Belépés
Teológusi vélemény a halálbüntetésről szóló egyházi......
... szóló egyházi tanításról
......
018. augusztus 8. szerda 12:32
Augusztus 3-tól hivatalosan is új szövegezést kapott a Katolikus Egyház Katekizmusának a halálbüntetésről szóló 2267. pontja. A témáról Papp Miklós morálteológusnak, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola tanszékvezetőjének ...
2018-08-08 20:03:29
Elhunyt rokonaink meglátogathatnak?
..."És egyébként annak az embernek és azt írok amit csak akarok.
Ha nem tetszik, ne olvasd!"

"Ez esetben kérlek, olvasd el a topic szövegezését és értelmezd!
Aztán a hozzászólásokat, kérdéseket és értelmezd."

Nem teszem. Azt olvasok el, "amit csak akarok". Egy óvodást ezért mondjuk szájon vág a pedagógus :)

Ne haragudj wheels, nem bántani aka...
2018-08-06 23:06:49
A halálbüntetésről szóló egyházi tanítás új szövege
...2018. augusztus 6. hétfő 18:12
Augusztus 3-tól hivatalosan is új szövegezést kapott a Katolikus Egyház Katekizmusának a halálbüntetésről szóló 2267. pontja. Az erről szóló leirat a L'Osservatore Romano augusztus 3-i számában jelent meg.
A halálbüntetésről szóló egyházi tanítás új szövege itt olvasható https://www.magyarkurir.hu/hirek/a-h alalbuntetesrol-szolo-...
2018-08-06 19:41:20
Elhunyt rokonaink meglátogathatnak?
... vádolsz igaztalanul.

Kérem én, miért?
Azt írod, hogy kéretlenül megszólalunk.
Te értelmes embernek tartod magad?
Én is.
Ez esetben kérlek, olva...
2018-08-01 11:13:55
Moszkvában elutasították a népszavazás-kezdeményezést a nyugdíjkorhatár emeléséről
... kommunistáknak.
Egy újabb indítványhoz arra van szükség, hogy egy újabb kezdeményező csoport jöjjön létre az ország valamelyik régiójában, amely jóváhagyja és beterjeszti az új szövegezésű kérdést a helyi választási bizottságnak, amely aztán a központi testületnek továbbítja azt.
Az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjának jogászai korábban úgy vélekedtek, hogy a kérd...
2018-07-27 19:03:47
Brexit - Brit belügyminisztérium: az átmeneti időszakban érkező EU-állampolgárok is letelepedhetnének ötévi nag
... végéig érkeznek, és öt évet folyamatosan és törvényesen Nagy-Britanniában töltenek, az öt év leteltével szintén határidő nélküli letelepedési engedélyért folyamodhatnak.
A javaslat szövegezése szerint számukra brit törvényalkotási aktussal "átmeneti státust" hoznak létre. Ez a törvényi eszköz tenné lehetővé, hogy ők is kitölthessék az ötévi tartózkodási kritériumot, vagyis a ...
2018-03-01 07:03:49
llegális bevándorlás - Svéd EP-képviselő: mindenkinek részt kell vennie a befogadásban
... Magyarország is csatlakozna közéjük.
A Genfi Egyezmény esetleges korszerűsítésével kapcsolatos kérdésre válaszolva a svéd politikus azt mondta: az lenne az utolsó, hogy a Genfi Egyezmény szövegezését megváltoztassák. Mint kiemelte, az az alapja a védelemre szoruló menekültekkel szemben mutatott szolidaritásnak, vagyis "nem szabadna" hozzányúlni.
Kitért arra is, hogy Své...
2017-11-19 21:03:19
A rendeletek egyértelműen tartalmazzák a fiatal gazdák kötelezettségeit
... határozatot, amely szerint vissza kell fizetnie az eddig felvett összes támogatást az Agrárszektor.hu szerint. A portál azt írta, hogy a mostani helyzet a félreérthetőnek tartott rendeleti szövegezés miatt alakult ki, és akár egész életeket is veszélybe sodorhat.
Az államtitkárság tájékoztatása szerint a Miniszterelnökség 2014 óta már többször felülvizsgálta az előző támogat...
2017-11-13 18:42:57
A sumir és a magyar istenhit
... sémi szellemtől. A babiloni-asszír nép nem maga termelte ki ezeket, hanem átvette a sumiroktól. Ezt bizonyítja a mítoszok istenvilága, helyi meghatározottsága, ami az babiloni-asszír szövegezés ellenére is határozottan felismerhető sumir jellegű fogalmazás.
A történeti kor kezdetén a sumirok vallásában határozott körvonalú istenkör figyelhető meg, de emellett megszámlálhatatl...
2017-09-16 23:32:56
A Liberálisok újra népszavazást próbálnak kezdeni a kannabisz legalizációjáról
...
Sermer Ádám emlékeztetett, hogy pártja a kannabisz teljes körű, illetve orvosi célú legalizációjáról is népszavazást szeretne.
Közölte, hogy a kérdések szövegezésén az NVB által megfogalmazott kifogások alapján módosítanak fognak, de céljuk továbbra is változatlan.
A politikus felhívta a figyelmet, hogy az egészségügyi legalizáció ügyében egy törvényjavaslatot is ké...
2017-09-13 11:12:31
1 2 3 .8 9 .13 14 16 17 18 
Címkék: Svéd EP-képviselő, Katolikus Egyház Katekizmusának, Papp Miklós, Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola, Osservatore Romano, Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjának, Genfi Egyezmény, Sermer Ádám, halálbüntetésről szóló, nyugdíjkorhatár emeléséről, átmeneti időszakban, rendeletek egyértelműen, fiatal gazdák, magyar istenhit, kannabisz legalizációjáról, témáról Papp, topic szövegezését, óvodást ezért, erről szóló, újabb indítványhoz, újabb kezdeményező, ország valamelyik, helyi választási, központi testületnek, javaslat szövegezése, törvényi eszköz, ötévi tartózkodási, svéd politikus, védelemre szoruló, eddig felvett, mostani helyzet, félreérthetőnek tartott, államtitkárság tájékoztatása, előző támogat, mítoszok istenvilága, babiloni-asszír szövegezés, sumirok vallásában, kannabisz teljes, kérdések szövegezésén, politikus felhívta, egészségügyi legalizáció, halálbüntetésről, meglátogathatnak, morálteológusnak, kötelezettségeit, legalizációjáról, halalbuntetesrol, megszámlálhatatl,
© 2013 TVN.HU Kft.