Regisztráció  Belépés
Az Úr ismeri népe nyomorúságát
...,,Meghallotta Isten a fohászkodásukat, és megemlékezett az Ábrahámmal, Izsákkal és Jákobbal kötött szövetségéről." (2Móz 2,24)

Isten meghallja népe panaszát. Nem hiába szólt így: ,,Hívj segítségül engem a nyomorúság idején: én megszabadítlak, és te dicsőítesz engem."
Fohászkodj hát bizodalommal a szükség idején! Kiálts az Úrhoz a mélységből, bű...
2018-09-23 12:55:14
A gyömbérről
... Alzheimer-kór kockázatának csökkentésével és a memória javításával.

Napjaink felgyorsult világában a megfelelő kognitív képességek elengedhetetlenek. Szerencsére a gyömbér kiváló szövetséges az emlékezet serkentésében. Emellett fontos szerepet játszik az agyi oxidatív stresszel és az idegi betegségekkel szemben való védekezésben is.

A gyömbér gyökér egy szél...
2018-09-22 20:38:15
Az Apró–Gyurcsány-villa titkai
Az Apró-Gyurcsány-villa titkai


Rózsadombi örökség pazar kilátással a szemlőhegyi káderdűlőn, avagy a kommunista elkobzásra kijelölt zsidó vagyontól a piacgazdasági szociális bérlakásig
Bán Károly - 2018.03.10. 00:43

A rózsa...
2018-09-22 18:15:37
Lengyel külügyminiszter: a lengyelországi állandó amerikai támaszpont nem sértené a NATO-Oroszország megállapod
... Lengyelország NATO-beli státuszát illető korlátozást, megállapította: "ilyen korlátozás nem létezik".
Moszkva rendszeresen óva inti a NATO-t attól, hogy az orosz határok közelében jelentős szövetséges haderőt állomásoztasson állandó jelleggel. Egy ilyen haderő telepítését az orosz vezetés az említett alapokmány megsértésének tekintené. A dokumentumban a NATO önkorlátozást vá...
2018-09-21 12:47:56
Németh Sándor: a migráció elhibázott kezelése mélyítette leginkább az uniós országok közötti ellentéteket
... posztkommunista társadalmi struktúrák túllépésének egyik legnagyobb akadálya éppen az, hogy a nyugati politikai elit a szovjet típusú kommunizmus bukásakor a reformkommunistákkal kötött szövetséget, hogy a privatizáció folyamatában domináns gazdasági és pénzügyi szerephez jusson, valamint termékei számára a kelet-európai piacot megszerezze. Ennek az időszaknak egyértelmű nyertese ...
2018-09-21 10:37:23
Elfogadta a horvát kormány az adóreformról szóló törvénytervezetet
... százalék, és növelnék az egészségbiztosítási járulékot 15 százalékról 16,5 százalékra. Csökkenne továbbá az ingatlanforgalmi adó is 4 százalékról 3 százalékra.
A horvát munkaadók szövetsége (HUP) csütörtöki sajtótájékoztatóján élesen bírálta a törvénytervezetet, amely szerintük nem reformokat, mindössze változtatásokat tartalmaz. Úgy vélték: ezek a változtatások annyira kicsi...
2018-09-20 19:53:11
Stagnált a használtlakás-értékesítések száma az Egyesült Államokban augusztusban
...
Az amerikai ingatlanforgalmazók szövetsége, a National Association of Realtors (NAR) csütörtökön közölte, hogy augusztusban havi összehasonlításban nem változott a használt lakások eladásának száma a júliusban mért 0,7 százalékos visszaesés után. Tavaly augusztushoz képest azonban 1,5 százalékkal csökkent a gazdát cserélő lakások száma.
Az eladások augusztusi ütemével s...
2018-09-20 17:32:57
Romániai népszavazás - Az alkotmánymódosítás megszavazására buzdítanak a katolikus püspökök
... nevelését és oktatását".
A katolikus püspökök nyomatékosították: a módosítás kizárja a félreértelmezéseket, és rögzíti, hogy csakis egy férfi és egy nő szabad akarattal vállalt szövetsége nevezhető házasságnak. Úgy vélték: ez a pontosítás teljes összhangban van a szentírás tanításával, és a nemzeti örökség szellemével.
Felidézték, hogy Ferenc pápa egy a családoknak címze...
2018-09-20 15:53:09
ITM: növelni kell a magyar vállalatok hozzáadott értékét
...
Az Országgyűlés fenntartható bizottsága és a Magyar Természetvédők Szövetsége által szervezett, Válság után, válság előtt? - A fenntartható fejlődés esélyei a világgazdasági válság után tíz évvel elnevezésű rendezvényen az államtitkár előadásában kifejtette: a vízió megvalósulásához erős magyar vállalkozások, stabil munkahelyek és növekvő bérek szükségesek.
Elmondta, min...
2018-09-20 15:42:46
Elhunyt Kulcsár Győző - FIRSSÍTETT (új: az Emmi és a MOB is saját halottjának tekinti)
... bajnok.
A kiváló sportoló mérnöki diplomát szerzett, ám csak rövid ideig hasznosította ezen tudását. Sportolói pályafutását követően, 1979-ben már főtitkárként irányította a Magyar Vívó Szövetséget, majd hat éven keresztül szövetségi kapitányként dolgozott. 1985-től mesteredző.
Kapitánykodása után, 1986-ban Olaszországba vállalt munkát. Vercelliben 2001-ig dolgozott sike...
2018-09-20 13:43:35
1 2 3 ...................920 921 .........1380 1381 ..........1840 1841 1842 
Címkék: Németh Sándor, Egyesült Államokban, Elhunyt Kulcsár Győző, Meghallotta Isten, Lengyelország NATO-beli, National Association, Magyar Természetvédők Szövetsége, Magyar Vívó Szövetséget, lengyelországi állandó, migráció elhibázott, uniós országok, horvát kormány, adóreformról szóló, katolikus püspökök, magyar vállalatok, nyomorúság idején, szükség idején, memória javításával, megfelelő kognitív, gyömbér kiváló, emlékezet serkentésében, agyi oxidatív, idegi betegségekkel, gyömbér gyökér, szemlőhegyi káderdűlőn, kommunista elkobzásra, piacgazdasági szociális, orosz határok, ilyen haderő, orosz vezetés, említett alapokmány, nyugati politikai, szovjet típusú, privatizáció folyamatában, kelet-európai piacot, időszaknak egyértelmű, horvát munkaadók, változtatások annyira, használt lakások, júliusban mért, gazdát cserélő, eladások augusztusi, módosítás kizárja, pontosítás teljes, szentírás tanításával, nemzeti örökség, fenntartható fejlődés, világgazdasági válság, államtitkár előadásában,
© 2013 TVN.HU Kft.