Belépés
Maros Sefcovic javítaná a párbeszédet a keleti uniós tagállamokkal
... százalékos garanciára van szükség, hogy megfelelően felügyelik az európai adófizetők pénzének elköltését, és ehhez független igazságszolgáltatási rendszer, független bíróságok és független számvevőszék kell" - szögezte le, bizonyosnak nevezve, hogy reformok várhatóak ezen a téren.
Sefcovic kiemelte, hogy az európai ügyészi hivatalban való részvételt is feltételéül lehetne sza...
2018-10-08 21:41:22
Párbeszéd: az állami vezetők csak az állami egészségügyet vehessék igénybe!
... kórházakat, hogy a gyógyulni vágyó állami vezetőket a tényleges egészségügyi ellátás helyett először a tízparancsolattal "kenegessék".
Szabó Tímeát kérdezték arról, hogy az Állami Számvevőszék kezdeményezte a Párbeszéd és a Momentum költségvetési támogatásának felfüggesztését, mert a két párt a közhiteles nyilvántartásban rögzített székhelyén többszöri megkeresés ellenére se...
2018-10-05 18:12:38
Az ÁSZ benyújtotta zárszámadási ellenőrzését az Országgyűlésnek
... stabilitási törvény előírásainak. Az uniós módszertan szerinti adóssága a múlt év végén a GDP 73,3 százalékára csökkent az egy évvel korábbi 75,9 százalékról - állapította meg az ÁSZ.
A számvevőszéki ellenőrzés a gazdálkodási jogkörök nem szabályszerű gyakorlásához kapcsolódó olyan hibákat tárt fel az ellenőrzött szervezetek mintegy harmadánál, amelyek a zárszámadási törvényj...
2018-10-05 11:51:55
Párbeszéd: a párt minden adatot időben elküldött a hatóságoknak
...
Az ellenzéki párt ezt arra reagálva tudatta csütörtökön az MTI-vel, hogy az Állami Számvevőszék kezdeményezte a párt állami támogatásának felfüggesztését, mert a politikai tömörülés nem biztosította a kampánypénzek ellenőrzésének feltételeit. Mint írták, a párt a közhiteles nyilvántartásban rögzített székhelyén többszöri megkeresés ellenére sem volt elérhető.
A Párbeszéd...
2018-10-04 23:49:59
Az ÁSZ kezdeményezte a Párbeszéd és a Momentum költségvetési támogatásának felfüggesztését
... belül ellenőrzi a választáson mandátumhoz jutott jelöltek, valamint az egy százalék feletti listás eredményt elért jelölőszervezetek elszámolásait. A kampánypénzek ellenőrzése során a számvevőszék minden esetben utólagos szabályszerűségi ellenőrzést végez, amelyet a jelöltek és jelölőszervezetek elszámolásaira, bizonylataira, egyéb dokumentumaira, valamint közzétett adataira alapo...
2018-10-04 23:34:34
Krónika 8. rész (számvevőszéki beszámoló)
... vezérszónoka azt mondta: az elmúlt években az ÁSZ egyre inkább pártpolitikai munkát végez, és ez a választások előtt csúcsosodott ki a leginkább, amikor olyan vizsgálatokat folytatott le a számvevőszék, amire korábban nem volt példa. Az ÁSZ az ellenzéki pártokat vegzálta, a kormánypártoknál pedig mindent rendben talált - tette hozzá a képviselő.
AZ MSZP-s képviselő a Jobbik ...
2018-10-02 15:23:46
Domokos: az ÁSZ elkötelezett, hogy hozzájáruljon a közpénzek átláthatóságához
...
Az ÁSZ-elnök expozéjában hangsúlyozta: a számvevőszék tavaly is betöltötte az alaptörvényben meghatározott "közpénzügyi garantőr" szerepét, ellenőrzései hatékonyabbá, jelentései hatásosabbá váltak, így az ellenőrzöttek is eredményesebben javították ki a feltárt szabálytanságokat.
Domokos László tájékoztatása szerint 2017-ben 874 ellenőrzött szervezetnek összesen 1546 jav...
2018-10-02 14:22:00
ÁSZ: nem volt szabályszerű az északnyugat-magyarországi közlekedési központ vagyongazdálkodása
...
A számvevőszék kedden közzétett összefoglalója szerint a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. és a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. gazdálkodásának szabályozottsága, gazdálkodása és vagyongazdálkodása 2013-hoz képest 2016-ra javult, az ellenőrzött időszak végére szabályszerű volt, így a vagyon megőrzése és az elszámoltathatóság biztosított volt.
A...
2018-10-02 13:02:12
ÁSZ: nem volt szabályszerű a hulladékgazdálkodási szolgáltató gazdálkodása és vagyongazdálkodása
... A...
2018-10-02 11:22:00
A Magyarország biztonsági érdekeit sértő befektetések ellenőrzéséről szavaznak
... tartanak általános vitát a kormány második éghajlatváltozási stratégiájáról, amely a...
2018-10-02 07:04:43
1 2 3 ....................125 126 ...........188 189 ..........249 250 251 
Címkék: Maros Sefcovic, Szabó Tímeát, Állami Számvevőszék, Domokos László, Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt, KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt, keleti uniós, állami vezetők, állami egészségügyet, párt minden, közpénzek átláthatóságához, európai adófizetők, európai ügyészi, gyógyulni vágyó, tényleges egészségügyi, közhiteles nyilvántartásban, uniós módszertan, számvevőszéki ellenőrzés, gazdálkodási jogkörök, ellenőrzött szervezetek, zárszámadási törvényj, ellenzéki párt, párt állami, politikai tömörülés, kampánypénzek ellenőrzésének, választáson mandátumhoz, kampánypénzek ellenőrzése, számvevőszék minden, elmúlt években, választások előtt, ellenzéki pártokat, kormánypártoknál pedig, számvevőszék tavaly, alaptörvényben meghatározott, feltárt szabálytanságokat, számvevőszék kedden, ellenőrzött időszak, vagyon megőrzése, kormány második, átláthatóságához, kormánypártoknál, szabályszerűségi, nyilvántartásban, szabályozottsága, felfüggesztését, gazdálkodásának, országgyűlésnek,
© 2013 TVN.HU Kft.