|
|
|
... Swedenplatzon ez lesz a karácsonyi vacsora, ahol Jánosi Buda Feriről készült filmjét mutatják be, s Feri fölolvas (én viszem, holnap jön hozzánk).
Szóval a gombócokra császárszalonnát, sonkadarabokat, s kolbászt karikázok, szelek, majd újra egy réteg káposzta, végül megint gombóc és így tovább.
A tetejét mindenképpen káposztával kell lezárni.
Főzöm. Első este. Holna... |
2007-12-12 19:36:16 |
|
|
|
|
|
|
... só
Elkészítés:
A halat kívül-belül sóval bedörzsöljük. A gombákat megmossuk, megszárítjuk és 4 részre vágjuk. A fehér bort, szójaszószt és az olajat összekeverjük.
A sonkadarabokat, gombát, bambuszt, gyömbért és a hagymát a hal tetejére szórjuk, rálocsoljuk a boros, szójás, olajas keveréket. Az így elkészített halat tállal együtt a gőzölőbe helyezzük és 15 p... |
|
2007-04-15 11:08:39 |
|
|
|
|