Regisztráció  Belépés
Női röplabda Európa Liga - Ezüstérmes a magyar válogatott
...
A 2015-ben Európa Liga-győztes magyarok a Papp László Sportarénában rendezett összecsapáson csak a második szettben tudtak egyenrangú riválisai lenni a jóval tapasztaltabb vendégeknek, így összességében sima vereséget szenvedtek.
A bolgárok két ezüst- és három bronzérem után történetük során először nyerték meg a sorozatot, a magyarok másodszor állhattak dobogóra.
E...
2018-06-15 21:53:06
Női röplabda Európa Liga - Csehország a bronzérmes
...
A Papp László Budapest Sportarénában rendezett összecsapáson a cseh együttes - amely csoportját százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg, s a csütörtöki elődöntőben a magyaroktól kapott ki - az első játszmában könnyedén nyert, a másodikban azonban a finnek két szettlabdát is kihasználatlanul hagytak. A harmadik felvonásban a északi együttes három mérkőzéslabdát hárítva szépí...
2018-06-15 19:23:16
Már holnap kezdődhetne Budapesten a női röplabda Eb a CEV elnöke szerint
... remek felvezetése, tesztversenye a jövő évi rendezvénynek" - tette hozzá Boricic, aki szerint a szervezők jól vizsgáztak bő egy évvel a kontinenstorna előtt a Papp László Budapest Sportarénában.
"Szeretnék gratulálni a magyar csapatnak a döntőbe jutáshoz, nagyszerű eredmény ez az országnak" - utalt az elnök a magyar női válogatott csütörtöki, csehek felett aratott 3-0-s győze...
2018-06-15 16:42:10
Női röplabda Európa Liga - Döntős a magyar válogatott
... Sándor Renáta vezérletével magabiztosan győzték le az előzetesen esélyesebbnek tartott cseheket.
A magyar válogatott a döntőben Bulgáriával találkozik a Papp László Budapest Sportarénában.
Eredmény, elődöntő, Papp László Budapest Sportaréna:Magyarország-Csehország 3-0 (21, 19, 19)--------------------------------- -------a legjobb magyar pontszerzők: Szakmáry 21, Sándor R....
2018-06-14 21:42:44
Női röplabda Európa Liga - Bulgária az első döntős
...
A Papp László Budapest Sportarénában rendezett találkozó első szettjében a csoportkör során a magyarok előtt záró finnek még tartották a lépést esélyesebb riválisukkal, ám ezt követően a bolgárok nagy különbséggel nyertek.
A második elődöntőben a házigazda magyarok a csehekkel mérkőznek.
A bolgárok győzelmükkel jogot szereztek arra, hogy jövő szerdától vasárnapig ré...
2018-06-14 18:32:24
Női röplabda Európa Liga - A legjobb játékkal nem lehetetlen a döntőbe kerülés a magyarok számára
...
A kétnapos eseménynek otthont adó Papp László Budapest Sportarénában tartott szerdai sajtótájékoztatón Ludvig Zsolt úgy fogalmazott, hatalmas megtiszteltetés a röplabdasport számára, hogy az arénában szerepelhet a csapat.
"A mi részünkről az elvárás annyi, hogy a válogatott a legjobb játékát nyújtsa. Ha ez sikerül, akkor nem verhetetlen a cseh csapat" - mondta Ludvig Zso...
2018-06-13 13:51:56
Birkózó-vb - Sike András legalább két kötöttfogású éremre számít
... hozzá Sike András.
A budapesti világbajnokságon minimum két éremmel számol a szakember, aki leginkább annak örülne, ha magyar versenyzőnek szólhatna majd a himnusz a Papp László Sportarénában.
A válogatott keret tagjai a jövő hétvégén sorra kerülő győri Magyar Nagydíj után kapnak két hét pihenőt, de teljesen akkor sem állhatnak le az edzéssel.
"Csak akkor várhatunk ...
2018-06-13 10:51:45
Női röplabda Európa Liga - Magyar-cseh elődöntő a Papp László Arénában
... (CEV) honlapja szerint a B csoportban négy gőzelemmel és két vereséggel második házigazdák a C csoportban veretlenül első cseh csapattal találkoznak 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában.
A másik ágon a magyarok előtt csoportgyőztes finnek Bulgária legjobbjaival mérkőznek, az a találkozó 17 órakor kezdődik.
Pénteken a bronzmérkőzést ugyancsak 17 órakor vívják, m...
2018-06-07 11:41:21
Női röplabda Európa Liga - Győzelemmel zártak a magyarok
... magyarok így négy győzelemmel és két vereséggel a második helyen zárták a csoportkört.
A sorozat négyes döntőjét jövő csütörtökön és pénteken rendezik a Papp László Budapest Sportarénában, melyen a házigazda magyarok és a ma vesztes, de így is csoportelső finnek mellett Csehország és Bulgária legjobbjai mérkőznek majd. Az elődöntők párosítását várhatóan csütörtökön teszi közz...
2018-06-06 21:11:18
Birkózó-vb - Hegedűs Csaba szerint minden idők legjobb világbajnoksága lehet a budapesti
...
A 1972-es müncheni olimpián aranyérmes Hegedüs - a Papp László Sportarénában sorra kerülő vb egyik nagykövete - úgy látja: az elmúlt években, évtizedekben rendezett világversenyek kellő alapot adnak ahhoz, hogy kiemelkedő színvonalú világbajnokságnak adjon otthon a magyar főváros.
"Az elmúlt 20-30 évben nagyon sok korosztályos világversenyt rendezett a Magyar Birkózó Szö...
2018-06-05 08:40:57
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Európa Liga, Sike András, Papp László Arénában, Hegedűs Csaba, Európa Liga-győztes, Papp László Sportarénában, Papp László Budapest Sportarénában, Sándor Renáta, Papp László Budapest Sportaréna, Sándor, Ludvig Zsolt, Ludvig Zso, Magyar Nagydíj, Magyar Birkózó Szö, magyar válogatott, első döntős, legjobb játékkal, döntőbe kerülés, magyarok számára, 2015-ben Európa, második szettben, jóval tapasztaltabb, magyarok másodszor, cseh együttes, csütörtöki elődöntőben, magyaroktól kapott, első játszmában, másodikban azonban, harmadik felvonásban, északi együttes, kontinenstorna előtt, magyar csapatnak, döntőbe jutáshoz, előzetesen esélyesebbnek, döntőben Bulgáriával, csoportkör során, magyarok előtt, lépést esélyesebb, bolgárok nagy, második elődöntőben, házigazda magyarok, csehekkel mérkőznek, bolgárok győzelmükkel, kétnapos eseménynek, röplabdasport számára, arénában szerepelhet, elvárás annyi, legjobb játékát, cseh csapat, budapesti világbajnokságon, válogatott keret, jövő hétvégén, másik ágon,
© 2013 TVN.HU Kft.