Regisztráció  Belépés
Vb-2018 - Érzelmileg a háború végéhez hasonlította a negyeddöntőbe jutás orosz ünneplését a Kreml szóvivője
... Moszkva utcáit figyelve személyesen azt láttam, hogy mindez sok mindenben volt hasonlítható 1945. május 9-hez, talán csak a tűzijáték hiányzott" - mondta Dmitrij Peszkov.
Az orosz elnök szóvivője így kommentálta a The Independent című brit lap írását, amely szerint Oroszország 1945 óta nem látott hasonló győzelmet. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy hétfőn az oroszok egy sportban ...
2018-07-02 21:06:25
Workshopot tartanak a mobiltelefon-függőség ellen
...
A rendezvényen pszichológusok, szakértők beszélnek majd a telefonfüggőség hátrányairól, a lehetséges megoldásokról.
A szóvivő elmondta: fontos az alternatívanyújtás a virtuális élményekkel szemben és fontos ezek egyensúlyba tartása, a közösségi élmény erősítése.
A mozgalom saját élmény alapján született, mivel az alapító számára is napi problémát jelentett a családj...
2018-06-25 12:31:52
Török választások - Bezártak a szavazóhelyiségek az államfő- és parlamenti választáson
... meghaladja még a legfejlettebb országokét is, ami azt mutatja, hogy Törökországban a demokrácia mennyire érett és előrehaladott - fogalmazott.
A kemalista Köztársasági Néppárt (CHP) szóvivője, Bülent Tezcan délutáni sajtótájékoztatóján azt mondta: a főként kurdok lakta délkeleti Sanliurfa tartományból sok panasz érkezett. Kifejtette: egy esetben például nyilvánvaló módon "kol...
2018-06-24 16:12:29
Illegális bevándorlás - Fidesz: Mogherini leleplezte a valódi célt, migránsokkal akarják betelepíteni Európát
...
Puskás Imre Fidesz-szóvivő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy Federica Mogherini, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője, az Európai Bizottság alelnöke a minap úgy fogalmazott: Európa szempontjából "életbe vágóan fontos" a bevándorlás.
Brüsszel tehát nem megállítani, hanem segíteni akarja a bevándorlást - mondta a nagyobbik...
2018-06-24 11:51:20
Cseh kormányalakítás - Zeman nem ellenezné, ha egyelőre betöltetlen maradna a cseh külügyminiszteri poszt
... Hamácek vezethetné ideiglenesen a külügyminisztériumot is.
Az államfő délután találkozik Pochéval, aki úgy nyilatkozott: bízik abban, hogy sikerül tisztázni a félreértéseket. Zeman szóvivője szerint az elnök a találkozón felkéri Pochét, fontolja meg, hogy a külügyminiszter-jelöltségéről önként lemond. Jelzésértékű, hogy Poche után az államfő azonnal Hamácekkel fog tárgyalni....
2018-06-22 11:01:41
Ukrajna - Putyin aggodalmát fejezte ki Porosenkónak a Donyec-medencei helyzet miatt
... és elnöki tanácsadóinak június tanácskozásán elhangzottakat. Putyin hangsúlyozta, hogy nincs alternatívája a 2015-ös minszki megállapodások végrehatásának.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője közölte, hogy az ukrán hivatali partnerével folytatott megbeszélést követően Putyin az orosz nemzetbiztonsági tanács állandó tagjaival megvitatta a délnyugat-ukrajnai rendezés ügyét és m...
2018-06-21 16:18:25
Illegális bevándorlás - Trump új bevándorlási törvényről egyeztet, erősödik a családok szétszakítása elleni til
... határhoz érkezettek családjait ne szakítsák szét. Elemzők szerint ez utóbbi változat megszavazásának van nagyobb esélye.
A Fehér Ház este közleményt adott ki, amelyben Raj Shah helyettes szóvivő közölte: az elnök mindkét törvényjavaslatot támogatja, de amellett foglal állást, amelyik "megoldja a családok szétválasztásának problémáját".
Közben az amerikai gazdasági és k...
2018-06-20 07:04:31
Politikai találkozók menetrendjét egyeztette Lavrov és Pompeo
...
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken közölte: Moszkva nem zárja ki, hogy ezen a nyáron létrejön Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozója, de az időpontról még nem született megállapodás. Trump aznap korábban úgy nyilatkozott, lehet, hogy a még a nyáron tárgyalni fog orosz hivatali partnerével.
Putyin és Trump március 20-án, két nappal az o...
2018-06-18 17:33:14
Illegális bevándorlás - Melania Trump felszólalt a gyerekeket szüleiktől elválasztó gyakorlat ellen
...
Az amerikai first lady ritkán nyilvánul meg politikai kérdésekben, ezért nagy feltűnést keltett, hogy vasárnap a kora esti órákban szóvivője, Stephanie Grisham nyilatkozatot tett közzé.
Grisham ebben leszögezi: "Mrs. Trump gyűlöli azt látni, hogy gyermekeket szakítanak el a családjaiktól, és reméli, hogy a két oldal (a politikai palettán) végre összefog egy sikeres beván...
2018-06-18 07:04:13
A Kreml nem zárja ki, hogy Putyin és Trump még a nyáron találkozik egymással
... a találkozót meg a nyár folyamán tető alá hozzák.

Peszkov a nyári találkozó lehetőségével kapcsolatban azt mondta, hogy "nem zárjuk ki".

Az Interfax hírügynökség a szóvivőre hivatkozva azt írta, hogy a találkozó időpontjáról még nem született megállapodás.
Putyin és Trump március 20-én, két nappal az orosz elnök újraválasztása után telefonon beszélt egym...
2018-06-15 18:02:09
1 2 3 .................104 105 ........157 158 ........208 209 210 
Címkék: Melania Trump, Dmitrij Peszkov, Köztársasági Néppárt, Bülent Tezcan, Puskás Imre Fidesz-szóvivő, Federica Mogherini, Európai Unió, Európai Bizottság, Fehér Ház, Vlagyimir Putyin, Donald Trump, Stephanie Grisham, háború végéhez, negyeddöntőbe jutás, valódi célt, cseh külügyminiszteri, családok szétszakítása, gyerekeket szüleiktől, nyáron találkozik, tűzijáték hiányzott, orosz elnök, rendezvényen pszichológusok, telefonfüggőség hátrányairól, lehetséges megoldásokról, szóvivő elmondta, virtuális élményekkel, közösségi élmény, mozgalom saját, alapító számára, legfejlettebb országokét, demokrácia mennyire, kemalista Köztársasági, főként kurdok, esetben például, államfő délután, találkozón felkéri, államfő azonnal, 2015-ös minszki, ukrán hivatali, orosz nemzetbiztonsági, elnök mindkét, családok szétválasztásának, amerikai gazdasági, nyáron létrejön, nyáron tárgyalni, amerikai first, kora esti, politikai palettán, sikeres beván, nyár folyamán, nyári találkozó, szóvivőre hivatkozva, találkozó időpontjáról,
© 2013 TVN.HU Kft.