Belépés
Tárkonyos gombócos káposzta
... Swedenplatzon ez lesz a karácsonyi vacsora, ahol Jánosi Buda Feriről készült filmjét mutatják be, s Feri fölolvas (én viszem, holnap jön hozzánk).
Szóval a gombócokra császárszalonnát, sonkadarabokat, s kolbászt karikázok, szelek, majd újra egy réteg káposzta, végül megint gombóc és így tovább.
A tetejét mindenképpen káposztával kell lezárni.
Főzöm. Első este. Holna...
2007-12-12 19:36:16
Pisztráng gőzölve
... só

Elkészítés:
A halat kívül-belül sóval bedörzsöljük. A gombákat megmossuk, megszárítjuk és 4 részre vágjuk. A fehér bort, szójaszószt és az olajat összekeverjük.
A sonkadarabokat, gombát, bambuszt, gyömbért és a hagymát a hal tetejére szórjuk, rálocsoljuk a boros, szójás, olajas keveréket. Az így elkészített halat tállal együtt a gőzölőbe helyezzük és 15 p...
2007-04-15 11:08:39
1 2 3 
Címkék: Jánosi Buda Feriről, karácsonyi vacsora, gombócokra császárszalonnát, réteg káposzta, tetejét mindenképpen, halat kívül-belül, gombákat megmossuk, fehér bort, olajat összekeverjük, gőzölőbe helyezzük, császárszalonnát, sonkadarabokat, összekeverjük, swedenplatzon, mindenképpen, megszárítjuk, bedörzsöljük, elkészített, szójaszószt, káposztával, rálocsoljuk, karácsonyi, gombócokra, elkészítés, helyezzük, tárkonyos, pisztráng, megmossuk, keveréket, karikázok, tetejére, kolbászt, gombócos, gyömbért, káposzta, mutatják, bambuszt, gőzölőbe, gombákat, fölolvas, feriről, tetejét, lezárni, gőzölve, vacsora, hagymát, készült, szórjuk, hozzánk, filmjét, együtt, jánosi, részre, vágjuk, tállal, viszem, holnap, olajas, szelek, szóval, gombát, megint, tovább, szójás, gombóc, olajat, sóval, halat, boros, fehér, főzöm,
© 2013 TVN.HU Kft.