Regisztráció  Belépés
Botond Bálint:A GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG
... jellemeznek, és amely gép technológiai eszközökkel és némi programozással úgy átalakítható, hogy megfeleljen az ő jogi formalizmusuknak. A választás jogát úgy értelmezik, az embereknek statisztikailag kötelező különbözőt választaniuk az általuk felkínált döntési mezőkben, mert a ,,szabadság" csak akkor érvényesül szerintük, ha az emberek a józan ésszel és az érdekeikkel...
2018-08-14 22:29:47
Az Egység Törvénye
... néha nem teljesen egységesek a hívásukban, ezért kevesebb egy picivel a négyzetezés*. Vagyis egy statisztikai veszteség lép föl egy adott hívási lépcső során. Mindazonáltal ebből a statisztikailag korrigált információból talán megérthető a négyzetezési mechanizmus.

7.6 Kérdező: Jelenleg a Föld bolygón körülbelül hány entitás igényli a szolgálataidat?

Ré: Szem...
2018-08-06 13:45:26
Súlyos atomreaktor-balesetek a világon
... későbbiekben ezzel kapcsolatos betegségekben. A korábbi becslések 30-40 000 többlet halálesetről szóltak, ezt később korrigálták 4000-re; az európai lakosság (közel 100 millió fő) 20%-a statisztikailag rákban hal meg, így a Csernobil miatti halálesetek statisztikailag nem kimutathatók, mely azt jelenti, hogy a természetes ingadozáson belül van ezen esetek száma.

1. Hiro...
2018-07-31 21:40:49
Három orvos cenzúrázott publicisztikája a gender-tudományról
... beteg emberek. Sőt megágyazott, annak a folyamatnak, amit ma ,,genderideológiaként" ismerünk.

A fajok között a fajtalanság aránya elenyésző. Az állatoknál statisztikailag nulla, az embernél a komolyan vehető kutatások adatai szerint 1% alatti az összes szexuális deviancia együttvéve. Ehhez képest a HIV-sal (a betegség amit okoz eredetileg nem AIDS, hanem GRID...
2018-07-14 17:44:14
Alkothatunk új szavakat?
......Te MINŐSÉGI KÜLÖNBSÉGET akarsz tenni, színek-és-színek között?!... Milyen alapon?...

Nekünk, embereknek, itt a Földön, nagy általánosságban (statisztikailag) a KÉK és a ZÖLD a legkedvesebb színünk! És ez logikus is, hiszen AZOK A SZÍNEK A LEGMEGHATÁROZÓBBAK ezen a bolygón! - A legmeghatározóbbak, érted?... A kék bolygó... Emlékszel?... ;)
A Föld bolygónak a...
2018-07-04 22:06:05
Rupert Sheldrake – Tudatunk az agyunkon túl
... az alany hangosan kitalálja, hogy “néz" vagy “nem néz".

Több mint 100 ezer vizsgálatot végeztek, és az eredmények túlnyomórészt pozitívak, és statisztikailag nagymértékben szignifikánsak. Az érzés, hogy valaki néz akkor is működik, ha az embereket egy zárt láncú TV-n keresztül figyelik.

Az állatok is érzékenyek arra, ha egy ember nézi ...
2018-05-20 12:05:16
We Shall Fight! We Shall Never Surrender! - Harcolni fogunk! És soha nem adjuk fel! - Vetted, Fidesz-bagázs...?
......Ha csak így nem...

Egy bagázs szánalmas, kisstílű, nacionalista senkiházi megpróbál soviniszta játékot űzni a történelmi tényekkel
Nemzetközi sajtószemle
2018. február 18. - Szelestey
• Magyarország és Lengyelország nem maradhat az unió tagja, ide legalábbis ki kell kerülnie a nagy kedvezményezettek sorából, ha továbbra is szabotál.
• N...
2018-05-08 23:52:07
A Kúria kimondta, hogy törvénytelen volt a kettős állampolgárok szervezett szavaztatása!?
... tőle
szavazatot), de ha az ország lakosságának a rezsijét megdotálják
az adófizetők pénzéből, (vagyis a nép pénzéből) akkor az egy jó
szemfényvesztés és a nagy számok alapján (statisztikailag) sok
szavazatot fognak kapni! A sok hülye be is nyelte!

Sajnos azt kell azonban mondanom, hogy az idősek otthonába
egy urnával mentek végig és szavazta...
2018-05-01 17:56:13
Tallóztam
... vagy az artériák elzáródása okozza az agyban: az eredmény erősen csökken a vér áramlása. A vérzéses sztrók kevésbé gyakori.

A sztrók az 5. vezető halál ok a világban statisztikailag.

A sztrók akkor fordul elő, ha a vérerek, nem juttatnak el oxigént és tápanyagokat az agyba vagy valamilyen vérrög blokkolja az ereket. Amint ez megtörténik, az agy azon része, a...
2018-04-25 08:15:51
Magyarországon a kormánypárt és a kormánybarát média terjesz
... fogalomhasználatát és a migráns és terror, valamint a migráns és erőszak kategóriák közötti összefüggéseket vizsgálva azt találjuk, hogy a kormány-közeli portálok közül a 888.hu és a lokal.hu statisztikailag nem térnek el szignifikánsan a hidfo.ru propaganda portáltól" - írják a kutatás eredményeinek összefoglalásában.

A CRCB kutatásának egyik legérdekesebb ...
2018-04-05 21:02:04
1 2 3 ..........36 37 .....55 56 .....72 73 74 
Címkék: Botond Bálint, GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG, Egység Törvénye, Rupert Sheldrake, Shall Fight, Shall Never Surrender, MINŐSÉGI KÜLÖNBSÉGET, AZOK SZÍNEK LEGMEGHATÁROZÓBBAK, kettős állampolgárok, kormánybarát média, választás jogát, embereknek statisztikailag, általuk felkínált, józan ésszel, statisztikai veszteség, adott hívási, statisztikailag korrigált, négyzetezési mechanizmus, korábbi becslések, európai lakosság, természetes ingadozáson, fajok között, fajtalanság aránya, állatoknál statisztikailag, komolyan vehető, összes szexuális, betegség amit, legkedvesebb színünk, alany hangosan, eredmények túlnyomórészt, zárt láncú, ember nézi, bagázs szánalmas, történelmi tényekkel, unió tagja, nagy kedvezményezettek, ország lakosságának, rezsijét megdotálják, adófizetők pénzéből, idősek otthonába, urnával mentek, artériák elzáródása, eredmény erősen, vérzéses sztrók, világban statisztikailag, sztrók akkor, agyba vagy, kormány-közeli portálok, kutatás eredményeinek, formalizmusuknak, statisztikailag,
© 2013 TVN.HU Kft.