Regisztráció  Belépés
2017. november 14., keddi Napiszöveg
...,,Íme, mily jó és mily gyönyörűséges,
amikor a testvérek együtt laknak, egységben!"
(Zsoltárok 133:1NW).

Érthető, hogy bizonyos mértékig
kötődünk a szülőföldünkhöz,
a kultúránkhoz, a nyelvünkhöz és
az ételeinkhez. De nem lenne jó,
ha ezek miatt felsőbbrendűnek
éreznénk magunkat másoknál.
Jehova teremtésművét a...
2017-11-16 15:42:40
Magyarország-Costa Rica - Győzelemmel zárta az évet a válogatott
...
Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány együttese a 36. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját Nikolics Nemanja, az MLS gólkirálya révén. A szakvezető egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a kapitányi időszakát.
A magyarok három mérkőzést nyertek meg és hatot vesztettek el a 2017-es évben, és nem jutottak ki a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.
...
2017-11-14 22:44:18
Magyarország-Costa Rica - Ismét három csatárt küld pályára Szélesi
...
Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány a kapuban ezúttal a ferencvárosi Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat.
A találkozó 20.15-kor kezdődik az osztrák Alexander Harkam sípjelére a Groupama Arénában.
A magyar válogatott kezdőcsapata:Dibusz Dénes - Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Szabó János - Varga József, Pátkai Máté, Nagy Dániel - Ugrai Roland, Nik...
2017-11-14 19:43:57
Magyar-Costa Rica-i - Szélesi jobb mentalitást vár a játékosoktól
... komoly fejmosást kaptak, néhányuknak le kellett üvölteni a fejét. Kedden más mentalitású játékot láthatunk" - mondta a telki edzőtáborban hétfőn tartott sajtótájékoztatón a szakember.
Szélesi úgy vélte, a szakmai stáb mindent megtett, amit ilyen rövid idő alatt megtehetett, így a futballisták látszólag mentálisan és fizikálisan is jó állapotban voltak.
A 35 éves tréner a...
2017-11-13 17:13:47
Magyar-Costa Rica-i - Sallai Roland visszatért a klubjához
... fájdalmat, és "bár lehet, hogy pályára tudott volna lépni kedden, egy komolyabb sérülés veszélye oly mértékű lett volna, hogy a szakmai stáb úgy döntött, nem szabad vállalni ennek a kockázatát". Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány Sallai helyére nem hív meg újabb játékost a keretbe.
A Telkiben készülő kerettagok vasárnap délelőtt az edzőteremben dolgoztak, este pedig...
2017-11-12 21:14:08
Magyar-Costa Rica-i - Négy új játékost hívott be a keretbe Szélesi Zoltán
... Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia) és Varga József (Videoton) került be a keretbe.
Fiola Attilára, Guzmics Richárdra és Elek Ákosra már a luxemburgi barátságos mérkőzésen sem számíthatott Szélesi, míg a találkozót szintén kihagyó Varga Roland a 2-1-es vereséget követően, pénteken került ki a keretből.
A magyar válogatott kedden, 20.15-től a Groupama Arénában találkozik Cos...
2017-11-11 19:13:43
Meghízva még szexibb az új Porsche Panamera
A TechArt Porsche Panamerája kapott néhány szélesítő elemet, új kerekeket, méretes szárnyat és egyéb kiegészítőket, hogy egy szinttel még kívánatosabb külsőt kölcsönözzenek neki. A 8 centivel ducibb limuzin csakúgy feszít az úton.
Egyes tanulmányok szerint az ideális kinézetű hölgy az, akin van egy kis felesleg, hisz ez összeegyeztethető a termékenységgel, illetve a gömböly...
2017-11-11 13:53:31
Magyar-Costa Rica-i - Varga Roland sérülés miatt kikerült a keretből
... góllövőlistáját 13 találattal vezető ferencvárosi csatárnak, aki csütörtökön nem lépett pályára Luxemburgban, ahol a csapat 2-1-es vereséget szenvedett barátságos mérkőzésen.
Varga kiesésével Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány immár négy futballistára nem számíthat, ugyanis Fiola Attila, Guzmics Richárd és Elek Ákos már Luxembourgban sem volt hadra fogható.
A m...
2017-11-10 17:22:56
Luxemburgi-magyar - Újabb kínos vereség
... visszatért Nikolics Nemanja egyenlített. A második játékrészben a több mint félórát emberelőnyben futballozó Luxemburg Marvin Martins révén a 85. percben szerezte meg a győztes gólt, így Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány, aki a kapus Kovácsik Ádám személyében újoncot is avatott, vereséggel mutatkozott be a kispadon.
A magyarok idei utolsó mérkőzésükön jövő hét kedd...
2017-11-09 22:23:28
Magyar-luxemburgi - Szélesi: Leekens megfigyelőként van jelen
... szakvezető. "Jó néhány órát töltöttünk együtt. Leekens elvárása, hogy ava...
2017-11-06 17:14:26
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..34 35 36 
Címkék: Magyarország-Costa Rica, Magyar-Costa Rica-i, Sallai Roland, Szélesi Zoltán, Porsche Panamera, Varga Roland, Nikolics Nemanja, Dibusz Dénesnek, Alexander Harkam, Groupama Arénában, Dibusz Dénes, Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Szabó János, Varga József, Pátkai Máté, Nagy Dániel, Ugrai Roland, Márkvárt Dávid, Puskás Akadémia, Fiola Attilára, Guzmics Richárdra, Elek Ákosra, TechArt Porsche Panamerája, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Elek Ákos, Luxemburg Marvin Martins, Kovácsik Ádám, keretbe Szélesi, testvérek együtt, találkozó egyetlen, szakvezető egy-egy, kapitányi időszakát, magyarok három, 2017-es évben, jövő nyári, kapuban ezúttal, ferencvárosi Dibusz, osztrák Alexander, magyar válogatott, telki edzőtáborban, szakmai stáb, futballisták látszólag, komolyabb sérülés, edzőteremben dolgoztak, luxemburgi barátságos, találkozót szintén, 2-1-es vereséget, ideális kinézetű, csapat 2-1-es, második játékrészben, több mint, győztes gólt, kapus Kovácsik, magyarok idei, világbajnokságra, szülőföldünkhöz,
© 2013 TVN.HU Kft.