Regisztráció  Belépés
Az LMP október 20-án választja meg női társelnökét
...
A kongresszus kiírását Szél Bernadett lemondása teszi szükségessé.
Kanász-Nagy Máté közölte: megkezdődött a jelölési folyamat a pártban, amely október 10-én zárul.
Az LMP egy elnökségi tagot is választ, miután Angyal Károly ismét pártigazgató lesz, ez a pozíció pedig összeférhetetlen az elnökségi tagsággal.
A kongresszus az alapszabályt is módosítja némileg,...
2018-09-20 13:23:05
A rendszerváltozás forgatókönyve és a paktum
AKKOR KEZDJÜK AZ ELEJÉN! Azzal, hogy MIÉRT is VÁLT SZÜKSÉGESSÉ az un. RENDSZERVÁLTOZÁS?
Az a baj, hogy 30 éve ELHALLGATJÁK, hogy az MSZMP-s hatalom miért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben BE KELLETT VOLNA JELENTENI A MAGYAR ÁLLAM FIZETŐKÉPTELENSÉGÉT!
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei, melye...
2018-09-15 00:18:29
Brexit - Brit kormány: megállapodás nélkül nem garantálható a roamingdíj-mentes telefonálás és a brit jogosítvá
... garantálható az sem, hogy az uniós országokban letelepedő brit állampolgárok át tudják cserélni brit jogosítványukat a fogadó ország jogosítványára.
A tárca szerint ebben az esetben szükségessé válhat külön nemzetközi jogosítvány kiváltása ahhoz, hogy a brit állampolgárok vezethessenek az Európai Unió területén, és ahhoz is, hogy ott járművet béreljenek.
A minisztériumi ...
2018-09-13 16:52:15
Megkapta a hatósági engedélyt a Balaton nyári vízszintemelése
... gondjainak enyhítésére "gyakorlatilag egyetlen és jelenleg megvalósítható hatékony műszaki megoldás a tómederben történő tározás. Az utóbbi évtizedekben tapasztalható szélsőséges időjárás szükségessé teszi a változó éghajlati körülményekhez jobban igazodó vízszintszabályozás kialakítását, melynek érdekében a jelenlegi nyári időszakra vonatkozó szabályozott vízszintet 120 centiméte...
2018-09-11 18:33:32
Polgármestert választanak Háromfán vasárnap
...
A tisztségre hat független jelölt, Benkovics Győző, Fodor Ferenc, Hautek József, Lakosa László, Szakács Ferenc és Tratnyek Gyula Dezső pályázik, rájuk a több mint 700 lakosú település 560 választópolgára 6 és 19 óra között, két szavazókörben voksolhat.
Az időközi választás Brantmüller Zoltán korábbi független településvezető júniusi halála miatt vált szükségessé....
2018-09-10 10:51:19
Újjáépítési példa az ország újjáépítésére
...
Magyarországra ki kellene tenni az ,, ÁTÉPÍTÉS IDEJÉN ZÁRVA" - táblát! De: nem teheti, mert ahhoz be kellene vallani mindazt, amit eddig elhallgattak!
- Mindazt, amiért szükségessé vált SOS az ,,átépítés" (rendszerváltozás)!
- Be kellene vallani, ha nem teszik meg, akkor a bent élőkre omolna a régi ország-építmény, maga alá temetve a b...
2018-09-06 04:29:09
Brexit - Hajlandó a tervezettnél tovább tisztségében maradni a Bank of England kormányzója
... kormány igyekszik maradásra bírni a brit jegybank vezetőjét, elkerülendő, hogy alig néhány hónappal a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) jövő márciusra tervezett időpontja után váljék szükségessé a vezetőváltás a Bank of England élén.
Mark Carney a londoni alsóház pénzügyi és költségvetési bizottságának keddi meghallgatásán megerősítette, hogy tárgyalt pozíciójáról Philip ...
2018-09-04 22:14:04
Brexit - Londoni elemzők: recessziót okozhat a megállapodás nélküli kilépés
... ebben a helyzetben egyértelműen lehetséges - bár nem elkerülhetetlen - súlyos recesszió kialakulása a brit gazdaságban.
A tanulmány szerint a megállapodás elmaradása az újonnan szükségessé váló ellenőrzések miatt óriási terhet róna a brit vámhatóságokra és a kikötőkre, repülőterekre is, jelentős adminisztratív költségtöbbletet okozva.
Számos brit cég kényszerülne például...
2018-09-03 21:22:59
A Magyar Posta 100 fős létszámleépítést hajt végre ősszel
... közlemény szerint szeptemberben és októberben többségében fővárosi munkahelyekről küldenek el mintgy 100 dolgozót. "A gazdaságos működtetés, valamint a versenyképesség megőrzése miatt szükségessé vált a vállalat szervezeti hatékonyságának növelése, a bürokrácia csökkentése, a társasági-irányítási szint arányának mérséklése" - áll a közleményben.
A cég hangsúlyozta, hogy a pos...
2018-08-31 12:24:30
Fővárosi Közgyűlés - MSZP: a BKK szüntesse meg a közlekedési káoszt az iskolakezdésre!
... kabinetnek biztosítania kellene a hajléktalanság kezeléséh...
2018-08-29 11:13:20
1 2 3 .................215 .........322 323 .........429 430 
Címkék: Magyar Posta, Fővárosi Közgyűlés, Szél Bernadett, Kanász-Nagy Máté, Angyal Károly, AKKOR KEZDJÜK AZ ELEJÉN, VÁLT SZÜKSÉGESSÉ, KELLETT VOLNA JELENTENI MAGYAR ÁLLAM FIZETŐKÉPTELENSÉGÉT, MSZMP KB, Európai Unió, Benkovics Győző, Fodor Ferenc, Hautek József, Lakosa László, Szakács Ferenc, Tratnyek Gyula Dezső, Brantmüller Zoltán, ÁTÉPÍTÉS IDEJÉN ZÁRVA&#8221, Mark Carney, rendszerváltozás forgatókönyve, roamingdíj-mentes telefonálás, brit jogosítvá, hatósági engedélyt, ország újjáépítésére, tervezettnél tovább, megállapodás nélküli, közlekedési káoszt, kongresszus kiírását, jelölési folyamat, elnökségi tagot, pozíció pedig, elnökségi tagsággal, 1989-es MSZMP, uniós országokban, fogadó ország, tárca szerint, esetben szükségessé, brit állampolgárok, tómederben történő, utóbbi évtizedekben, változó éghajlati, jelenlegi nyári, több mint, időközi választás, bent élőkre, régi ország-építmény, brit jegybank, brit EU-tagság, londoni alsóház, helyzetben egyértelműen, brit gazdaságban, tanulmány szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.