Regisztráció  Belépés
Farkas Sándor: Mezőhegyes Európa egyik legkorszerűbb mezőgazdasági nagyüzeme lesz
...
Farkas Sándor, a Ménesbirtok korábbi kormánybiztosa hozzátette: az elmúlt három évben Mezőhegyesen megteremtették ennek alapjait, a magas színvonalú mezőgazdasági termelést és a közép- és felsőfokú szakképzés gyakorlati feltételeit úgy, hogy közben kiemelt figyelmet fordítottak az 1784-ben alapított birtok műemléki épületeinek megóvására és a térség népességmegtartó erejének ...
2018-09-20 13:03:00
Félmilliárdos beruházással új iskolai tornacsarnok épült Kiskunfélegyházán
... köszönhető, hogy elkészülhetett az új sportlétesítmény.
Csányi József (Nemzeti Fórum) polgármester, az iskola egykori tanulója kiemelte: Kiskunfélegyháza mindig is híres volt magas színvonalú oktatásáról, tanárai és diákjai messzire vitték a város és intézményei jó hírnevét.
Mint mondta, a település életében több mint 30 évvel ezelőtt volt hasonló fejlődés, amikor - mi...
2018-09-19 14:12:16
Hárommilliárd forintból megújult az ELTE kollégiuma
... Márton Áron Szakkollégium felújítását. Amíg ez megvalósul, a szakkollégiumot ideiglenesen itt helyezik el.
Karsay Ferenc (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere azt mondta: egy ilyen színvonalú intézmény még otthonosabbá teszi a diákok számára a tanulmányi időszakot. Reményét fejezte ki, hogy a hallgatók jó hírét viszik majd a kerületnek.
Németh Zsolt fideszes országgyű...
2018-09-19 10:51:33
TVN.HU kft bemutatása 2009-04-02
...
Küldetésünk:
Egy korszerű, ingyenes, emellett könnyen kezelhető, áttekinthető, és elsősorban a fiatal célcsoportok körében népszerű ingyenes szolgáltatás, valamint magas színvonalú, garantált minőségű, ügyfél orientált hosting, domain szolgáltatás létrehozása és üzemeltetése.
További szolgáltatásaink: szoftverfejlesztés, rendszertámogatás, tanácsadás, grafikai ter...
2018-09-14 11:50:03
Gulyás: falusi útalap jön létre
... nagyobb szabadság mellett, a rendelkezésre álló jelentős anyagi források felhasználásával az egyetem a 200 legjobb intézmény közé kerüljön. Az is cél, hogy az ott folyó, most is magas színvonalú oktatás még magasabb színvonalú legyen hosszú távon egész Európában piacképes diplomát adjon ki az intézmény.
Gulyás Gergely kiemelte: Corvinus ösztöndíj-program jön létre, ami az ál...
2018-09-13 16:12:34
EP: elfogadhatatlan a fogyasztók megkülönböztetése
... az eltérő minőség a tiltott kereskedelmi gyakorlatok között szerepelne.
"Nem szabad a fogyasztói preferenciákat ürügyként felhasználva csökkenteni a minőséget és eltérő minőségi színvonalú termékeket kínálni a különböző piacokon" - áll az állásfoglalásban.
A képviselők leszögezték, a vállalatok eltérő összetevőjű és jellemzőkkel rendelkező termékeket csak az uniós jogsza...
2018-09-13 14:32:00
Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány
... szerint Pintér Sándor belügyminiszter Bucsek Gábor kérésére szeptember 30. hatállyal vonta vissza a budapesti rendőrfőkapitány vezetői kinevezését.
Csaknem három évtizedes, magas színvonalú szolgálati tevékenysége elismeréseként a tárcavezető Magyarország címerével ékesített aranygyűrű emléktárgyat adományoz Bucsek Gábornak.
A belügyminiszter - az országos rendőrfőkapitá...
2018-09-12 10:31:20
Az EP megszavazta az Európai Szolidaritási Testület létrehozását
... hónapig tarthatnak. Az uniós parlament a legalább három hónapos munkaszerződést is kötelezővé tette.
A résztvevő szervezeteknek minősítést kell szerezniük, amely igazolja, hogy magas színvonalú önkéntes tevékenységre biztosítanak lehetőséget. A minősített szervezeteket rendszeresen ellenőrzik, maga a minősítés visszavonható, és a minősített szervezetek nem jutnak automatikusa...
2018-09-11 15:32:48
Betegkísérő képesítést szerezhet 580 mentőautó-vezető
...
Győrfi Pál kiemelte, a magas színvonalú mentőellátás egyik fontos lépése, hogy a szakképesítés nélkülieknek biztosítsák a szakképzést. A betegkísérő részszakképesítésnek köszönhetően a mentőautó-vezetők még hatékonyabban tudnak majd bekapcsolódni a mentési műveletekbe.
Hozzátette, a képzések az ország 18 mentőállomásán (elsősorban a megyeszékhelyeken) zajlanak, a résztve...
2018-09-11 12:42:17
Román oktatásügyi miniszter: tanítók is taníthatják a román nyelvet, de ez nem lesz az ő kizárólagos feladatuk
... Valentin Popa Csíkszentdomokoson magyar tolmácsolással mondta el tanévnyitó beszédét. Ebben bejelentette, hogy felzárkóztató program indul a falusi iskolák számára, hogy ezek hasonló színvonalú oktatást biztosíthassanak, mint a városi tanintézetek.
Románia számtalan magyar, német és szerb iskolájában kezdődött az oktatók japán sztrájkjával a tanév. Az oktatók és a szülők egy...
2018-09-10 13:41:40
1 2 3 ...........................171 172 ..............257 258 ..............342 343 
Címkék: Farkas Sándor, Mezőhegyes Európa, Európai Szolidaritási Testület, Csányi József, Nemzeti Fórum, Márton Áron Szakkollégium, Karsay Ferenc, Németh Zsolt, Gulyás Gergely, Pintér Sándor, Bucsek Gábor, Bucsek Gábornak, Győrfi Pál, Valentin Popa Csíkszentdomokoson, fogyasztók megkülönböztetése, budapesti rendőrfőkapitány, román nyelvet, elmúlt három, magas színvonalú, 1784-ben alapított, térség népességmegtartó, iskola egykori, település életében, szakkollégiumot ideiglenesen, kerület polgármestere, ilyen színvonalú, diákok számára, tanulmányi időszakot, fiatal célcsoportok, rendelkezésre álló, eltérő minőség, tiltott kereskedelmi, fogyasztói preferenciákat, különböző piacokon, képviselők leszögezték, vállalatok eltérő, uniós jogsza, tárcavezető Magyarország, országos rendőrfőkapitá, uniós parlament, legalább három, résztvevő szervezeteknek, minősített szervezeteket, minősítés visszavonható, minősített szervezetek, szakképesítés nélkülieknek, mentési műveletekbe, falusi iskolák, városi tanintézetek,
© 2013 TVN.HU Kft.