Regisztráció  Belépés
Szénanátha - Allergia
Hagyományos népi gyógymódok

A szénanátha kezelésére hagyományosan olyan méz fogyasztását javasolták őseink, amit azon a környéken gyűjtöttek a méhek, ahol a beteg él.

Ennek azt a magyarázata, hogy a méz kis mennyiségben tartalmazza azt a virágport is, amire az illető immunrendszere reagál. Fontos dolog, hogy az ilyen célra használt méznek szűretlennek kell len...
2018-07-11 07:09:01
Konyhai növények az egészségünkért
...10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek :

Az elmúlt években egyre inkább elterjedt a természetes szerekkel való gyógyítás, legyen szó kisebb vagy akár súlyos betegségekről. Tulajdonképpen tele van a konyhánk olyan élelmiszerekkel, amelyeknek lenyűgöző gyógyhatásai vannak.

10 konyhai élelmiszer, amely orvosságként is működik:
Ezeket az ételek...
2018-06-14 11:16:10
Szénanátha otthoni kezelése
Otthoni gyógymódok a szénanátha (allergiás rhinitis) kezelésére :

Ez egy allergiás reakció, amelynek során az immunrendszer túl erősen reagál bizonyos belélegzett anyagokra és a szervezet egyes kémiai anyagokat választ ki, amelyek allergiás tünetekhez vezetnek.

Egyesek hajlamosabbak a szénanáthára, mint mások. Hajlamosító tényezők közé tartozik, ha a családban...
2018-06-14 09:38:34
Dr. Henry Bieler: Ételben az orvosság
... keményítőmentes zöldségekből (zeller, petrezselyem, cukkini és zöldbab) álljon, turmixban pépesítve vagy levesként elkészítve. Egészen addig, amíg vizeletéből eltűnik a cukor.

Szénanátha
********************
Hidegebb éghajlat javasolt, valamint a mérgeket termelő fehérjéktől és keményítőktől való tartózkodás.

Női bajok kezelése
****************...
2018-04-25 21:45:52
A propolisz
... nyálkahártya gyulladások
megfázás
melléküreg gyulladások
mandulagyulladás
fülgyulladás (külsőleg)

- légutak betegségei:
szénanátha
köhögés
asztma
TBC kiegészítő terápia

- emésztőrendszeri megbetegedések:
fogínygyulladás
száj- és foghigiénia, kellemetlen lehel...
2018-04-16 08:04:59
Tallóztam
... működését, Ázsiában mind...
2018-04-14 20:31:33
Tipikus tavaszi betegségek
... napok átalakulnak napsütéses, virágzó, melegebb tavaszra és ahogy természet felébred szinte azonnal megjelenik korunk egyik népbetegsége az allergia is. A tavaszi allergia tünetei főleg szénanátha formájában jelentkeznek, de gyakran egészül ki kötőhártya-gyulladással, sőt akár ételallergiával is párosulhat.


Tünetei:
orrfolyás, orrdugulás
tü...
2018-04-10 12:31:07
Az allergia okai, tünetei
... allergiás tüneteket, de a fennálló allergiát súlyosbítja.
Allergiás tünetek
A tünetek attól függően alakulnak ki, hogy az allergén a szervezet melyik részével érintkezett. Így a szénanátha (más néven allergiás rinitisz) szem- és orrtüneteket - többek között orrfolyást, szemviszketést, könnyezést, torokirritációt, orrdugulást - vált ki.

Allergiás kontakt dermat...
2018-04-10 12:27:39
Ez történik a testeddel, ha elkezdesz sólámpát használni!
... fenntartják a levegő elektromos részecskéinek egyensúlyát. Ezért is hatnak ezek a helyek egészségünkre pozitívan. A sóbányák gyógyító levegőjét légúti megbetegedéseknél, asztmánál, allergia, szénanátha kezelésére, ajánlják.

Nincs annál kézenfekvőbb, mint, hogy otthonunk levegőjét egy természetes ,,Ionizátor" segítségével egészségesebbé tegyük. Tudományos vizs...
2018-04-04 21:52:11
Gyakorló ápoló
... lokálisan

Hízósejt stabilizálók: csak profilaktikusan, aeroszolok asthma br. kezelésére

- Cromolyn caps, Intal caps, Taleum aeroszol, Zaditen szirup, Tilade Mint aeroszol

- szénanátha (orrspray):Rhinaaxia, Taleum, Cromohexal

- szemészet (szemcsepp): Alomide, Naaxia, Taleum, Cromohexal, Zaditen

Antihisztaminok

Első g...
2018-03-23 19:12:38
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Henry Bieler, Tilade Mint, allergia okai, szénanátha kezelésére, környéken gyűjtöttek, illető immunrendszere, ilyen célra, elmúlt években, természetes szerekkel, konyhánk olyan, allergiás reakció, szervezet egyes, mérgeket termelő, tavaszi allergia, fennálló allergiát, tünetek attól, szervezet melyik, levegő elektromos, helyek egészségünkre, sóbányák gyógyító, természetes &#8222, emésztőrendszeri, mandulagyulladás, fogínygyulladás, ételallergiával, torokirritációt, keményítőmentes, antihisztaminok, profilaktikusan, élelmiszerekkel, egészségesebbé, megbetegedések, immunrendszere, szemviszketést, egészségünkért, tulajdonképpen, részecskéinek, immunrendszer, egészségünkre, hajlamosabbak, keményítőktől, betegségekről, hagyományosan, gyulladással, fogyasztását, orrtüneteket, jelentkeznek, gyógyhatásai, fülgyulladás, petrezselyem, orvosságként, szűretlennek, zöldségekből, szénanáthára, nyálkahártya, népbetegsége, mennyiségben, kézenfekvőbb, stabilizálók, segítségével, hajlamosító, természetes, súlyosbítja, egyensúlyát,
© 2013 TVN.HU Kft.