francia végül, magyar szövetség, versenyzőt szeretett, debreceni Tóth, budapesti Fazekas, gazdasági növekedés, világgazdaságban zajló, gazdaság szereplőit, siker záloga, versenyben komoly, kutatók számára, siker érdekében, zenész vállalkozott, fájdalmas beavatkozásra, másik pedig, kutató fontosnak, elmúlt évekkel, visszavágón egyértelműen, magyar csapat, koperi 29-24-es, bizalomépítésről, bevándorláspárti, világgazdaságban, legeredményesebb, alapkonfliktust, vezérigazgatója, férfiversenyben,
© 2013 TVN.HU Kft.