Regisztráció  Belépés
Nyári napforduló - Földanyánk ünnepe
... légy mindig áldott !

Pogácsás vers Földünnepre

Föld ünnepén, a Föld napján,
Napforduló nagy alkalmán.
Lakoma lesz az ajándék,
Életünkben a szent szándék.

Napfordulón a pogácsa,
Ízében van a csodája.
Napatyánk fénye, Vízanyánk íze,
Földanyánk szíve, Szélatyánk lelke,
Mind ezt nekünk teremtette.

Vegyé...
2018-06-20 22:11:31
Brexit - Verhofstadt Londonban: részletes megállapodás nélkül húsz évig is eltarthat a Brexit-folyamat
... formájú társulási egyezményt kötne az Európai Unióval. A belga EP-politikus szerint ugyanis ez nagyon rugalmas keretrendszert biztosíthatna mindkét fél számára, lehetővé téve a mindenkori szándékok szerint a "nagyon szűk", csak a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokra szorítkozó, vagy a "nagyon széleskörű" viszonyrendszer kialakítását.
A volt belga miniszterelnök, az EP liberál...
2018-06-20 17:12:22
Kányádi Sándor : Néma tulipán
... bazsalikom illatát szenvedhette. S elhatározta, hogy bazsalikomillatúvá varázsolja az egész kertet. Bazsalikomillatúvá minden virágot.

Megszeppentek a virágok, amikor kertészük szándékát megneszelték. Tudták, hogy amit a fejébe vesz, abból nem enged. Tűzön-vízen keresztülviszi.

De maguk a bazsalikomvirágok sem örültek.
Hogy jöhet ahhoz például holmi kis,...
2018-06-20 13:35:31
Magyarország és Szlovákia rendezheti 2022-ben a férfi kézilabda Eb-t
...
Az eseményre még a belga, a francia és a spanyol szövetség jelezte szintén közös rendezési szándékát, míg a dán és a svájci szövetség a szavazás előtt visszalépett az ugyancsak együttes pályázatukkal.
A női szakágban már rendeztek Eb-t Magyarországon 2004-ben és 2014-ben is - utóbbit Horvátországgal közösen -, a férfiaknál azonban először kerül majd sor erre.
A magy...
2018-06-20 13:01:39
Enneagram - Kettes Archetípus Szintjei
... ereje.

4. Az ömlengő barát

Míg az egészséges Kettesek igazán jók, az átlagos Kettesek kevesebb jót tesznek valójában, viszont többet beszélnek az érzéseikről és a jó szándékukról. Pszichéjük valahol irányt tévesztett, már nem figyelnek úgy oda másokra, hanem elkezdenek önmagukra figyelni. Lassan már nem is az érdekli őket, hogy valóban mások hasznára legyenek...
2018-06-20 12:05:17
Kamatdöntés - Londoni elemzők: óvatosabbá vált az MNB hangvétele
... rögzítettnek tartja az inflációt, és továbbra is csak mérsékelt maginflációs szintű nyomást érzékel.
A Morgan Stanley vezető elemzőjének megítélése szerint a magyar jegybank nem mutat szándékot a forintárfolyam "mikromenedzselésére", de tesz olyan utalásokat, hogy a forintárfolyamot csak az inflációs hatás szempontjából tartja fontosnak.
A forintárfolyam inflációs átszű...
2018-06-19 20:53:27
Harminc ország 2500 versenyzőjét várják jövőre a győri Ultimate Frizbi Eb-re
... Versenysport Szövetség (NVESZ) elnöke arról beszélt, céljuk, hogy a tagszövetségek minél több világversenyt hozzanak Magyarországra, ezért támogatták a Magyar Repülő Korong Szövetség rendezési szándékát.
Andrea Forlan, az európai sportági szövetség elnöke kiemelte, hogy Győr Amszterdam és Velence előtt nyerte el a rendezés jogát. Zopcsák László, a sportág egyik hazai meghonos...
2018-06-19 15:51:53
Megújította megállapodását az ÁSZ és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem
... szakmai támogatásával - elindul a Vezetés és gazdálkodás a közszolgálatban szakirányú továbbképzési szak az egyetemen.
Az együttműködési megállapodás megújításával az ÁSZ és az NKE közös szándéka, hogy erőforrásaik összehangolt és hatékony felhasználásával, az információk kölcsönös megosztásával teret biztosítsanak a jövő nemzedékek iránti közös felelősségvállalásnak, a közjó...
2018-06-19 11:01:26
Ferenc pápa: A diktatúrák a rágalmazó kommunikációval .
Ferenc pápa: A diktatúrák a rágalmazó kommunikációval kezdődnek
2018. június 18. hétfő 18:00
A botrányról szóló hírek vonzzák az embereket, és ezt a rossz szándékú hatalom kihasználja, hogy lerontsa mások hírnevét. Innen már csak egy lépés, hogy ténylegesen elpusztítsa az embert, mint az a zsidókkal történt az elmúlt évszázadban - mondta Ferenc pápa június 18-i regg...
2018-06-19 09:19:44
Piarista iskola a Határőr utcában
... járó gyermekek és fiatalok teljes emberi és keresztény bontakozását tudja segíteni. Úgy látjuk, ez a piarista pedagógia választ ad a kor kihívásaira is, s Kalazanci Szent József eredeti szándéka szerint egy igazságosabb és testvéribb társadalmi közeg épülését szolgálja.
Az építkezés során több átjárható,átlátható közösségi teret és ezekhez kapcsolódó különböző funkcionális és...
2018-06-19 00:56:29
1 2 3 ...............1532 1533 .......2298 2299 ........3063 3064 3065 
Címkék: Verhofstadt Londonban, Kányádi Sándor, Kettes Archetípus Szintjei, Ultimate Frizbi Eb-re, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Európai Unióval, Eb-t Magyarországon, Morgan Stanley, Versenysport Szövetség, Magyar Repülő Korong Szövetség, Andrea Forlan, Győr Amszterdam, Zopcsák László, Kalazanci Szent József, férfi kézilabda, győri Ultimate, rágalmazó kommunikációval, szent szándék, belga EP-politikus, mindenkori szándékok, kétoldalú kereskedelmi, volt belga, egész kertet, fejébe vesz, spanyol szövetség, svájci szövetség, szavazás előtt, ugyancsak együttes, férfiaknál azonban, ömlengő barát, egészséges Kettesek, átlagos Kettesek, érdekli őket, magyar jegybank, forintárfolyamot csak, inflációs hatás, forintárfolyam inflációs, tagszövetségek minél, európai sportági, rendezés jogát, sportág egyik, közszolgálatban szakirányú, együttműködési megállapodás, információk kölcsönös, jövő nemzedékek, botrányról szóló, rossz szándékú, elmúlt évszázadban, piarista pedagógia, építkezés során, forintárfolyamot,
© 2013 TVN.HU Kft.