Regisztráció  Belépés
Mgevádoltak 97 beteg megölésével egy német ápolót
... vagyis az ápoló megölte a beteget.
Az esetek 2000 és 2005 között történtek. Az ápoló 2005-ben bukott le, amikor a delmenhorsti klinika intenzív osztályán egy kollegája rajtakapta, hogy halálos veszélyt okozó injekciót ad be egy betegnek, és leállít egy életfontosságú gyógyszert adagoló berendezést.
Az ügyben 2008-ban jogerőseb elítélték, majd 2015-ben egy másik ügyben é...
2018-01-22 17:24:26
Iráni atomprogram - Brüsszelbe látogat csütörtökön az iráni külügyminiszter
... francia és Sigmar Gabriel német külügyminiszter részvételével tartandó ülés központi témája a kérdéses egyezmény, várhatóan azonban az előző héten kezdődött, sajtóhírek szerint több tucat halálos áldozatot követelő iráni tömegtüntetések ügye is szóba fog kerülni. Az EU-t számos bírálat érte az utóbbi napokban, amiért nem ítélte el egyértelműen és késlekedés nélkül az iráni hatóság...
2018-01-09 11:52:31
Terrorizmus - Otthon tervezett terrortámadást egy Irakban elfogott belga szélsőséges
... volna támadásokat elkövetni Belgiumban.
A dizshadista elismerte azt is, hogy több, Európában elkövetett terrortámadáshoz van köze, és legalább két olyan merényletet említett, amelyek halálos áldozatokat is követeltek. Hozzátette, a "vérfürdők" előkészítéséhez önként járult hozzá, vagy ajánlotta fel segítségét.
A kihallgatásról további részleteket nem árultak el, az azonb...
2018-01-05 12:23:02
Iráni tüntetések - Teherán panaszt tett az ENSZ-nél, beavatkozással vádolva Washingtont
... esetleges válaszokról egyelőre nincs információ. António Guterres ENSZ-főtitkár szerdán másodszor fejezte ki aggodalmait az iráni történések miatt. A portugál diplomata közleményében a számos halálos áldozatot okozó erőszak leállítására szólított fel minden felet.
Donald Trump és Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet többször is támogatásáról biztosította az Iránban tüntetőket....
2018-01-04 07:04:38
Érdekesség
... mint a mobiltelefonok térhódításának kora.
A mobiltelefon fontos és nélkülözhetetlen kelléke mindennapjainknak. Mobilozunk mindig és mindenhol.
Néha azonban ez a szenvedélyünk halálos lehet. Főleg a mobilozás vezetés közben.

Még mielőtt félre dobnád az írást azzal a felkiáltással, hogy - “Tudom és a könyökömön jön ki , hogy használjak fülest vagy k...
2018-01-02 10:54:40
Évértékelő - Merényletek, kibertámadások és egy vihart kavaró oktatási törvény határozta meg Ukrajna 2017-es év
... Ukrajnában rendkívül rossz a közbiztonság.
Közben a Donyec-medencében zajló fegyveres konfliktus is idén a korábbi évhez képest lényegesen több áldozatot szedett. A 2014 óta tartó válság halálos áldozatainak száma mostanra meghaladta a tízezret.
Novemberben hatalmi belviszály alakult ki a kelet-ukrajnai szakadárok között, több napig jelzés nélküli egyenruhás fegyverese...
2018-01-01 07:06:03
Ünnepek - Nagy-Britannia is fokozott biztonsági intézkedések közepette fogadta az újévet
... gyalogosok közé. Két ilyen támadás a Westminster hídon, illetve a London hídon történt, egy pedig az észak-londoni Finsbury Park mecsetjének közelében. Ez utóbbi merényletet, amelynek egy halálos áldozata volt, egy angol férfi hajtotta végre, valószínűleg bosszúból az iszlamista indíttatású korábbi terrorcselekmények miatt.
A skót fővárosban, Edinburghban becslések szerint 15...
2018-01-01 07:04:43
Fokozott biztonsági intézkedések közepette készül az óévbúcsúztatóra Nagy-Britannia
... hajtottak gyalogosok közé. Két ilyen támadás a Westminster hídon, illetve London hídon történt, egy pedig az észak-londoni Finsbury Park mecsetjének közelében. Ezt a merényletet, amelynek egy halálos áldozata volt, egy angol férfi hajtotta végre, valószínűleg bosszúból az iszlamista indíttatású korábbi terrorcselekmények miatt.
A Scotland Yard szóvivőjének tájékoztatása szeri...
2017-12-30 16:02:41
Évértékelő - A terrorizmus elleni küzdelem és a katalán válság fordította a legtöbb figyelmet Belgiumra 2017-be
... jelentette ki Jan Jambon belga belügyminiszter márciusban.
Elmondta, Belgium biztonságosabb, mint egy évvel korábban a brüsszeli nemzetközi repülőtéren és a metróállomáson elkövetett, 32 halálos áldozatot követelő, márciusi terrortámadások idején volt, de a terrorfenyegetettségi fokozat továbbra is a hármas, "súlyos" fokozaton marad.
Március 22-én a brüsszeli Zaventem ne...
2017-12-28 07:10:56
Hatvan filmet tesz ingyen házzáférhetővé három héten át a Filmarchívum
... rémhírterjesztéstől a háború pusztításán át az automata telefonig nagyon változatos.
Az archívum külön gyűjteményét képezik az amatőrfilmek, amelyek között akadnak játékfilmek is. Ilyen a Halálos tavasz 1935-ös változata is, amely négy évvel megelőzte a jól ismert Karády-filmet.
Az idén 100 éve született Fábri Zoltán számos teljes körűen felújított alkotása is elérhető ...
2017-12-22 12:42:00
1 2 3 ......................138 139 ...........208 209 ...........276 277 278 
Címkék: Sigmar Gabriel, António Guterres ENSZ-főtitkár, Donald Trump, Nikki Haley, Finsbury Park, Scotland Yard, Fábri Zoltán, német ápolót, iráni külügyminiszter, vihart kavaró, óévbúcsúztatóra Nagy-Britannia, terrorizmus elleni, katalán válság, legtöbb figyelmet, ápoló megölte, esetek 2000, ápoló 2005-ben, delmenhorsti klinika, kollegája rajtakapta, életfontosságú gyógyszert, ügyben 2008-ban, másik ügyben, kérdéses egyezmény, előző héten, utóbbi napokban, iráni hatóság, dizshadista elismerte, kihallgatásról további, iráni történések, portugál diplomata, számos halálos, mobiltelefonok térhódításának, mobiltelefon fontos, szenvedélyünk halálos, mobilozás vezetés, írást azzal, korábbi évhez, kelet-ukrajnai szakadárok, észak-londoni Finsbury, halálos áldozata, angol férfi, iszlamista indíttatású, skót fővárosban, évvel korábban, brüsszeli nemzetközi, metróállomáson elkövetett, brüsszeli Zaventem, háború pusztításán, automata telefonig, archívum külön, nélkülözhetetlen, terrortámadáshoz, óévbúcsúztatóra,
© 2013 TVN.HU Kft.