Regisztráció  Belépés
Krónika 2. rész (napirend előtt: 2019-es költségvetés, Brüsszel)
... pillére van: a biztonság megőrzése, a gazdasági növekedés fenntartása, a családok támogatása és a teljes foglalkoztatás elérése.
Véleménye szerint a költségvetés megadja azt a stabilitást, amelyre a következő években szükség lesz. Indoklásként hozzátette: két válság terjed a világban, a migrációs és a gazdasági válság.
Úgy értékelt, 2010 óta nagy utat tett meg Magyaror...
2018-06-25 16:02:10
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, keresztényüldözés, költségvetés)
... középpontjában a biztonság megőrzése, a gazdasági növekedés fenntartása, a családok támogatása és a teljes foglalkoztatás elérése van - mutatott rá, hozzátéve: meg kell őrizni az ország pénzügyi stabilitását, emellett az emberek akaratát érvényesítve garantálni kell Magyarország biztonságát, a határvédelmet és az illegális migráció elleni küzdelmet.
Szerinte az EU következő k...
2018-06-18 16:02:45
Újabb együttműködésről tárgyal az IMF Szerbiával
... szerint az új megállapodás az IMF és Szerbia között nem hitelt jelentene, hanem tanácsadásra és megfigyelői tevékenységre vonatkozna. A megállapodás célja a makrogazdasági és pénzügyi stabilitás megőrzése lesz, valamint az IMF támogatja a szerb kormány további reformintézkedéseit, emellett a korábban megfogalmazott elképzelések teljes körű alkalmazását is célként tűzték ki.
...
2018-06-11 17:32:34
Merkel: biztonsági tanácsra, kisebb létszámú bizottságra és transznacionális választási listákra is szükség van
... hanem államközi szervezetként kellene működnie a tagállami parlamentek megfelelő ellenőrzése mellett.
Az elképzelés szerint az EMF az Európai Bizottsággal együtt "az euróövezeti stabilitás két oszlopát alkotja". A bizottsággal együttműködésben rendszeresen vizsgálná a tagállamok versenyképességét és a stabilitási paktum betartását, és szükség esetén olyan eszközökkel támogat...
2018-06-03 21:01:49
Orbán Viktor: MI VAGYUNK EURÓPA JÖVŐJE
Európa gazdasági súlypontja fokozatosan keletre tolódik Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök pénteken a parlamentben úgy fogalmazott: "1990-ben még Európa volt a mi jövőnk, ma pedig mi vagyunk Európa jövője".

A kormányfő a miniszterei kinevezését követő ülésen hangsúlyozta: Magyarország és Közép-Európa országai adják az Európai Unió leggyorsabban fejlődő régióját....
2018-05-18 22:27:05
Kövér: Európa jövője szempontjából sorsdöntő kérdés az identitás
... nem a migrációban, hanem saját, családalapításra készülő fiataljai támogatásában látja a megoldást a demográfiai kihívásokra.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy a családalapításhoz stabilitásra, kiszámíthatóságra, fizikai, anyagi, erkölcsi biztonságra van szükség, és a magyar kormány ezt akarja biztosítani a fiataloknak.
Elmondta: a gyermekvállalási kedv, a teljes terméke...
2018-05-16 12:52:19
Német kormányalakítás - Merkel: sok dolga lesz az új német kormánynak
... beszélni, hogy "mit is akarunk pontosan", milyen célt szolgálhat a közös büdzsé.
Hangsúlyozta, hogy a takarékos államháztartási politikát és az államadósság csökkentését előíró stabilitási és növekedési paktum érintetlen, és továbbra is érvényes, hogy minden tagországnak önállóan kell felelőséget vállalnia adóssága törlesztéséért.
Elmondta, hogy még a március 22-én kezdő...
2018-03-12 14:47:29
Illegális bevándorlás - Merkel: szolidáris menekültügyi rendszert kell építeni az EU-ban
... lépést tartson a világ más nagy térségeinek felemelkedésével, és hogy mindenki profitáljon a digitális átalakulásból. Ezért a gazdasági- és valutaunió szerkezetét is fejleszteni kell, a stabilitási és növekedési paktum előírásainak és annak az elvnek a tiszteletben tartása mellett, hogy annak kell ellenőriznie az államháztartási folyamatokat, aki felel az államadósság törlesztéséé...
2018-02-22 13:26:53
Tordai ünnepség - Kövér László: Közép-Európa 450 éve példát mutatott a világnak, és ma is ezt teheti
... görögkeleti vallása nem bevett vallásnak, hanem csak tűrt vallásnak minősült, az örmények és a zsidók vallásához hasonlóan.
Kövér László szerint ma az a felismerés biztosíthat térségi stabilitást és szolidaritást, és teremtheti meg az emberek tartós biztonságérzetét, hogy nemcsak "a hit isten ajándéka" - amint azt az erdélyi országgyűlés Tordán kinyilvánította - hanem az emb...
2018-01-13 13:02:21
Stoltenberg: a NATO köszönettel tartozik Szlovéniának
... Szlovénia segítséget nyújtott a Lettországban állomásozó NATO-harccsoportnak, egységeivel segíti a szövetség terrorizmus elleni küzdelmét Afganisztánban, valamint megemlítette Koszovó stabilitásának megőrzésében játszott kulcsfontosságú szerepvállalását.
Az a tény,hogy Szlovénia nagyban hozzájárul a közös biztonsághoz, a kollektív védelemhez azt mutatja, hogyan a katonai szöv...
2018-01-09 17:12:50
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..30 31 32 
Címkék: Orbán Viktor, VAGYUNK EURÓPA JÖVŐJE, Kövér László, Európai Bizottsággal, Európai Unió, biztonság megőrzése, gazdasági növekedés, családok támogatása, teljes foglalkoztatás, költségvetés megadja, következő években, gazdasági válság, ország pénzügyi, emberek akaratát, illegális migráció, megállapodás célja, szerb kormány, korábban megfogalmazott, tagállami parlamentek, elképzelés szerint, euróövezeti stabilitás, bizottsággal együttműködésben, tagállamok versenyképességét, stabilitási paktum, miniszterelnök pénteken, miniszterei kinevezését, demográfiai kihívásokra, családalapításhoz stabilitásra, magyar kormány, gyermekvállalási kedv, teljes terméke, közös büdzsé, takarékos államháztartási, államadósság csökkentését, március 22-én, digitális átalakulásból, tiszteletben tartása, államháztartási folyamatokat, államadósság törlesztéséé, zsidók vallásához, emberek tartós, erdélyi országgyűlés, szövetség terrorizmus, közös biztonsághoz, kollektív védelemhez, katonai szöv, biztonságérzetét,
© 2013 TVN.HU Kft.