Regisztráció  Belépés
Brexit - Juncker szeretné, ha az Egyesült Királyság egyszer visszatérne az EU-ba
... esetén.
"Amennyiben a britek ki is lépnek a Lisszaboni Szerződés 50. cikke alapján, akkor is ott van a 49. cikk, amely lehetővé teszi az újracsatlakozást" - fogalmazott.
Theresa May brit kormányfő szóvivője ugyanakkor kedden kizárta egy második népszavazás lehetőségét.
Az Európai Bizottság elnöke röviden kitért a jogállamiság lengyelországi helyzetére is, rámutatva,...
2018-01-17 12:33:13
A Jobbik egy sertéstelep állami támogatását bírálja
...
Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt: miközben ma nehéz Magyarországon vállalkozni, az idősek pedig már annak is örülnek, ha a kiadásaikat fedezni tudják, van egy nyugalmazott védőnő, aki 82 éves kora ellenére belevágott a "sertésbizniszbe".
Ahogy bevásárolta magát egy felszámolás alatt álló cégbe, azonnal nyert 123...
2018-01-08 16:02:17
Az amerikai sajtóban megkérdőjelezik a Trumpról szóló könyv szerzőjének hitelességét
... Mueller különleges ügyész a fián keresztül fogja sarokba szorítani az elnököt, mert az ifjabb Donald a gyenge láncszem, s össze fog roppanni a nyomás alatt.
Sarah Huckabee Sanders szóvivő csütörtökön leszögezte, hogy a könyv "teljes egészében a fantázia műve és tele van pletykával".

Donald Trump élesen elhatárolódott Steve Bannontól és jogi elégtételt helyezett ki...
2018-01-05 16:53:08
Ukrán válság - Kreml: az Oroszországban elítélt ukránokra nem terjednek ki a minszki megállapodások
... tett kijelentésére reagálva beszélt erről. Medvedcsuk szerint hamarosan megvalósul a Kijev és a szakadár köztársaságok közötti fogolycsere újabb szakasza.
Az orosz elnöki apparátus szóvivője kijelentette, hogy tisztázni kell, a politikus pontosan kinek a kicserélésére gondolt. Rámutatott, hogy a minszki megállapodások alapján "mindenkit mindenkire" ki kell cserélni.
"Mo...
2017-12-28 15:42:34
Tillerson és Lavrov telefonon egyeztetett Észak-Koreáról, Szíriáról és Ukrajnáról
... egyeztetést.
A két külügyminiszter egyetértett abban, hogy folytatni kell a munkát a Koreai-félsziget atomfegyver-mentesítésének diplomáciai megoldása érdekében.
A Heather Nauert külügyi szóvivő által aláírt közlemény arról tájékoztat, hogy a két külügyminiszter megvitatta az észak-koreai atomfegyverprogramot, és sem Rex Tillerson, sem Szergej Lavrov nem fogadja el Észa...
2017-12-27 19:02:41
Katasztrófavédelem: januártól időpontfoglalásra érkeznek a kéményseprők a családi házakhoz
... mellett megmarad a kéményseprési munkák ingyenessége is, a tüzelőberendezés típusa alapján meghatározott időközönként. A változásokról a www.kemenysepres.hu oldalon lehet tájékozódni.
A szóvivő a szén-monoxid-mérgezések veszélyére is figyelmeztetett. Elmondta, a katasztrófavédelem honlapján közzétették a biztonságos és nem biztonságos szén-monoxidjelző készülékek listáját. Az...
2017-12-27 09:01:10
Morawiecki: Lengyelország ugyanúgy ragaszkodik a jogállamisághoz, mint az EU
... becsületességre van szükség" - tette hozzá.
Mint írta, bízik abban, hogy Lengyelország szuverenitása összeegyeztethető az egységes Európa eszméjével.
A lengyel kormányfői hivatal szóvivője ezt követően megerősítette: Morawiecki január 9-én tárgyal Brüsszelben az EB elnökével, Jean-Claude Junckerrel.
Az EB döntését, miszerint az uniós alapszerződés hetes cikke szerin...
2017-12-20 16:03:19
Az Együtt és a Momentum sem állna be a jelenleg Karácsony Gergely mögé
... Együtt elnöke sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a Momentum és az LMP nem nyitott erre, s hozzátette: az MSZP-vel és a DK-val nem mennének közös listára.
Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője azt mondta: pártjuk eddig nem állított miniszterelnök-jelöltet, arról nem volt szó, hogy Karácsony Gergelyt támogatnák. Kiemelte: Karácsony Gergely egy olyan "koncepciót képvisel, ami a Mo...
2017-12-20 07:04:11
Jeruzsálem státusza - Theresa May megerősítette Trumpnak, hogy London ellenzi Jeruzsálem elismerését Izrael főv
... kettőjük által elfoglalt "eltérő álláspontokat", és egyetértett annak fontosságában, hogy az Egyesült Államok álljon elő új megbékélési javaslatokkal.
A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője alig burkolt utalást tett arra is, hogy Theresa May óvta Trumpot a további egyoldalú kezdeményezésektől ebben az ügyben, mondván: a beszélgetés során a brit kormányfő hangsúlyozta ann...
2017-12-19 21:14:13
Nemzeti konzultáció - Dömötör: több mint 2 millióan mondanak nemet a "Soros-terv" minden egyes pontjára
... szereplőre érvényes". Akik nem veszik figyelembe ezt az eredményt, és támogatják a betelepítési terveket, azok szembe mennek a magyarok akaratával - tette hozzá.
Kovács Zoltán kormányszóvivő a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a nemzeti konzultáció kezdte óta felgyorsult a "Soros-terv" végrehajtása Európában, az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazság...
2017-12-19 16:13:15
1 2 3 ................102 103 ........153 154 ........203 204 205 
Címkék: Egyesült Királyság, Karácsony Gergely, Theresa May, Lisszaboni Szerződés, Európai Bizottság, Jakab Péter, Sarah Huckabee Sanders, Donald Trump, Steve Bannontól, Heather Nauert, Szergej Lavrov, Jean-Claude Junckerrel, Hajnal Miklós, Karácsony Gergelyt, Egyesült Államok, Kovács Zoltán, Európai Parlament, sertéstelep állami, amerikai sajtóban, minszki megállapodások, családi házakhoz, jelenleg Karácsony, második népszavazás, jogállamiság lengyelországi, ellenzéki párt, idősek pedig, kiadásaikat fedezni, nyugalmazott védőnő, felszámolás alatt, fián keresztül, ifjabb Donald, gyenge láncszem, nyomás alatt, fantázia műve, szakadár köztársaságok, orosz elnöki, politikus pontosan, kicserélésére gondolt, kéményseprési munkák, tüzelőberendezés típusa, egységes Európa, lengyel kormányfői, uniós alapszerződés, londoni miniszterelnöki, további egyoldalú, beszélgetés során, brit kormányfő, betelepítési terveket, magyarok akaratával, sajtótájékoztatón arról, nemzeti konzultáció, tüzelőberendezés, újracsatlakozást,
© 2013 TVN.HU Kft.