Regisztráció  Belépés
Trócsányi: az állandó fenyegetés a jogállamisági mechanizmussal a kettős mércét jeleníti meg
... kormányzati szervek feladata pedig a polgárok ideológiai nevelése a kozmopolita világkép kialakítása érdekében - magyarázta. Hozzáfűzte: szerinte az állam csak veszélyeztetni tudja az egyén szabadságát, "nem védelmez, inkább árt", ezért az állam szükségszerűen rossz.
Úgy vélte, ez a nézet az európai föderalizmus talaján áll, ezért a tagállami hatáskörök uniós szintre való te...
2017-12-14 14:32:30
Ki állja meg a helyét?
... szíven találhatja és legyőzheti. A kötelesség emberének végül még az ördöggel szemben is teljesítenie kell a kötelességét.
Ha viszont arra vállalkozik valaki, hogy a legteljesebb szabadságban fog helytállni, ha többre tartja a szükségszerű cselekvést, mint saját lelkiismeretének és hírnevének makulátlanságát, ha kész feláldozni egy meddő elvet a termékeny kompromisszumnak, va...
2017-12-02 17:16:08
„Viccnek azért picit túlzás…”
... annyi méltatlan támadást intézett régiónk és Magyarország ellen. Meg akartam érteni: mi változott gondolkodásában, miért nem fontos többé a számára ennek a térségnek a függetlensége, szabadsága, pontosabban miért nem fogadja el, hogy a függetlenség és szabadság lényege nemcsak az eltérő álláspontok tolerálása, hanem a helyi közösségi érdekek és értékek elfogadása is. Az alábbi bes...
2017-11-29 22:45:12
A YOSÁGRÓL és a VILÁGRÓL, a FÖLD-Világában
... 'KÜLÖNLEGES RENDELTETÉSE' [Különleges Teremtési Irány(ulás)a] Van abból eredően, hogy

a Lélekben a VILÁG-MAGA

(1) nem csupán az 'egyediség' és 'szabadság', 'szabad és harmonikus kiteljesedés' Útjait és Erőit Nyitotta meg és TARTJA,

(2) hanem olyan KÜLÖNLEGES (!!!) Utakat is Megnyit és TART folyamatosa...
2017-11-24 10:36:20
Fidesz: Soros frontális támadást indított Magyarország ellen
... hozzá.
Arra a kérdésre, hogy a hétvégén ismeretlenek megrongálták a Magyarország belgrádi nagykövetségének helyet adó épületet - egyebek mellett azt festették a homlokzatra, hogy "Szabadságot Ahmed H-nak" -, a fideszes politikus azt közölte: a Fidesz-frakció elítéli és felháborítónak tartja a történteket.
Gulyás Márton ellenzéki aktivista és társai hétvégi akcióit - péld...
2017-11-20 15:52:53
Hol a határa a demokráciának?
... proletároknak, hogyan gyakorolják a demokráciát. :D De vajon, ha önként és szabadon dönthetünk a sorsunkról, létezhetnek-e ilyen fogalmak?

Vagy talán a beteg elmék titokban az "előírt szabadságot" sírják vissza?

Naponta olvashattok itt is olyat, amikor valaki leírja, hogy az általa elképzelt világ, hogyan is gyakorolná a demokráciát.

A napi esemény...
2017-11-11 15:29:16
Jelképes őrtüzet gyújtottak a székely autonómiáért Budafok-Tétényben
... parlamenti képviselője, az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke hangsúlyozta, minden évben megmutatják a világnak, hogy közösséget vállalnak mindazokkal, akik magyarként szabadságot, jogot, jövőt, gyarapodást szeretnének szülőföldjükön, Székelyföldön.
Úgy fogalmazott, hogy a magyar állam a végét járta, amikor ötszáz éve a kereszténységet megújító fény gyu...
2017-10-29 19:12:49
Október 23. - Kormányszóvivő: Orbán Viktor a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet
... Múzeumnál", ahol a miniszterelnök 15 órakor mondja el beszédét.
A kormányszóvivő kiemelte: az 1956-os megemlékezések egyik legfontosabb és meghatározó eleme, gondolata idén is a szabadság fogalma.
Ennek jegyében idén is a "Szabadság napja" szlogennel hirdették meg az ünnepi rendezvényeket.
"Vannak dolgok a világban és a magyarok számára, amelyek nem változnak", il...
2017-10-13 12:32:03
Szabó Magda 100 évvel ez előtt született
... hogyan, mikor: tudja nagyon. Valahová, ide,...
2017-10-05 10:40:48
Az illuminátusok titkos terve Európa színes bőrűvé tételére
... ügyvivő főtitkári pozícióját.) Dr Chisholm említett írásából azt emeljük ki, amely arra vonatkozik, hogy szerinte mi tette boldogtalanná és agresszívvá az emberiséget.

"Az ember szabadságát, hogy megfigyeljen és szabadon gondolkozzon, lerombolták, vagy megbénították a helyi bizonyosságok... erkölcsök... személyes üdvözülés... ezek gyakran szeretetnek tüntették fel maguk...
2017-09-12 20:15:25
1 2 3 ...................117 118 .........175 176 .........233 234 235 
Címkék: Orbán Viktor, Terror Háza Múzeumnál, Szabó Magda, KÜLÖNLEGES RENDELTETÉSE&#8217, Különleges Teremtési Irány, Erőit Nyitotta, Szabadságot Ahmed H-nak, Gulyás Márton, állandó fenyegetés, jogállamisági mechanizmussal, kettős mércét, székely autonómiáért, illuminátusok titkos, polgárok ideológiai, kozmopolita világkép, állam csak, egyén szabadságát, állam szükségszerűen, európai föderalizmus, tagállami hatáskörök, kötelesség emberének, ördöggel szemben, legteljesebb szabadságban, szükségszerű cselekvést, meddő elvet, termékeny kompromisszumnak, számára ennek, eltérő álláspontok, helyi közösségi, hétvégén ismeretlenek, fideszes politikus, beteg elmék, általa elképzelt, napi esemény, magyar állam, végét járta, kereszténységet megújító, kormányszóvivő kiemelte, 1956-os megemlékezések, szabadság fogalma, ünnepi rendezvényeket, magyarok számára, ember szabadságát, helyi bizonyosságok, lelkiismeretének, kompromisszumnak, nagykövetségének, makulátlanságát, kereszténységet, gondolkodásában,
© 2013 TVN.HU Kft.