Regisztráció  Belépés
Afrika 10 leglátogatottabb városa
Afrika legnépszerűbb úti céljainak ranglistája, melyet a Mastercard a külföldi látogatók száma és költései alapján állított össze.

Entebbe város Közép-Ugandában. A Viktória-tó egyik félszigetén helyezkedik el. A település kis ideig az Ugandai Protektorátus székhelye volt (a kezdetekkor és a függetlenedés előtt pár évvel), a függetlenedésig 1962-ig. Entebbe otthont ad Ug...
2018-08-13 21:45:25
Opten: az energetikában és építőiparban nő, a többi ágazatban csökken a cégek száma
... magas cégtörlési és közepes cégalapítási arány társult. A tényezők együttes hatásának eredményeképpen három hónap alatt csaknem 1000-rel csökkent a cégek száma az ágazatban, ami messze meghaladja a többi szektor cégszámcsökkenési értékét.
Az ágazatok közül az Opten kiemeli még a pénzügyi szektort, valamint a víz-, szennyvíz- és hulladékgazdálkodást, mindkét ágazatban arányaib...
2018-08-08 16:09:49
Több ukrán munkaerőt szeretnének behozni a cseh cégek
... munkaügyi minisztérium kimutatása szerint 2017 végén több mint félmillió külföldi dolgozott vagy vállalkozott Csehországban. Ebből az ukrán, a szlovák és a lengyel állampolgárok száma meghaladja a százezret. Fokozatosan emelkedik a román, bolgár és a magyar vendégmunkások száma is, jegyezte meg a Právo című napilap konkrét adatok nélkül.
A cseh külügyminisztérium kimutatása ...
2018-08-06 12:04:18
BMW-gyár - Német lap: 2023 körül kezdődhet a termelés a BMW debreceni gyárában
... elmondta: a város melletti 400 hektáros területen a legmodernebb gyártási technológiákkal, egy gyártósoron állítanak elő autókat.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: a beruházás értéke meghaladja az egymilliárd eurót, és már az elején több mint ezer munkahely jön létre.
Kifejtette: a gyár helyszínének kinézett terület a jövő év második felére kerül a BMW tulajdonába, és jövőr...
2018-08-01 17:21:51
Egy év alatt húsz százalékkal nőtt az elektronikus számlabefizetések száma a Díjnetnél
... pedig a bemutatásukat követő legalább 18 hónapig van mód.
A Díjnet Zrt. Magyarország független e-számlakezelési szolgáltatója, a társaság regisztrált ügyfeleinek száma jelenleg meghaladja a 640 ezret.
Tavaly a Díjnet nettó árbevétele 658,3 millió forint volt, adózott nyeresége 45,67 millió forintot ért el. 2017-ben az e-számlakezelő cégen keresztül megvalósított fizetési...
2018-07-26 07:04:37
Felvételi - Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási felvételi pontszámokat - Bódis: imponálóak a számok
... általa megjelölt képzésre kerül be. Minde...
2018-07-25 22:51:23
Tüntetnek és kétnapos sztrájkot tartanak a taxisok Barcelonában
... Uber és a Cabify elleni tüntetések az egész tavalyi évben gyakoriak voltak több spanyol városban is.
A szakszervezetek szerint ugyanis országos szinten a törvényi előírást jóval meghaladja a kiadott VTC-engedélyek száma, és ez azért is érinti hátrányosan a taxisokat, mert nem egyenlő feltételek mellett dolgoznak.
Uber és Cabify viszont azt hangsúlyozza megszólalásaiban,...
2018-07-25 15:50:36
Szerdán hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási ponthatárokat
... általa megjelölt képzésre kerül be. Mindenki csak egy helyre nyerhet felvételt, mégpedig az általa megjelölt jelentkezési helyek közül az első olyanra, amelynél a pontszáma eléri vagy meghaladja a megállapított ponthatárt.
A besorolási döntésről szóló határozat - amely tartalmazza, hogy a jelentkező mely képzésen kezdheti meg a tanulmányait szeptemberben - legkésőbb augusztus...
2018-07-22 07:04:22
Az új autók eladása 30,6 százalékkal nőtt júniusban
...
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemeli: a júniusi adatok alapján folytatódik a magánvásárlók visszatérése a piacra, arányuk már meghaladja a 40 százalékot. Valószínűsíthető, hogy a céges vásárlások egy része is magánvásárlás - jegyzik meg.
Az egyesület szerint az alacsony betéti kamat és a mostanra kifutott deviza alapú...
2018-07-02 21:14:02
Azt tudtad, hogy a magyar focisták szellemi foglalkoztatotta
... másodosztályból feljutó Puskás FC Kft-hez is.

Emellett sok csapatnál részmunkaidőben is jelentős állomány dolgozik, velük együtt az élvonal alkalmazottainak száma már bőven meghaladja az ezret. A Fradi például közel feleannyit részmunkaidőst foglalkoztat, mint amennyi teljes állású alkalmazottja van.
Ami azonban ennél is sokkal érdekesebb, ...
2018-06-24 10:46:39
1 2 3 ..................114 115 .........171 172 .........227 228 229 
Címkék: Ugandai Protektorátus, Szijjártó Péter, Díjnet Zrt, Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete, Puskás FC Kft-hez, többi ágazatban, cégek száma, cseh cégek, elektronikus számlabefizetések, felsőoktatási felvételi, taxisok Barcelonában, idei felsőoktatási, magyar focisták, külföldi látogatók, függetlenedés előtt, függetlenedésig 1962-ig, tényezők együttes, többi szektor, ágazatok közül, pénzügyi szektort, lengyel állampolgárok, magyar vendégmunkások, város melletti, legmodernebb gyártási, gyártósoron állítanak, beruházás értéke, egymilliárd eurót, elején több, gyár helyszínének, bemutatásukat követő, társaság regisztrált, e-számlakezelő cégen, egész tavalyi, szakszervezetek szerint, törvényi előírást, kiadott VTC-engedélyek, helyre nyerhet, általa megjelölt, első olyanra, pontszáma eléri, megállapított ponthatárt, besorolási döntésről, jelentkező mely, tanulmányait szeptemberben, júniusi adatok, magánvásárlók visszatérése, céges vásárlások, egyesület szerint, alacsony betéti, mostanra kifutott,
© 2013 TVN.HU Kft.