Belépés
25 méteren belül minden Szoboszlai-szabadrúgás gólhelyzet
... gólját szabadrúgásból szerző Szoboszlai Dominik elárulta, amikor nincsenek edzések, minden nap gyakorolja a rögzített helyzeteket, de klubjában, a Red Bull Salzburgban a megterhelő edzések mellett erre nem mindig van ideje, ereje.
- Az U21-es válogatottban már 8 mérkőzésen szereplő középpályás hozzátette, örömmel tért vissza U19-es kortársaihoz, akik között remek a kohézió, ...
2018-10-11 17:36:11
Hétvégén ismét Fitparádé
... nevezhet a sportközpont füves kertjében szombaton rendezendő StrongChallenge versenyre, a funkcionális sportokra épülő erőpróba férfiak és nők számára is nyitott a meghirdetett feltételek mellett. A "Vasárnapi VeloDom a Bringás Brigantikkal" program a kerékpárosokra irányítja a figyelmet. A Mom Sport kertjében lesz triál bemutató, bringabörze, ahol hátrányos helyzetű gyerekek keré...
2018-10-10 12:51:39
Krónika 8. rész (azonnali kérdések) - BŐVÍTETT (új: Orbán)
... hozzá. Ezért hozták létre például a nyugdíjas-szövetkezeteket, amelyek már több mint 10 ezer embert közvetítenek ki, november 1-jétől pedig a munkát vállaló idősek a járadékuk megtartása mellett a munkajövedelmük után csupán személyi jövedelemadót fizetnek, szociális hozzájárulási adót már nem.
Közölte azt is: az első Orbán-kormány végrehajtott egy differenciált nyugdíjemelés...
2018-10-01 19:24:26
Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
... hozzá. Ezért hozták létre például a nyugdíjas-szövetkezeteket, amelyek már több mint 10 ezer embert közvetítenek ki, november 1-jétől pedig a munkát vállaló idősek a járadékuk megtartása mellett a munkajövedelmük után csupán személyi jövedelemadót fizetnek, szociális hozzájárulási adót már nem.
Közölte azt is: az első Orbán-kormány végrehajtott egy differenciált nyugdíjemelés...
2018-10-01 18:03:43
Sportolók is támogatják az Egy cipőben járunk jótékonyság programot
... között élő gyermekek, tanulók mindennapos testnevelését, testmozgását és sportolását segíti.
Az esemény pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, a támogató élsportolók a sportcipők mellett motiváló üzeneteiket is elküldik az adományozott gyerekeknek a cipőfűzőkre kötve.
"A társadalmi szerepvállalás és az adományozás rendkívül fontos az életemben. Amit kifele adunk az élet...
2018-09-28 14:37:01
Fővárosi Közgyűlés - Sportegyesületeket támogatnak 205 millió forinttal
...
A támogatásokról szóló javaslatot 24 igen, 2 nem szavazat ellenében és 2 tartózkodás mellett fogadta el a testület.
Az utánpótlás-nevelés támogatására az Újpesti Torna Egylet 40 millió forintot kap, a Ferencvárosi Torna Club és szakosztályai 80 milliót, a Vasas Sport Club 15 milliót, a Budapesti Honvéd Sportegyesület 20 milliót, a Magyar Testgyakorlók Köre szintén 20 mil...
2018-09-26 10:47:39
Fővárosi Közgyűlés - Több kerületet érintő Duna-parti tervekről döntöttek a képviselők
... laktanya területén a kedvező elhelyezkedésre és az önkormányzati tulajdoni, vagyonkezelői lehetőségekre építve jelentős funkcióváltás irányozható elő - olvasható a javaslatban, amelyben a Duna melletti területsávon javasolnak közterületi sétány övezetet meghatározni, amely lehetővé tenné a part bejárhatóságát és a könnyebb megközelítést.
A Népszigetre vonatkozó szabályzat sze...
2018-09-26 10:47:30
Átalakult kerettel, komoly célokkal kezdi a szezont a DEAC kosárlabdacsapata
... kiharcolta a bennmaradást, ráadásul az alsóházi rájátszást meg is nyerte az együttes. Ugyanakkor kiemelte: az egyetemi klub filozófiájának része az is, hogy a szakosztályokban az eredményesség mellett olyan közösségek alakuljanak ki, amelyeknek fontos az egymásra támaszkodás igénye, egymás segítése.
"A férfi kosarasoknál ilyen miliő alakult most ki" - tette hozzá.
Szél...
2018-09-26 10:22:09
Krónika 7. rész (azonnali kérdések: droghelyzet, Czeglédy-ügy, ajkai kórház, sportfejlesztések, szegénység)
...
Párbeszéd: tragikus a Hős utcai drogprobléma

Évek óta meglévő, tragikus helyzetként beszélt a kőbányai Hős utca környékének drogproblémájáról Burány Sándor (Párbeszéd), aki szerint "a rendőrség csak kullog a dílerek után", miközben nincsen prevenció, nem működik a szociális ellátórendszer.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium politikai államtitkára azt hangsúl...
2018-09-24 16:34:09
Férfi vízilabda ob I - Meglepetéseket vár csapatától az OSC vezetőedzője
... irányító tréner.
Az újbudai együtteshez a meglévő tíz játékos mellé hét érkezett a nyáron: a világbajnok Hárai Balázs és a vele közösen tavaly vb-ezüstérmet nyert Manhercz Krisztián mellett Kovács Gergely, Lévai Márton, valamint az olimpiai és világbajnok szerb Branislav Mitrovic, a montenegrói Aleksa Ukropina és az utánpótláscsapattól Szalai Márk.
"Mindig a következő m...
2018-09-24 16:24:20
1 2 3 .......................144 ............216 ............287 288 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Szoboszlai Dominik, Bull Salzburgban, Vasárnapi VeloDom, Bringás Brigantikkal, Újpesti Torna Egylet, Ferencvárosi Torna Club, Vasas Sport Club, Budapesti Honvéd Sportegyesület, Magyar Testgyakorlók Köre, Burány Sándor, Kontrát Károly, Hárai Balázs, Manhercz Krisztián, Kovács Gergely, Lévai Márton, Branislav Mitrovic, Aleksa Ukropina, Szalai Márk, rögzített helyzeteket, megterhelő edzések, sportközpont füves, funkcionális sportokra, meghirdetett feltételek, kerékpárosokra irányítja, munkát vállaló, járadékuk megtartása, munkajövedelmük után, első Orbán-kormány, differenciált nyugdíjemelés, esemény pénteki, támogató élsportolók, sportcipők mellett, adományozott gyerekeknek, cipőfűzőkre kötve, társadalmi szerepvállalás, adományozás rendkívül, támogatásokról szóló, kedvező elhelyezkedésre, önkormányzati tulajdoni, part bejárhatóságát, könnyebb megközelítést, alsóházi rájátszást, egyetemi klub, eredményesség mellett, egymásra támaszkodás, férfi kosarasoknál, rendőrség csak,
© 2013 TVN.HU Kft.