Regisztráció  Belépés
OPSZ: folyamatosan nő a polgárőrök száma
... polgárőr egyesületekben megtalálják" - tette hozzá.
A kormány stratégiai partnernek tekinti az Országos Polgárőr Szövetséget (OPSZ), amelynek több mint hatvanezer tagja önkéntesen, szabadidejében vigyázza a falvakban, városokban élők biztonságát - mondta a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten.
Nyitrai Zsolt a - Túrós An...
2017-09-06 08:01:09
Fecskendőkkel fest az ápolónő
Kim Magbanua 20 évesen egy melbourne-i kórház ápolónőjeként dolgozik, szabadidejében pedig hobbijával tölti az idejét, a festészettel. Különleges módszerrel, fecskendők segítségével fest tájképeket, aktokat, portrékat. A Kimjoymm művésznevet felvett lány autodidakta módon fejlesztette ki a saját festési stílusát. A képeket többnyire az éjszakai műszakja előtt készíti.

[k...
2017-09-04 21:17:21
Mása és a medve: Mása triciklivel - Simba Toys
triciklivel - Simba Toys leírása:A gyerekek körében nagy népszerűségnek örvendő Mása és a medve mesefilm főhőse Mása az aranyos kislány, akinek egy igazán különleges barátja van, hiszen a szabadidejében egy hatalmas medvével tölti legszívesebben az idejét. Ebben a játékban egy Mása figurát találsz, aki az új, gyönyörű piros triciklijével játszik. A játék a részletes kidolgozottság...
2017-08-07 14:23:58
Balatonfüred - Megválasztották a 192. Anna-bál szépét
... eseményen.

Fotó: Balogh Ákos

Az Anna-bál szépének a tizennyolc éves Barna Dorinát választotta a zsűri, aki a veszprémi Lovassy László Gimnázium matematikatagozatán tanul, szabadidejében pedig szívesen sportol és zongorázik. Dorina elmondta, másodszor vett részt a bálon, 2015-ben első udvarhölgynek választották.

...
2017-07-30 15:24:08
Érdekesség
... programmal.
Köztük van Varga Edit is, aki tavaly nyáron lett nyugdíjas. Titkársági asszisztensként dolgozott a kormányhivatalban. Az 57 éves nő örül, hogy van ideje idős szülei ápolására, továbbá szabadidejében tud sportolni és több kulturális programra ellátogatni.
Legalább 32 év munkaévet kell igazolni
A program azoknak a nőknek szól, akik 40 év munkaviszony után,...
2017-07-11 18:39:22
Van aki szabadidejében találkozik veled
...
2017-07-09 11:00:56
Van aki szabadidejében ta
Idézetes...
2017-07-09 10:59:39
Faber-Castell: Színesceruza készlet fém tartóval 12db
fantáziájukat. A színesceruza készlet egy fém tartóban érkezik hozzátok, mely ideális arra, hogy magával vigye a gyerkőc a táskájában ha iskolába megy, vagy elutazik és rajzolni szeretne a szabadidejében.A termék jellemzői:- Kiváló minőségű anyagból készült- Vastag hatszögletű ceruzatest a kényelmes fogás érdekében- Csúszásmentes felület- SV ragasztás gondoskodik a belső törések e...
2017-05-23 10:09:10
Hősi Énekek - II.

Anthrax - I Am The Law

Fifteen years in the academy
He was like no cadet they"d ever seen
A man so hard, his veins bleed ice
And when he speaks he never says it twice
They call him Judge, his last name is Dredd
So break the law, and you may wind up dead
Truth and ju...
2017-05-22 09:00:13
Férjhez ment Pippa Middleton, Katalin hercegnő húga
... Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként - tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.
A dúsgazdag Matthews - feleségéhez hasonlóan - a sport megszállottja: szabadidejében ultramaraton-versenyeken vesz részt, és ifjabb korában profi autóversenyző is volt a Forma-3-as osztályban.
Az esküvőt a Middleton család Berkshire megyei otthonától nem messze, ...
2017-05-20 15:33:24
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ...55 56 57 
Címkék: Simba Toys, Hősi Énekek, Pippa Middleton, Országos Polgárőr Szövetséget, Nyitrai Zsolt, Túrós An, Balogh Ákos, Barna Dorinát, Lovassy László Gimnázium, Varga Edit, Capital Management Group, polgárőrök száma, kormány stratégiai, stratégiai társadalmi, melbourne-i kórház, saját festési, képeket többnyire, éjszakai műszakja, gyerekek körében, medve mesefilm, aranyos kislány, igazán különleges, hatalmas medvével, részletes kidolgozottság, tizennyolc éves, veszprémi Lovassy, program azoknak, nőknek szól, színesceruza készlet, termék jellemzői, kényelmes fogás, belső törések, dúsgazdag Matthews, sport megszállottja, miniszterelnöki, megválasztották, asszisztensként, szabadidejében, népszerűségnek, legszívesebben, egyesületekben, kidolgozottság, kapcsolatokért, igazgatójaként, megszállottja, udvarhölgynek, ápolónőjeként, fecskendőkkel, fantáziájukat, autóversenyző, csúszásmentes, jdiamthelawfb, triciklijével, választották, balatonfüred, fejlesztette, folyamatosan, ultramaraton, festészettel, segítségével, fedezetialap,
© 2013 TVN.HU Kft.