Regisztráció  Belépés
Női vízilabda Európa Kupa - A kapitány szerint értékfelmérő hét vár a válogatottra
... jöhetünk majd haza Pontevedrából" - mondta az edző.
A magyar válogatott - amely a hatos döntő után nem utazik haza, hanem jövő kedden ugyanott játszik a világbajnoki ezüstérmes spanyolokkal a világligában - csütörtökön az oroszokkal találkozik az elődöntőbe jutásért, a párharc győztesére pedig a házigazda vár a négy között.
A magyar válogatott kerete:kapusok: Gangl Edina...
2018-03-19 13:01:40
Női vízilabda Európa Kupa - Kijelölte keretét Bíró Attila a hatos döntőre
... küzdhet a gárda a spanyolországi Pontevedrában.
A magyar válogatott - amely a hatos döntő után nem utazik haza, ugyanis március 27-én ugyanitt játszik a világbajnoki ezüstérmes spanyolokkal a világligában - csütörtökön az oroszokkal találkozik az elődöntőbe jutásért, a párharc győztesére pedig a házigazda vár a négy között.
A magyar válogatott kerete:kapusok: Gangl Edin...
2018-03-16 11:21:41
Vízilabda Eb - A férfiak az olaszokkal, a nők a spanyolokkal kerültek egy csoportba
...
A magyar válogatott mindkét nemnél az első kalapból várta a szerdai sorsolást: a férfiak Németországgal, Georgiával és Olaszországgal, míg az Eb-címvédő nők a B csoportban Szerbiával, Oroszországgal, Spanyolországgal, Törökországgal és Németországgal mérkőznek majd.
A barcelonai ceremónia kalapjait az előző, 2016-os belgrádi Eb végeredménye alapján alakították ki - a fér...
2018-03-07 13:13:06
Férfi vízilabda Európa Kupa - Rijekában lesz a nyolcas döntő
... tömörítő európai szövetség, a LEN hétfői közleményéből kiderül, hogy a világbajnoki ezüstérmes magyar válogatott április 5-én a görögök ellen kezd, majd sorrendben az olaszokkal és a spanyolokkal játszik.
A csoportból az első helyezett a döntőben, a második a bronzmérkőzésen, a harmadik az ötödik, a negyedik pedig a hetedik helyért kiírt összecsapáson lesz érdekelt. A másik ...
2018-02-26 14:13:28
Női vízilabda világliga - Bíró Attila keretet hirdetett
...
A szakembernek azért kellett eddig várnia, mert az UVSE és a Dunaújváros szombaton még az Euroliga negyeddöntőjének első felvonásán volt érdekelt.
"A hollandok a spanyolokkal szembeni hazai vereség miatt lépéshátrányba kerültek, nyilván azonnal megpróbálják ezt kijavítani. Egy kimondottan erős együttesről beszélünk, hiába nem jöttek mostanában tőlük az eredmények, ott va...
2018-02-26 09:51:44
Musztáng csődör. - Schleich


A Musztáng csődör. - Schleich leírása:A musztáng a szabadság és a Vadnyugat jelképe lett. A spanyolokkal házi lóként került Amerikába, ott vadult el. Nagy hordákban él, szabadon.
...
2018-02-04 21:31:51
Férfi kézilabda Eb - Dánia és Szlovénia győzelemmel zárta a csoportkört
...
Az olimpiai címvédő skandinávok három góllal nyertek az előző kontinenstornán ezüstérmes spanyolokkal szemben Varasdon, de így is csak a D csoport második helyén végeztek.
A zágrábi C csoportban Montenegró ellen szerezték meg első győzelmüket a világbajnoki bronzérmes szlovénok. Veszprémi légiósaik közül Blaz Blagotinsek öt lövésből négyszer volt eredményes, Gasper Margu...
2018-01-17 22:25:22
A csacsapoják
... embert tett ki a lakosság létszáma. A nép jelentős részét deportálták, sokakat Cuzco városába, az inka birodalom központjába.
- 60 évvel később több néppel együtt szövetkeztek a spanyolokkal az inkák ellen
- 1549-re, 17 évvel a spanyolokkal való találkozás után a számuk mindössze kilencvenezerre csökkent, elsősorban a himlő és a kanyaró járványok miatt.

...
2018-01-02 20:55:29
Férfi kézilabda Eb - Faluvégi Rudolf és Nagy Kornél sem játszik
... kapitányként.
A csapat január 11-én utazik a horvát-magyar határ közelében lévő Varasdra, és 13-án játssza első csoportmeccsét. A magyar válogatott az olimpiai bajnok dánokkal, valamint a spanyolokkal és a csehekkel szerepel azonos négyesben, a középdöntőbe az első három helyezett jut.
A magyar válogatott decemberben készülő kerete:
---------------------------------...
2017-12-21 13:42:27
Női vízilabda világliga - Bíró Attila egy kicsivel jobb játékot vár
... - tette hozzá a szakember.
Bíró Attila megjegyezte, szeretnék a soron következő három hazai mérkőzést, a spanyolok, az oroszok, majd a hollandok ellenit is megnyerni.
"A spanyolokkal szemben egy picivel jobb támadójátékot várok, mint Hollandiában, s mint mindig, minden összecsapáson, ezúttal is győzni szeretnénk" - szögezte le.
A női világligában négy csapat küzd az...
2017-12-18 12:22:16
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Európa Kupa, Bíró Attila, Vízilabda Eb, Faluvégi Rudolf, Nagy Kornél, Gangl Edina, Gangl Edin, Blaz Blagotinsek, Gasper Margu, kapitány szerint, hatos döntőre, spanyolokkal kerültek, nyolcas döntő, kicsivel jobb, magyar válogatott, hatos döntő, világbajnoki ezüstérmes, oroszokkal találkozik, elődöntőbe jutásért, párharc győztesére, négy között, spanyolországi Pontevedrában, első kalapból, szerdai sorsolást, férfiak Németországgal, barcelonai ceremónia, görögök ellen, spanyolokkal játszik, első helyezett, negyedik pedig, hetedik helyért, szakembernek azért, spanyolokkal szembeni, kimondottan erős, spanyolokkal házi, olimpiai címvédő, előző kontinenstornán, világbajnoki bronzérmes, lakosság létszáma, inka birodalom, inkák ellen, spanyolokkal való, számuk mindössze, kanyaró járványok, csapat január, horvát-magyar határ, olimpiai bajnok, csehekkel szerepel, első három, soron következő, hollandok ellenit, spanyolokkal szemben, picivel jobb, spanyolországgal, negyeddöntőjének, kontinenstornán, kilencvenezerre,
© 2013 TVN.HU Kft.