Belépés
Lavrov: aktivizálni kell a párbeszédet Moszkva és az EU között
... politikai és diplomáciai eszközökkel való rendezésében, de az orosz delegáció szintjéről csak azt követően döntenek majd , hogy megismerik a meghívás részleteit. Dmitrij Peszkov,a Kreml szóvivője szerint eddig nem történtek lépések az orosz elnök palermói látogatásának előkészítésére.
Az olasz diplomácia vezetője megköszönte orosz kollégájának, hogy az részt fog venni az Euró...
2018-10-08 17:13:50
Kormánypártok: ha az ellenzéken múlna, nem védené kerítés a határt
... határait, a migrációt legalizálni kell. "Mi azonban az elmúlt három évben megmutattuk, hogy ha van akarat, akkor meg lehet védeni az ország és Európa határait, biztonságát" - jelentette ki a szóvivő.
A politikus kérdésekre válaszolva közölte, az európai bevándorláspártiakat Emmanuel Macron francia elnök vezeti, a másik oldalon található visegrádi négyekhez azonban egyre többe...
2018-09-02 13:59:55
Katasztrófavédelem: kétszáz településen folytatódik a szúnyogirtás
... melyik településen melyik napon permeteznek.
Az önkormányzatok a központi program mellett saját költségvetésük terhére önállóan is végezhe...
2018-08-21 20:06:37
Illegális bevándorlás - Berlin és Athén egyetértésre jutott a Görögországban regisztrált menedékkérők visszakül
...
Eleonore Petermann belügyi szóvivő elmondta, hogy elvi egyetértés alakult ki az ügyben tervezett kétoldalú kormányközi megállapodásról, és már csak véglegesíteni kell a szöveget.
"Egyetlen levélváltás van még hátra" - mondta Eleonore Petermann a berlini kormányszóvivői tájékoztatón kérdésekre válaszolva.
Hozzátette, hogy az Olaszországgal tervezett megállapodás ügy...
2018-08-18 11:34:08
Illegális bevándorlás - Berlin megállapodott Madriddal a Spanyolországban regisztrált menedékkérők visszaküldés
...
Eleonore Petermann belügyi szóvivő elmondta, hogy az augusztus 11-től hatályos megállapodás értelmében a német hatóságok 48 órán belül visszaküldhetik a Spanyolországban menedékkérőként regisztrált embereket, akiket határellenőrzés során feltartóztatnak.
A spanyol fél feltétel és ellenszolgáltatás nélkül fogadja vissza ezeket a menedékkérőket. A megállapodást hétfőn kötö...
2018-08-08 14:49:53
Egy Seattle-i szövetségi bíróság leállította a 3D-ben kinyomtatható fegyverek forgalmazását
... Wilson, a Defense Distributed alapítója és elnök-vezérigazgatója kedden este már be is jelentette, hogy új döntés meghozataláig elérhetetlenné tették a program letöltésének lehetőségét. A cég szóvivője, Brionna Aho azonban azt nyilatkozta: a bíró nem azt rendelte el, hogy a vállalatnak le kell vennie a programot a honlapjáról, hanem csak azt, hogy a letöltés jogellenes.
A Feh...
2018-08-01 07:04:30
Tusványos - Hollik: a Fidesz-KDNP készen áll a küzdelemre a liberális politikai erőkkel
... multikulturalizmusra, nem védi meg Európa határait. A másik oldalon pedig azok a kereszténydemokraták, akik megvédik a keresztény értékeken nyugvó életformát, és nemet mondanak a bevándorlásra - közölte a szóvivő.
Hollik István hozzátette: ebben a helyzetben fontos, a liberális erőkkel folytatandó politikai küzdelmek állnak a Fidesz-KDNP előtt.
Mert minden európai orszá...
2018-07-28 18:12:01
Katasztrófavédelem: a főváros öt kerületében is irtják a szúnyogokat a héten
... k...
2018-07-02 21:01:22
A Párbeszéd 90 százalékos különadót vetne ki a letelepedési kötvények forgalmazóira
...
Barabás Richárd, az ellenzéki párt szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a letelepedési kötvények megszüntetése jó irányban tett, de nem elégséges lépés a kormánytól.
Kiemelte, a Párbeszéd mutatott rá először, hogy a letelepedési kötvény "Rogán Antal haveri köréhez köthető üzleti körök" meggazdagodását szolgálja, miközben tökéletesen szembemegy ...
2018-06-23 12:21:20
Sikert kívánt a készülő orosz-amerikai csúcshoz az ENSZ főtitkára
... közölte, hogy Richard Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó a tervek szerint jövő héten Moszkvába repül az orosz-amerikai csúcs előkészítésének szándékával. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön megerősítette, hogy az orosz fővárosba várják Boltont. Hozzátette ugyanakkor, hogy Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozójának helyszínével és időpon...
2018-06-21 13:44:17
1 2 3 .........33 34 ....49 50 .....65 66 67 
Címkék: Dmitrij Peszkov, Emmanuel Macron, Eleonore Petermann, Defense Distributed, Brionna Aho, Hollik István, Barabás Richárd, Rogán Antal, Richard Bolton, Vlagyimir Putyin, Donald Trump, párbeszédet Moszkva, ellenzéken múlna, 3D-ben kinyomtatható, liberális politikai, letelepedési kötvények, készülő orosz-amerikai, orosz delegáció, meghívás részleteit, orosz elnök, olasz diplomácia, migrációt legalizálni, elmúlt három, politikus kérdésekre, másik oldalon, központi program, ügyben tervezett, berlini kormányszóvivői, augusztus 11-től, német hatóságok, megállapodást hétfőn, program letöltésének, letöltés jogellenes, keresztény értékeken, helyzetben fontos, liberális erőkkel, ellenzéki párt, letelepedési kötvény, tervek szerint, orosz-amerikai csúcs, orosz fővárosba, spanyolországban, nemzetbiztonsági, határellenőrzés, kormányszóvivői, menedékkérőként, előkészítésének, visszaküldhetik, vezérigazgatója, megállapodásról, feltartóztatnak, meggazdagodását, görögországban, előkészítésére, elérhetetlenné, olaszországgal,
© 2013 TVN.HU Kft.